3 af de bedste mønter i kryptovaluta for begyndere

Hvis du har en Proof-of-Stake-kryptokurrency, kan du muligvis placere dine mønter for at tjene et sikkert, passivt udbytte, generelt i intervallet 5-20% i april. Nogle gange er dette en simpel proces, der kun kræver et par klik for at starte en fortjeneste, mens andre gange kan det være en kompleks, risikabel opgave, der bedst overlades til eksperterne.

For dem, der bare kommer til at tage fat på kryptovaluta-indsats, er det bedst at holde fast ved nybegyndervenlige aktiver, holde tingene lige og reducere risici til et absolut minimum. Her er tre af de bedste kryptokurver at begynde at satse med nu.

Qtum (QTUM)

Qtum (udtalt Quantum) er en avanceret blockchain-applikationsplatform, der har sparket stormen op lige siden lanceringen af ​​sin mainnet i 2019. Platformen tager de bedste dele af flere andre ældre blockchain-systemer og integrerer dem i en enkelt kombineret løsning, der producerer noget der er mere end summen af ​​dets dele.

Ligesom mange nyere blockchains, Qtum kører på en energieffektiv Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme, men bruger også Ethereum Virtual Machine (EVM) gennem et specialbygget lag kendt som Abstract Account Layer (AAL) til at drive smarte kontrakter. Denne opsætning er designet til at være så tilgængelig som muligt for virksomheder og virksomheder, så de kan oprette og implementere deres egne smarte kontrakter med den forretningslogik, de har brug for.

Selvom Qtum er designet til adoption af virksomheder, er Qtum-tokenet (QTUM) tilgængeligt for alle og er et af de letteste aktiver at satse på. QTUM-token er steget med mere end 50% i det sidste år, hvilket kombineret med dets årlige udbytte på mere end 6,3% (som i skrivende stund) gør QTUM til et af de mest afkastende aktiver, der findes i form af absolut kapital påskønnelse.

Sidste måned, Qtum aktiverede sin offline staking-opgradering, hvilket uden tvivl er den nemmeste og sikreste staking-mekanisme derude. I stedet for at skulle køre en fuld node (i det væsentlige en datatung pung, der kører på en computer), delegerer QTUM-indehavere i stedet deres aktiver til en Super Staker. Dette er fuldstændig ikke-frihedsberøvende, hvilket eliminerer enhver risiko for tab, samtidig med at man reducerer massivt, hvilket reducerer adgangsbarrieren for QTUM-indsats, hvilket gør den perfekt til begyndere.

NewsCrypto Coin (NWC)

Få platforme kan prale af at være så nybegyndervenlig som NewsCrypto, en platform, der sigter mod at gøre kryptovalutahandel mere tilgængelig og mere rentabel ved at tilbyde et omfattende udvalg af uddannelsesressourcer, markedsindsigt og værktøjer til kryptokurrencyhandlere.

Siden lanceringen sidste år har NewsCrypto set sin popularitet skyrocket takket være det store udvalg af værktøjer og funktioner, som produktet tilbyder – hvilket gør det til en must-use-platform for mange kryptovalutahandlere. Disse funktioner inkluderer NewsCrypto Academy, et gratis, organiseret kryptovaluta-handelsundervisningskursus, der dækker det grundlæggende i mere avancerede handelsstrategier.

På NewsCrypto finder brugerne uden tvivl det mest omfattende udvalg af markedsanalyseværktøjer tilgængelige overalt, inklusive en handelssimulator, automatisk arbitragedetektion, sentimentanalyse og hvalarmeringsværktøjer – plus snesevis af andre, som kan låses op med en NewsCrypto-medlemsplan ved hjælp af NewsCrypto Coin (NWC) og andre betalingsmetoder.

NewsCrypto Coin-aktivet er også et af de mest enkle at satse på. Brugere, der holder NWC i en ekstern tegnebog, kan simpelthen gå over indsatsafsnittet på NewsCrypto-webstedet, hvor de kan vælge, hvor mange NWC-mønter de vil satse og vælge en varighed på indsatsen. De vil derefter være i stand til at overføre deres NWC til den angivne adresse, hvorefter et udbytte på op til 30% APR anvendes.

Orion-protokol (ORN)

Orion-protokol er et open-source DeFi-projekt, der arbejder med at samle likviditet fra flere forskellige likviditetsudbydere og gøre det tilgængeligt under en decentral platform. Dette giver i det væsentlige brugere adgang til likviditeten på hele kryptomarkedet uden at skulle hoppe over flere børser, miste forældremyndigheden over deres kryptoaktiver eller lide under den glidning, der kan komme med illikvide markeder.

Orion Protocol (ORN) blev bredt faktureret som et af de mest lovende projekter i 2020 og kom på markedet efter et udsolgt Dynamic Coin Offering (DYCO) lanceret af DAO Maker. Platformen har allerede etableret adskillige partnerskaber med andre lovende platforme, herunder AllianceBlock, Elrond og Holochain, og har udviklet mere end et dusin indtægtsstrømme.

Billede: Orion-protokol

I modsætning til QTUM og NewsCrypto, som kan indsættes via tegnebøger, kan ORN kun indsættes ved at deponere tokens til enten BitMax eller KuCoin og gå over til indsatsafsnittet. Dette tilbyder i øjeblikket omkring 39% i april, men dette vil sandsynligvis blive reduceret efter den 22. oktober 2020, når en ny apr er indstillet. Teknisk set er dette et eksempel på præ-staking, da Orion Protocol skal lancere den fulde staking-løsning på sin egen platform på et senere tidspunkt, men det fungerer stadig for at generere et sikkert udbytte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me