Volkswagen indgår endnu et Blockchain-partnerskab med IOTA om “Digital CarPass”

reklame Phemex

Volkswagen, et af de få bilfirmaer, der accepterer og eksperimenterer med blockchain-teknologier. Det har dannet en masse partnerskaber med blockchain-virksomheder for at udnytte det enorme potentiale, det tilbyder for bilindustrien, der inkluderer vedligeholdelse, logistik, selvkørende køretøjer og specialiserede løsninger såsom manipulationssikre kilometertællere. I et nylig træk har Volkswagen indgået et samarbejde med IOTA-projektet for at lancere sit første fungerende produkt kaldet Digital CarPass.

Digital CarPass – fremtiden for evaluering af kilometertal

Det projekt, som IOTA og Volkswagen har arbejdet med, er en tjeneste kendt som “Digital CarPass.” Det er som et rapportkort til et køretøj, der bruger en distribueret hovedbog for at sikre, at data som kilometertal er pålidelige. Til udvikling af teknologien tappede Volkswagen Iota Foundation, en berlinbaseret nonprofit og et af de mest kendte initiativer i kryptosamfundet.

Volkswagens chef for Blockchain Benjamin Sinram, i en begivenhed i Tel Aviv, Israel, uddybede de 5 blockchain-piloter, som bilgiganten forfulgte, hvoraf initiativet med IOTA var længst fremme i udviklingen. IOTA og Volkswagen annoncerede deres partnerskab i februar 2018, men denne nyhed markerer den første store udvikling i deres fælles bestræbelser på at bringe IoT til bilindustrien. Lanceringen vil være en milepæl for projektet og en offentlig test, der giver dem mulighed for at måle effektivitet og kvalitet. Sinram sagde, at CarPass vil blive lanceret i begyndelsen af ​​2019.

IOTA delte også de samme nyheder ved hjælp af sit Twitter-håndtag

”Til udvikling af teknologien, #Volkswagen bankede på #IOTA Foundation, en nonprofitorganisation i Berlin og et af de mest kendte initiativer i #crypto fællesskab. Sinram sagde det #CarPass lanceres i begyndelsen af ​​2019. ” #VW #Tangle #SmartMobility https://t.co/sKGFBrQLSK

– IOTA News (@iotatokennews) 26. august 2018

Læs også: IOTAs langvarige Trinity Desktop Wallet Beta Endelig her springer MIOTA 4%

Volkswagen og Blockchain – Et perfekt match

I sin adresse, Benjamin Sinram, talte også om en anden anvendelse af blockchain, Sinrams team udvikler en åben hovedbog til at spore forsyningskæden af ​​biler fra producent til kunde.

Et andet projekt er en “opladningsprotokol” til elektriske køretøjer, der kører på Ethereum-netværket designet af Energy Web Foundation, der ligner Iota, men fokuserer på applikationer af krypto i energiindustrien.

Sinram præsenterede også et projekt med fokus på at dokumentere softwarekoden, der er integreret i bestemte køretøjer. I det eksempel, han gav,

”Hvis der sker en ulykke, giver blockchain os mulighed for at dokumentere og bevise den aktuelle softwareversion af bilen. Vi har offentligt bevis for dataintegritet. ”

Potentielt kan denne form for teknologi give et svar på selskabets skandale med dieselemissioner, hvor Volkswagen har indrømmet at have programmeret motorerne i nogle modeller til at producere lavere emissioner end normalt, da køretøjerne blev testet.

I juni i år blev Volkswagen hørt partnerskab med det litauisk-baserede firma carVertical, der havde udviklet en platform til rapporter om brugte biler. Det blev endda føjet til Volkswagen (VW) Future Mobility Incubator i Dresden. Ifølge repræsentanter anses carVertical for at være det mest succesrige bilbaserede indledende møntudbud (ICO). Holdet har nået sit mål efter at have samlet næsten $ 20 mio. I løbet af sin ICO-kampagne i januar 2018. Historikregister-appen er designet til at forhindre svindel med brugte biler, som det fremgår af carVertical-bloggen. I appen kan en bruger muligvis finde optegnelser efter bilens køretøjsidentifikationsnummer (VIN), der findes i dets tekniske pas eller på bilens krop.

Volkswagen-webstedet om blockchain siger, at Blockchain-modeller dækker en række forskellige tilgange, som alle har en ting til fælles: de er meget sikre. Og Volkswagen-gruppen ønsker at bruge denne sikkerheds- og manipulationssikre funktion i blockchain i forskellige vertikaler i et bilfirma, der inkluderer vedligeholdelse, logistik og digitale applikationer til specialiserede løsninger såsom manipulationssikre kilometertællinger..

Med den slags indsats ser blockchain-teamet hos Volkswagen ud, som om det er ved at ændre den måde, bilindustrien fungerer på.

Vil Volkswagen være i stand til at ændre den måde, bilindustrien fungerer på? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me