Käyttäjän taloudellisen tietosuojan kolikko PIVX-aktivoitu SHIELD-tietosuojakäytäntö Mainnetissa 30. tammikuuta 2021

2. helmikuuta 2021, Georgia, USA: PIVX (Protected Instant Verified Transaction), käyttäjän taloudellisen tietosuojaan keskittynyt digitaalinen kryptovaluutta, aktivoi uuden protokollan SHIELD sen pääverkkoon 30. tammikuuta 2021.. 

Mukautettu edistynyt käyttöliittymä, joka tarjotaan ytimen PIVX-lompakon kautta, antaa käyttäjien pitää vaivattomasti taloutta koskevat tiedot (summat, tapahtumat, osoitteet jne.) Suojattuna SHIELD-protokollalla. Lopputulos? Se tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen, tehokkaan ja nopean tavan varmistaa, että kaikki tapahtumat ja kaikki taloudelliset tiedot voidaan suojata, varmistaen, että nämä PIVX-ydinlompakoiden lähettämät SHIELD-tapahtumat pysyvät turvallisina, yksityisinä ja suojattuina. 

: PIVX Financial Data Protection Protocol

Yksi SHIELD-protokollan tärkeimmistä eduista on kyky lähettää ja vastaanottaa sekä läpinäkyviä että suojattuja tapahtumia, mikä antaa käyttäjille vapauden valita, miten heidän tapahtumistietonsa esitetään lohkoketjussa. SHIELD-tapahtumien yhteydessä käytettävissä oleva lisäominaisuus on Salattu muistio -toiminto, joka sallii tietojen tai tekstiviestien, mukaan lukien tarvittaessa henkilökohtaisten tietojen, turvallisen liitteen kauppiaan tarpeiden tyydyttämiseksi, AML / CFT-lakit sekä FATF-matkustussäännön. 

Siten PIVX tarjoaa jokaiselle käyttäjälle vapauden ja valinnan pitää taloudelliset tietonsa suojattuna samalla, kun se tarjoaa kitkattomasti keinot noudattaa nykyaikaisia ​​taloussäännöksiä.

: PIVX-säännösten noudattaminen

Yksi PIVX: n seuraavista vaiheista, jota on jo käsitelty, on antaa käyttäjille mahdollisuus panostaa kolikoita, jotka on suojattu SHIELD: llä, mikä johtaa entistä syvempään suojaukseen osallistumalla Proof of Stake -verkkoon. PIVX: n edellisen protokollan mukaan suojattujen kolikoiden määrä verkossa nousi yli 25 prosenttiin, mikä johti alan suurimpaan yksityisyyden suojakolikoihin. 

Nyt kun SHIELD-protokolla käynnistetään, PIVX: n odotetaan ylistävän vielä enemmän suojattuja kolikoita lohkoketjussaan, mikä lisää entisestään kaikkien käyttäjien yksityisyyttä..

“Olemme nähneet uskomattoman myönteisen vastauksen v5: n käyttöönottoon, johon kuului SHIELD. SHIELD-aktivointi on ollut rakentamassa, ja olemme ylpeitä siitä, että PIVX on kaikkien aikojen ensimmäinen projekti, jolla zk-SNARK Sapling otetaan menestyksekkäästi osaksi Proof of Stake -tuotetta, viimeisin blockchain-kehitys, joka auttaa käyttäjiä turvaamaan oikeutensa ja suojaamaan tietojaan samalla verkossa. “ sanoi Maailmanlaajuinen PIVX-suurlähettiläs Bryan “Snappy” Doreian.  

Kun maailma digitalisoituu yhä enemmän, kun monet kansat ja ihmiset hyppäävät suoraan digitaalivaluuttoihin sen jälkeen, kun heiltä on aiemmin poistettu pankkitili, kova tarve säilyttää ja suojata tietojaan, puhumattakaan kenenkään taloudellisesta tiedosta, on aina olemassa. Pankit, yritykset ja jopa hallitukset tekevät kaikkensa varmistaakseen, että ne yrittävät suojata kahden tai useamman yksikön välillä välitettäviä arkaluonteisia tietoja, erityisesti taloudellisia tietoja. 

Digital Ledger Age -räjähdyksen myötä edistystä edistettiin nopeasti ja näennäisesti vähän ajateltiin yksinkertaista tosiasiaa, että julkisten digitaalisten kirjanpitojen avulla jokaisesta taloudellisesta tiedosta tulee läpinäkyvä, havaittavissa ja lähetettävissä. Tämä sisältää tapahtumien määrät, saldojen kokonaismäärät ja paljon muuta. Paitsi että tämä on potentiaalisesti vaarallista yksilöille saada kaikki taloudelliset tapahtumat julkisesti saataville kenellekään, se myös kertoo lukemattomia hyökkäysvektoreita yrityksiä tai jopa kansallisvaltioita vastaan. 

Kuvittele, että joukko syrjäisiä toimijoita kykenee jäljittämään kansakunnan koko rahoitustaloustoiminnan, havainnollistamaan malleja ja kykenevän sanomaan häiritsevän elintarvikkeiden toimitusketjua perustuen yksinkertaisesti tietoon, että maan tärkeimmät toimittajat, liiketoimet jne. pystyy tarkkailemaan kilpailijansa sisään- ja ulosvirtauksia myyjille tai urakoitsijoille ja pystymään sitten häiritsemään kyseisiä suhteita.

Taloudellisen historian jättäminen yleisön saataville vaarantaa yksilön, siihen liittyvät henkilöt, yritykset ja muut. SHIELD: n kaltaiset protokollat ​​tasoittavat tietä uudelle digitaaliselle rajalle tienraivaajana, miten lähestyä rahoitustietoja samalla kun varmistetaan lainsäädännön noudattaminen. Tämä saavutetaan keinoilla, jotka mahdollistavat kaupallisen yksityisyyden ja pystyvät samalla jakamaan tarvittavat tiedot vain aiotun vastaanottajan kanssa. 

Tämä toiminnallisuus ei vain jäljittele nykyisiä keinoja siirtää varoja turvallisesti maailmanlaajuisesti, se tekee näistä yksityisyyden ja talouden tietosuojasta entistä helpommin saataville maailmalle ja tekee samalla kryptovaluuttojen käyttöönoton ihmiskeskeisemmäksi.

Lisätietoja siitä, kuinka PIVX tekee estoketjuista ja kryptovaluutoista helpommin saatavilla olevia ja käyttäjäystävällisempiä samalla kun suojataan heidän henkilöllisyyttään ja tietojaan verkossa, käy PIVX-verkkosivusto.

PIVX-käyttäjän tietosuojaprotokolla

PIVX-säännösten noudattaminen 

Yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Bryan “Snappy” Doreian

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Vastuuvapauslauseke: Tee oma tutkimustesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me