Eksklusivt interview med YPTOspace CEO, Gregory STOOS

I et nylig interview med Geregory STOOS, YPTOSPACE CEO, skyder han fra hoften og fortæller os, hvorfor han mener, at verden har brug for en mangesidig og revolutionerende platform som YPTOspace.

Hvordan startede du YPTOspace?

Min erfaring har været meget varieret inden for marketing, forretningsudvikling, og i de sidste to år har jeg udviklet kryptokurrency-teknologi med et stort team af mennesker, der er dedikeret til at få YPTOspace til mainstream. Vi besluttede, at hvis vi ikke kan bringe banksektoren i fart på værdien af ​​kryptokurrency til standardfinansielle transaktioner, så er vi nødt til at tage den til offentligheden. Vi tilstræber at tilskynde den kommercielle sektor til at støtte YPTOspace.

Ved at bryde væk fra traditionelle bank- og betalingsmetoder; selv det nuværende system, hvor traditionelle bank- og fiatvalutatransaktioner kombineres med kryptokurrency er uholdbart, og det er derfor, der er så mange problemer, når folk prøver at bruge det.

Jeg er overbevist om, at folk har brug for mere frihed til at bruge deres penge uden at skulle betale enorme gebyrer. Blockchain-teknologi tilbyder også en helt sikker, men alligevel anonym metode til folk, der muligvis ikke har en bankkonto, men har brug for en sikker måde at betale online på.

Hvorfor er der så lidt skrevet om dit YPTOspace-team?

Vi har brugt de sidste to år på at finde det rigtige hold, som vi har trænet, og alle er ombord på platformen. Det tager meget tid, penge og kræfter at rejse den rigtige gruppe, hvilket er hvad vi har efter to års arbejde sammen, så nu har vi ikke brug for forstyrrelsen ved at få nogen stjålet fra virksomheden.

Hvad er YPTOspace?

YPTOspace er mange ting, men min ambition er at skabe et globalt økosystem, der giver alle frihed til at styre deres økonomiske aktiver og operationer. En, hvor brugerne kan sende Bitcoin og få dem til at ankomme som dollars eller euro. Hvor folk kan foretage betalinger i euro, og virksomheder kan modtage dem som krypto, for eksempel ETH eller BTC, eller platformens oprindelige kryptovaluta – YPTO Coins.

Som jeg sagde før, har vi brug for kryptokurrency for at flytte ind i mainstream. Til dette har vi brug for en platform, der bruger blockchain-teknologi; en decentral model, der bringer digital valuta ikke kun til aktivhandel, men til daglig brug. Teknologien har specifikke protokoller, der gør det let at transakere og sikre for alle brugere.

Hvad adskiller YPTOspace fra andre kryptovaluta-platforme?

YPTOSPACE er den første platform, der er bygget op omkring kryptokurrency, hvor brugerne har flere værktøjer til betaling, økonomistyring, handel, herunder en automatiseret handels bot-funktion, væddemål og spil, shopping og mere. Den robuste blockchain-teknologi sikrer kundesikkerhed og skalerbarhed i høj hastighed for at foretage hurtige betalinger og alt uden gebyr for overførsel af penge!

Ved at skabe en hurtig, brugervenlig platform tror holdet bag YPTOspace, at millioner af brugere over hele verden vil omfatte denne ukonventionelle model og gøre den til et konventionelt almindeligt betalingssystem.

Som en P2P-løsning med en indbygget spærringsmekanisme til ekstra sikkerhed har platformapplikationen komponenterne til at give virksomheder energi til at komme ind på kryptovalutamarkedet. Med alle de leverede værktøjer er der ingen tvivl om, at YPTOspace vil blive et husstandsnavn og blive rangeret sammen med Google, Microsoft, Facebook, Apple, PayPal og Amazon, når folk tænker på kryptokurrency, de vil tænke YPTOspace.

Hvorfor lancerer du ICO?

Vi ønsker at bringe YPTOspace til flere brugere, og til dette er vi nødt til at få platformen lanceret. Hvis vi skal gøre vores job rigtigt, skal vi også fortsætte med udviklingen. Alt dette kræver penge og meget af det.

Vi har startet platformen, og vi mener, at det er tid for ligesindede interessenter at blive involveret i det, vi ved, er en revolutionerende kryptokurrency-spilskifter. Med interessentinvesteringer og personer, der bruger YPTOcoin, kan vi tage de nuværende separate tjenester – bankkonti, online casinoer, børser, handel, investering osv. – og forene dem.

Cryptocurrency er et decentraliseret system, men ingen af ​​aktørerne på markedet ser ud til at få hovedet på at give løsninger til mennesker og virksomheder. De nuværende kryptomarkedsfirmaer er fortsat indstillet på at beholde status quo, hvor de skal bruge deres systemer, det koster mange penge gennem gebyrstrukturen, og de er glade for at fortsætte med at gøre dette. Cryptocurrency fortsætter med at udfordre bankfolk og regeringer. De løber alle væk fra i stedet for mod krypto som en løsning på disse meget reelle forhindringer på de finansielle markeder.

Jeg ved, at mange mennesker tror, ​​at YPTOspace er for revolutionerende, fordi vi vil give folk chancen for at gøre, hvad de vil med deres penge, og de behøver ikke betale høje gebyrer, men jeg er ligeglad.

Cryptocurrency bør ikke være elitistisk, det skal være for alle, og vi er begyndt at få det til at ske med YPTOspace.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me