Blockchain, ikke kryptovaluta? Hedera, Hyperledger, Telegrams ‘TON trodser påstanden

Mens kryptohandlere fortsætter med at kvæle for den bedste blockchain og krypto i rummet, infiltrerer de store teknologivirksomheder hurtigere end markedet opfatter.

Hvis du er ny på dette felt, kan du overveje at læse om hvad er blockchain-teknologi & kende det grundlæggende, der fører til den enorme vækst i branchen som helhed.

I kølvandet på 2017-kryptoboblen forsøgte regulatorer over hele verden at sætte en stopper for ICO’er. Det SEC (Securities Exchange Commission) gik efter nogle af de mest populære ICO’er i 2017 som Kik, Veritaseum og så videre. ICO-manien betragtes som død for nu.

Men selv når ICO’er næsten ikke eksisterer, finder nyere blockchain-projekter stadig vej ind på markedet. Denne gang støttes det af store teknologivirksomheder eller professionelle investorer.

Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON og mere

Efter sigende, Telegram vil begynde offentlig test af sin blockchain-platform – TON (Telegram Network) den 1. september 2019. Firmaet har fremskyndet sin plan for at overholde fristen den 31. oktober. Hvis blockchain ikke er lanceret inden da, ifølge SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), kan investorerne kræve deres penge tilbage.

NYTimes for nylig rapporteret at GRAMs kryptovaluta tegnebog blev stillet til rådighed for de 200-300 millioner Telegram brugere. Desuden understregede det også usikkerheden med en messaging-app, der driver en kryptokurrency. Der er dog mere, end det ser ud til.

Læs også: Telegram ICO-tokens til en værdi af 1,7 milliarder dollars, der cirkulerer på det sorte marked?

Telegram tager en forsigtig tilgang “med fokus på privatliv snarere end regler”, sagde Mati Greenspan til CoinGape i en e-mail-kommentar. Han mener, at projektlanceringen vil ske.

For nylig, Hedera Hashgraph annoncerede også beta-lanceringen i september af sin blockchain-platform. Det understøttes af IBM, Tata Communications, Nomura og så videre. Projektets nytte-, styrings- og investeringsmodel er også ens. De har indgået et samarbejde med akkrediterede investorer baseret på SAFT-aftale.

Hyperledger gør også betydelige fremskridt med at sætte en standard for blockchain-applikationer. For nylig startede virksomhederne bag Hyperledger med Ethereum-klientintegrationer.

Derfor starter blockchain-projektet snart. Kun oplysningerne om krypto-tokens levedygtighed i betalingsrum er ikke klare.

Investerer privat den nye teknik?

Tidligere på året i maj afsluttede Bitfinex et privat salg af sin exchange backed token LEO UNUS LED. Da det allerede stod over for betydelige problemer med New York Attorney General, virkede dette projekt som et forbud i starten. Imidlertid bragte det private salg omkring 1 mia. $, Som snart startede sin handel på mindre end ti dage.

Hedera og Telegram har også designet et lignende modul. I stedet for at gennemføre en ICO, der kan falde ind under en uregistreret sikkerhed, udvikler de netværket ved hjælp af investering fra professionelle. Mati Greenspan bemærket om TON-netværket, der står over for lovgivningsmæssige hindringer. Han siger, at det ikke ville møde dem, fordi,

Nummer et er, at de ikke tilbød deres ICO til offentligheden. Det var kun for akkrediterede og professionelle investorer. Dette giver dem meget spillerum, da de fleste tilsynsmyndigheder fokuserer på at beskytte detailhandlere, og fagfolk har meget mere frihed til at lave deres egen forskning.

Blockchain, ikke Bitcoin eller Cryptocurrency – Skrab det

De projekter, der er foreslået af Telegram og Hedera, inkluderer en kryptokurrency-komponent i den – henholdsvis Grams og Hbar. Dette modsiger skarpt kritikken af ​​anvendelsen af ​​kryptokurver. For et offentligt, tilladelsesløst netværk er en opfindelse til ‘god opførsel’ et vigtigt aspekt, der ikke kan ignoreres.

Kryptovalutadistributionen af ​​blockchain til Hedera forventes at længes i 15 år. Telegram har også planlagt en langsigtet distribution af sine Gram Tokens.

Desuden bygger begge disse organisationer effektivt en platform til smart kontrakt og Dapps. Platforme som Ethereum, EOS, Cardano (ADA), Tron og andre er allerede førende vedtagelse i rummet. De fleste af disse platforme blev imidlertid startet via ICO.

ICO eller SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), de fleste af disse platforme er i øjeblikket ikke helt decentraliserede. Det er stadig ikke klart, hvordan tilsynsmyndighederne vil se disse i fremtiden.

De ligner finansielle værdipapirer for nu. Deres overgang til valuta og godkendelse fra myndigheder vil sandsynligvis tage længere tid.

Brugen af ​​Grams-token med 200-300 millioner på verdensplan vil også rejse spørgsmål med sikkerhedslove. Desuden kan betalingsaspektet af TON blive udsat for en tilbageslag svarende til Facebook libra. Men det er for fremtiden, da tokenfordelingsprocessen er spredt over en lang periode.

Hvilke af disse blockchain-projekter vil være i stand til at drive en globalt godkendt valuta? Del venligst dine synspunkter med os. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me