CoinField-tilpasning af XRP som basisvaluta kan øge rækkevidden til millioner

reklame Phemex

Det ser ud til, at XRP er ved at blive en favorit for kryptovalutaudvekslinger, da nogle få af kryptobørserne i løbet af de sidste par måneder har overvejet at tilføje XRP som en basisvaluta. Den nylige tilføjelse til denne liste er CoinField, Canadas mest avancerede Bitcoin- og kryptovaluta-udveksling, som meddelte, at de undersøger muligheden for at lave XRP som basevaluta.

CoinFields tilføjelse af XRP ville være en win-win-situation for begge

Ifølge Tweet, som CoinField har opstillet, sagde børsen, at den evaluerede muligheden for at tilføje XRP som basisvaluta for 30 direkte kryptopar sammen med USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. Det nævnte også, at dette var en del af børsens udvidelsesplaner, som også omfattede lancering af platformen til 69 andre lande.

Vi har evalueret muligheden for at tilføje #XRP som basisvaluta for 30 direkte kryptopar sammen med USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. En del af vores udvidelsesplan i 69 lande.@Ripple @ Ripple_XRP1 @xrp_news @XRPtheone @XRPstreetTEAM @KingRippleXRP @XrpCenter @tsuki_ryokou pic.twitter.com/BYHlT4Gsag

– CoinField Exchange (@coinfieldEX) 21. september 2018

Hvis evaluering gennemgår positivt, og hvis XRP tilføjes af CoinField, vil det være til gavn for begge parter lige meget. XRP vil blive udsat for over 69 landes marked og millioner af CoinField-brugere og sætte det op til masseadoption. CoinField, på den anden side, ville få hurtigere transaktionsbehandling, reducere transaktionsgebyrer og ville bringe nye brugere til børsen.

CoinField, som er Canadas mest avancerede Bitcoin- og kryptokursudveksling, fortsætter sin hurtige ekspansion. Dens nylige meddelelser giver et glimt af den udvikling, børsen forpligter sig til at tage sin platform globalt. Disse meddelelser inkluderer tilføjelse af 8 nye mønter, der inkluderer Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Golem (GNT), OmiseGO (OMG), Zilliqa (ZIL), Augur (REP), Basic Attention Token (BAT) og Salt (SALT) ), accept af 4 nye fiat-valutaer, generelle gebyrreduktioner og et revolutionerende skridt fremad i dens matchende motorteknologi med kapacitet på mere end 1,5 millioner API-opkald pr. sekund.   

CoinField CTO Reza Bashash blev citeret for at sige

”Vores matchende motor er nu drevet af en teknologi på virksomhedsniveau, der er i stand til op til 75.000 handelstransaktioner pr. Sekund og mere end 1,5 millioner API-opkald pr. Sekund. Vi har været ekstremt fokuseret på R&D som vores vision er at blive den mest avancerede uafhængige kryptokurrencyudveksling globalt ”

Den måde, CoinField transformerer på, ser ud til at være en ideel partner for XRP til også at teste sine udvekslingsfunktioner.   

Læs også: XRP, der fører Altcoin-nedgangen, mens ekspert forudsiger et bullish-scenario

XRP-funktioner gør det langsomt til at udveksle favorit

RippleNets og XRP’s muligheder for at foretage transaktioner hurtigere og billigere har ført til dets popularitet blandt banker og andre finansielle institutioner. Dette er noget, der endnu ikke er udforsket af nogle af de førende kryptobørs, men det ser ud til at have allerede fået den meget tiltrængte start.

Den første børs, der valgte Ripple ’XRP som basisvaluta, var DCEX. DCEX tilbyder 15 digitale tokens til handel med XRP som basispar. De digitale tokens inkluderer Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Tron (TRX), Bitcoin Cash (BCH) og Ethereum (EOS) blandt andre digitale valutaer.

Bitrue, en Taiwan-baseret kryptobørs, havde også meddelt, at de havde til hensigt at notere XRP som en basismønter på sit netværk.

Tak til støtten fra #XRPCommunity. Bitrue præsenterer dig stolt #XRP-baseret handelsmarked med 10 handelspar i dag! Hold øje med XRP-belønningsprogram i de kommende dage. #xrpthesandard #xrpthebase pic.twitter.com/VgXVh3x2Ig

– Bitrue (@BitrueOfficial) 30. juli 2018

Bitrue har haft lange ambitioner om at blive den mest spontane og sikre mulighed for krypto-investorer globalt og valgte derfor XRP som basisvaluta.

Med XRP som basisvaluta kan udvekslinger typisk afvikle transaktioner under 4 sekunder, hvilket giver en enorm hastighedsfordel for udvekslinger i forhold til andre muligheder for pengebevægelse, og for XRP hjælper det med masseadoption. En klar win-win for begge parter

Vil vi se flere børser ved hjælp af XRP som deres grundvaluta og drage fordel af den hastighed, det giver? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me