Tämä uraauurtava blockchain-metaversio antaa sinun ansaita USD myymällä NFT-ominaisuuksia

Piilotettu lehdistötiedotteeseen, joka julkaistiin 10. marraskuuta 2020 on yksi blockchain-historian merkittävimmistä tapahtumista: Yhteistyössä Tilia Payn kanssa, Upland.me, virtuaalinen omaisuuden metaverssi, joka tarjoaa todellisen omistuksen NFT-kiinteistöpaketeille, jotka on kartoitettu todellisiin osoitteisiin, on ottanut valtavan harppauksen luomaan maailman ensimmäinen todellinen digitaalitalous

Maapallon metaversiona Upland hämärtää ja poistaa viime kädessä todellisen ja digitaalisen maailman välisen rajan. Upland on nyt tuonut tämän ehdotuksen eloon Property-to-USD: llä. Vietettyäsi viimeiset kaksi vuotta metaversiota, joka tarjoaa todellisen digitaalisen omaisuuden omistamisen blockchain-tekniikan kautta, Upland on asymptoottisesti lähestynyt tavoitettaan rakentaa täysin toteutunut markkinapohjainen digitaalitalous. 

Toistaiseksi he ovat sallineet digitaalisten omaisuuserien ostamisen fiatin tai salauksen kautta (UPX: n kautta) ja näiden omaisuuden pelin sisäisen jälleenmyynnin ja kaupankäynnin. Ylämaa on perustanut todelliset vapaat markkinat, jotka perustuvat kysyntään ja tarjontaan. Vaikka he tunnustavat, että he ovat olleet isäntänä keinottelijoille ja hodlerille, optimistille ja pessimistille, sekä ostajille että myyjille, Uplandin uusi kumppanuus Tilia Payn kanssa merkitsi päivää, jolloin Uplandista tuli todellinen markkinatalous. Miksi?

Koska Uplandissa digitaalisen omaisuuden arvo voidaan nyt muuntaa takaisin todellisen arvon muotoon: Yhdysvaltain dollareiksi.

Ylämaa on nyt kansainvälisen talouden jatke. Pelaajien sitoutumisen metaverssiinsa ylijäämäarvo – kiinteistöistä, jotka he päättävät ostaa, sijaintiinsa aina siihen hetkeen saakka, kun pelaajat päättivät ostaa ne, kaikki ne kriittiset päätökset, jotka edistävät ja kiihottavat makrotasolla, Ylämaan vapaiden markkinoiden kysyntäkäyrät voidaan nyt palauttaa Yhdysvaltain dollareina. Upland on ensimmäinen ja ainoa blockchain-metaversio, joka tarjoaa tämän kyvyn.

Uplandin käyttäjät voivat myydä virtuaalisia NFT-omaisuustietojaan Second Lifen maksuverkostossa nimeltä Tilia Pay. Tämä integraatio tukee PayPalia tärkeimpänä maksumekanismina. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat ostaa kiinteistöjä Uplandin virtuaalimaailmasta ja myydä ne todellisilla Yhdysvaltain dollareilla.

Omaisuudelta Yhdysvaltain dollareille beeta-ohjelma tunnetaan jo monista arvokkaista Uplandin digitaalisten kiinteistöjen myynnistä Yhdysvaltain dollareilla. Kolme parasta myyntiä ovat olleet 1000 dollaria USD palanen. Tähän mennessä Uplandin pelaajat ovat käyttäneet rahaa 29 250 dollaria USD kiinteistöistä Upland metaverse, ja niiden keskimääräinen kulutus on $ 39,50 USD.

Kuinka se toimii?

Toisin kuin monet muut blockchain-pelit, Uplandilla on puhdas ja sujuva käyttökokemus verkossa, iOS: ssä ja Androidissa houkutellakseen mahdollisimman suuren yleisön. Koska Property-to-USD -ohjelma on edelleen beetaversiossa, mahdollisuus myydä kiinteistöjä USD: llä on tällä hetkellä avoin 100 Uplanderille. Luku kasvaa kuitenkin lähitulevaisuudessa, ja ominaisuus on pian kaikkien pelaajien käytettävissä. Jokainen pelaaja voi kuitenkin ostaa ominaisuuksia beta-testaajilta hintaan USD.

Näin Uplandin beetatestaajat ansaitsevat oikeaa rahaa virtuaalisen omaisuuden salkunsa avulla:

  • Pelaajat voivat sijoittaa omaisuutensa myyntiin alustalle USD: nä.
  • Käyttäjä käy läpi KYC-prosessin (Tunne asiakkaasi).
  • Kun kiinteistö NFT on myyty, Uplander voi nostaa USD-tulonsa suoraan yksityiselle Paypal-tililleen.

Yhteisön reaktio

Upland-yhteisö on tyytyväinen kykyyn ansaita rahaa virtuaalisilta ominaisuuksiltaan avosylin. Suuria myyntiä on jo tapahtunut! Menohullu alkoi, kun yksi pelaaja, Upland Executive, nimeltään ThankMeLater, myi kolme eri ominaisuutta 500 dollaria kukin. Näiden kolmen kiinteistön ostaja on pelaaja nimeltä Wulfinite, joka liittyi Uplandiin vain muutama kuukausi ennen. Häntä haastateltiin hänen perusteluistaan ​​kiinteistöjen ostamisessa:

  • 350 Mcallister St. (rahapajan alkuperäinen hinta 1923280 UPX eli ~ 193 USD) ostettiin, koska se on lähellä kaupungintaloa.
  • 3 yhteisön vierailijakeskusta (alkuperäinen rahahinta 135520 UPX tai ~ 135 dollaria USD) ostettiin Angel Islandin sijaintien harvinaisuuden vuoksi.
  • Alueelle ostettiin 401 23. katu (alkuperäinen rahahinta 356860 UPX eli ~ 356 USD), koska Wulfinite aikoo perustaa sinne esikoulun.

Ylämaa ja Tilia

Tilia Pay sallii Upland-pelaajien käydä kauppaa virtuaalisilla ominaisuuksilla, jotka perustuvat reaalimaailman sijainteihin ja jotka on huomioitu ei-vaihdettavissa olevilla rahakkeilla (NFT) Yhdysvaltain dollareina. Tämä tekee Uplandista ainoan blockchain-pelin, jonka avulla pelaajat voivat muuntaa virtuaalivarojen taloudellisen arvon takaisin oikeaan rahaan.

Ylämaa kokee edelleen merkittäviä voittoja. Erittäin aktiivisen kanssa Yhteisö, yli 10 000 päivittäistä aktiivista käyttäjää ja yli 40 000 kuukausittain aktiivista käyttäjää, Upland jatkaa kasvuaan merkittävästi. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa tulla Uplanderiksi, joten liity heti ja lunasta erityinen kaksinkertaistettu 6000 UPX -rekisteröintibonus: https://discover.upland.me/coingape_official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me