Fakta er inde: Bitcoin og Blockchain er her for at blive

Ligesom videnskab – bitcoin og blockchain er ligeglad med dine følelser. De er her for at blive på en stor måde.

På trods af de tilsyneladende nær cykliske dommedagsscenarier fremsat af bitcoins mest højlydte modstandere er den glade kendsgerning, at både bitcoin og blockchain endnu ikke er forværret. Hvad der engang blev udråbt som en mode, og nu som en boble, vil i sidste ende bare blive endnu en sikkerhed i hverdagen.

Adoption af Bitcoin har været stigende siden dens ankomst for lidt over et årti siden. Hele lande arbejder på at skabe bedre infrastruktur og gunstig lovgivning. Nye brugere og erfarne professionelle finder trøst i den varme glød på deres skærme, når de tjekker ind på deres Bitvavo konti – eller konti på enhver anden favoriseret udvekslingsplatform. Da tal og grafer spilder ud af vores nyhedsfeeds og sociale medier pumper næsten 20 bitcoin-relaterede indlæg ud i minuttet, er det blevet tydeligt, at verden er glad for at omfavne både bitcoin og blockchain i vores liv. Og ærligt talt – vi er begejstrede.

Bitcoin: Den finansielle infrastruktur, vi har ventet på

Overarbejde, bitcoin har vist sig at være en stabil og globalt provokerende marked. Som et aktiv tilbyder bitcoin en butik med værdi, der minder meget om guld – en strålende hæk for at mindske risikoen og en vare, der ikke kan manipuleres eller kunstigt produceres. Som valuta er det bragt et ikke-suverænt, fuldt decentraliseret og unikt grænseløst betalingssystem. Mens det er underlagt lokal regulering og kan underkastes statligt tilsyn, set med voksende KYC-protokol håndhævelse såvel som skattepligt, har den digitale valuta stadig bevaret næsten alle sine vigtigste ideologier og principper.

Grundlæggende har bitcoin bragt til verden et levedygtigt alternativ til overordnede regeringer og overforbrugte, overoppustede fiat-systemer. Hvilket alt for ofte har historisk ødelagt globale befolkninger. At skabe det, der er blevet indbegrebet af den demokratiske kontrolramme, kunstgrebet for libertariske udgifter og det ægte gennemsigtige finansielle system, som næsten alle politiske ideologier har ønsket sig, siden handel blev monetiseret. At give et håb til næsten alle, der bruger deres vågne timer på at tænke på økonomiske reformer og global finansiering.

Mens overbevisende ordlyd kun får dig så langt, er fakta om sagen, at bitcoin alene tegner sig for 6 milliarder dollars værd af daglige online-transaktioner. Der er over 101 millioner cryptocurrency-brugere over hele verden. Fra og med i år har bitcoin overgået mange af de største ældre markeder. Og måske en af ​​de mest overbevisende statistikker vedrørende bitcoin – det kan reducere 30% af omkostningerne forbundet med dem, der går mod centralbankinfrastruktur. Sandheden er, at kryptokurrency er hurtigere, sikrere og billigere end centraliserede banksystemer.

Blockchain tilbyder mere end bare DLT

Nytten af ​​blockchain kan ikke undervurderes. Hvilket er en dristig erklæring, men en, som med tiden bliver stadig mere tydelig. Blockchain er den funktionelle enhed bag bitcoins tillidsfulde ledgersystemer. Sådan registreres validerede transaktioner, og hvordan disse poster offentliggøres. Gør det næsten umuligt at duplikere eller falske. Du ved præcis, hvor dine penge går hen, hvor de skal hen, og hvordan hele systemet fungerer.

Denne måde at registrere er utrolig nyttig i et utal af forskellige applikationer. Det kan bruges i næsten alle sektorer, vi holder af – fra sundhedspleje til forsendelse og forarbejdning. Interforbindelsen mellem blockchain-teknologi og tingenes internet er klar til at revolutionere den måde, vi lever på. Den måde, vi tænker på at leve. Lavere omkostninger, fremme sikkerhed og prioritere hastighed, gennemsigtighed og effektivitet frem for alt.

Vedtagelse af blockchain-teknologi kan redde traditionelle finansielle organisationer 12 milliarder dollars om året. Lad være med den strid, det kunne redde samfundet. At gøre ting som 2008-subprime-realkreditkrisen og de begivenheder, der skabte den, forældet. Aldrig mere at blive set. Det fjerner fuldstændig diskrimination og uretfærdighed fra oprettelse af konto, udlånspraksis og kontraktdannelse.

Læs også: Bitcoin-prisanalyse: BTC fornyer den stigende tendens som $ 15.000 Beckons

Hvad det betyder for fremtiden

Hvad betyder det hele for fremtiden? Nå, sandsynligvis ikke meget mere åbenlyst, end det hele holder til i morgen. Hvad det betyder er, at vi allerede er sprunget over den største hindring for at skabe et globalt og virkelig demokratisk finansielt system. En kendsgerning, der næsten ikke er mulig at argumentere for. Det er her, det hjælper millioner med at skabe bedre økonomisk sikkerhed over hele verden, håndtere det.

Realistisk set kunne fortsat vedtagelse af krypto faktisk have en lysere fremtid for alle, men en liste over måder, hvorpå bitcoin og blockchain-adoption kunne ændre vores liv til det bedre, overstiger ordgrænsen for denne ydmyge artikel. Det, der er let at se og kræver meget lidt forklaring, er, at glasloftet er knust. Pandoras æske er åben, og nej, du kan ikke sætte tandpastaen tilbage i røret. Bitcoin er kommet for at blive, blockchain kom til at spille. Og vi er alle lidt bedre

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me