Token2049 – Interview med WanChain-grundlægger

CoinFi deltog i Token2049 og havde chancen for at interviewe grundlæggeren af Wanchain, Jack Lu. Tjek videoen nedenfor, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad Wanchain er begejstret for i 2018!

 

Vi er her med Jack Lu, grundlæggeren af ​​WanChain på Token 2049.

Kan du tale os lidt om, hvordan du rent faktisk finder på navnet WanChain?

I 2016 startede jeg et firma i Kina, det hedder Wanglu. De første 3 tegn er WAN, og det står for Wide Area Network. På kinesisk står WAN for ti tusind, så for 1 mønt er der 10.000 mønter. Jeg er sikker på, at alle kunne lide det! Vi kiggede rundt, og vi elskede virkelig det navn. Wanglu blev brugt til at skabe økosystemet, til at lime alle disse WAN-applikationer sammen.

Kan du tale lidt om WanChain og hvad det er?

Som jeg nævnte, står WAN for Wide Area Network, vi prøver at linke alle disse forskellige silede blokeringer til et tilsluttet internet af blockchains. Selvom den bitcoin er mere som et globalt netværk, men når man ser på det, er det virkelig som et lukket lukket netværk. Det er virkelig som Internettet i gamle dage. Som alt hvad vi ved, for at virkelig frigøre strømmen, skal du se på dem alle tilsluttet. WanChain forsøgte at bruge en meget ligetil mekanisme til at integrere alle disse forskellige blockchains, og aktiverne kan flyttes rundt fra en kæde til en anden, og på samme tid vil vi bruge privatliv og også nogle smarte kontrakter. Du kan oprette private smarte kontrakter med en kombination af alle aktiver fra forskellige kæder, så du kan virkelig oprette meget komplicerede økonomiske applikationer i denne nye digitale økonomi. Dette ville blive en infrastruktur, der gør det muligt for tredjeparter at udvikle applikationer oven på det og skabe en helt ny økonomi, token-økonomi.

Du taler om sammenkobling af kæder, jeg er opmærksom på, at du har en alliance med Aion og ICON. Udvikler du en eller anden type interoperabilitetsprotokoller, der ligner TCP IP til internettet?

Jeg tror, ​​det er målet, vi forsøgte at oprette en TCP IP til blockchain-væggen, men det ville tage et stykke tid. Flere virksomheder Aion, ICON og WanChain startede denne alliance, målet for os er at komme sammen, fordi vi prøver at løse det samme problem. Det er meget udfordrende, men vi prøver at arbejde sammen. Når vi først har oprettet vores eget lille netværk, kan vi sammenkoble eller forbinde vores netværk først, og så kan vi begynde at arbejde på standarderne for tværkædeteknologien.

Føler du, at målet ville være at komme med den protokol, der er aftalt på tværs af alle tre kæder, og hvordan kan man så forestille sig, at alle får udbredt vedtagelse, fordi der skal være nogle standarder for interoperabilitet? Er det korrekt?

Ja, vi arbejder med den kinesiske regering og andre offentlige enheder og andre foreninger. I øjeblikket er vi nødt til at se forslag, lige nu er det lidt for tidligt at tale om standarderne, men vi får vores lille netværk til at fungere først, og så er vi nødt til at integrere alle disse forskellige netværk.

Du nævner også, at et unikt aspekt af WanChain er dette begreb med en privat smart kontrakt. Kan du tale lidt om det? Og så tror jeg, du også kan lave et privatlivstoken på WanChain, så hvis du kunne forklare, hvordan det fungerer for vores publikum, ville det være godt.

Faktisk er selve teknologien veludviklet. Hvad vi gjorde er, at vi tog hjernesignaturer i neurostil på engangskonti i kombination med Etherum-smarte kontrakter. Med kombinationerne kan brugere eller nogen oprette en privat smart kontrakt oven på WanChain. Du kan også bruge nogle standarder, du kan bruge vores skabeloner til at oprette fortrolighedstokener. Så med disse smarte kontrakter har brugerne mulighed for at sende transaktionen privat. Det er mere som et lager, jeg kan godt lide at bruge dette som et eksempel. Hvis jeg vil sende en privat transaktion eller tokens til dig, vil jeg først deponere mine tokens i et stort lager, fordi mange mennesker deponerer tokens i et lager, og folk fortæller ikke, hvilken der er fra hvilken. Og så foretager vi transaktioner i lageret, og når du har brug for det, trækker du det tilbage. Dybest set vil vi udvide transaktionerne fra hvor til hvor.

Hvornår forventer du, at det første privatlivstoken starter på WanChain, og hvordan ser det ud? Hvilken type privatlivstoken ville det være i din vision?

Som standard tror jeg, at alle kryds-kæde-tokens vil være i privatlivstokener, så vi opretter disse skabeloner. Faktisk er skabelonerne allerede der, og fra 1.0-udgivelsen kan enhver bruge skabelonen nu til at oprette fortrolighedstokener. Jeg tror, ​​forskellige parter vil komme med forskellige brugssager, der er mange brugssager. For eksempel, hvis en virksomhed sender lønningerne eller bonusserne mange gange, du bruger Ether, skal du ikke have, at dine kolleger skal vide, hvor meget du vil sende ud. Jeg synes, det er en akavet situation, jeg tror, ​​det ville være den perfekte brugssag til det. Den anden ville være fortrolighedstoken ICO. Nogle af investorerne foretrækker måske private transaktioner.

Ser du muligvis i fremtiden på WanChain, at der kan være nogen, der lancerer en ICO, og hvor mange penge der er indsamlet, størrelsen på hver investering, og som investerede den er fuldstændigt abstraheret væk?

Jeg tror, ​​det er op til brugerne og op til projekterne, og hvad de vil gøre. I nogle tilfælde vil nogle investorer muligvis have privatliv, men jeg tror, ​​at du stadig vil have dit projekt eller ICO så gennemsigtigt som muligt, så dine investorer kan se, hvad der foregår. I smarte kontrakter kan du definere, hvad der kan være privat, og hvad ikke.

En ting, jeg fandt meget interessant ved WanChain, er fremadrettet, der vil være mange ting som sikkerhedskryptovalutaindlæsninger og andre applikationer mulige på WanChain-blockchain. Med økonomiske applikationer som den og naturligvis befandt sig i et miljø, hvor vi ser meget mere lovgivningsmæssige handlinger. Hvordan kan du se, at det påvirker WanChains køreplan fremover?

Jeg tror, ​​vi går ind i en lovgivningsmæssig og mere begrænset fase i 2018, men vores køreplan er meget klar. WanChain forsøger at bygge infrastrukturen, vi prøver at bygge den nye wall-street, nogle gange kalder de det Alibaba. Vi leverer kun ”elektriciteten”, grundlaget, og vi lader tredjeparter udføre applikationerne oven på det. Hvis de har en licens, har de udført alt overholdelsesarbejdet, og så kan de bygge alle disse 10 historier høje banker eller forsikringsselskaber var, hvis de kunne tilbyde en slags tjenester, sikkerhed eller krypto-udveksling, den slags tjenester. For WanChain ønsker vi ikke at komme ind på den slags applikationsniveau af forretning, så vi forsøger at undgå eventuelle lovgivningsmæssige risici der.

Vi er i tredje kvartal af 2018, hvad er du mest begejstret for i år 2018 for WanChain og også for plads til kryptokurver generelt?

Jeg er meget begejstret for, at WanChain allerede er live. I januar 2018 var størstedelen af ​​arbejdet i WanChain allerede udført, i anden halvdel af året ønsker vi at få tværkæden udarbejdet. Forhåbentlig får vi gennembruddet i de næste par måneder, og midt i året eller senere i år får vi tværkæden frigivet i produktion. Forhåbentlig ved årets udgang får vi krydskæden med Ethereum og Bitcoin de største kryptoøkonomier, og vi vil bringe dem sammen. Derefter tillader vi tredjeparter at oprette mange applikationer som en decentral udveksling eller crowdfunding med flere aktiver og mange andre applikationer. Jeg synes, det er meget spændende for vores projekt i år. For blockchain-samfundet går prisen mange gange op og ned, men vi fokuserer på langsigtet, vi er ikke særlig bekymrede over dette. Jeg har været sand denne slags ting i 2013, normalt vil de langsigtede fokusprojekter være vellykkede i det lange løb. Du ønsker ikke at se på kursudsving og foretage en kortvarig handel.

Mange tak, Jack! Vi sætter stor pris på din tid til at dele dine tanker om WanChain i år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me