Betatestere bruger nu nyheder

Uanset hvor du læser denne August CoinFi-opdatering, håber vi, at du har det godt!

For os er det sommer i Hong Kong. Når solen flammer og en luftfugtighed på over 80%, bliver tingene lidt svedige. Udenfor føles det som om hele byen er i brand.

Heldigvis er det sådan, vi har det indvendigt her på CoinFi-teamet!

Så hvad har vi lavet på, og hvorfor pumpes vi så?

Betatestere bruger nu CoinFi-nyheder

Screen Shot 2018 07 27 klokken 13.31.37

Efter hundreder af timer fra vores ingeniørteam og masser af forventning fra CoinFi-samfundet, begyndte vi at udrulle den lukkede CoinFi News-beta i slutningen af ​​juli.

Mens produktet stadig er i en tidlig beta-testfase, har svaret været overvældende positivt og fortæller os, at vi er på vej i den rigtige retning.

Vi samler vigtig brugerfeedback og foretager dybtgående brugertest, der fortsat vil lede produktudviklingen, og vi arbejder stadig rasende på at forbedre produktet og lancere nye funktioner.

Her er en hurtig tidslinje for den lukkede beta fra CoinFi News indtil videre:

  • 27. juli: Udgivet til CoinFi-ambassadører
  • 30-31 juli: Udgivet til de 500 bedste mennesker, der var på vores lukkede beta-venteliste
  • 6. august: Bliver frigivet til brugere, der blev hvidlistet under vores ICO

Hvis du allerede har adgang til den lukkede beta, opfordrer vi dig kraftigt log ind på platformen og giv det en hvirvel. Du kan bruge både “Feedback” -linket i topmenuen samt knappen “Rapporter en fejl” nederst til højre på skærmen for at kommunikere dine tanker..

Du interagerer direkte med produktteamet for at hjælpe os med at opbygge det perfekte værktøj til at betjene kryptoinvestorer som dig selv.

Takket være den værdifulde feedback, der allerede er leveret af vores beta-testere og brugertestere, er vi overbeviste om, at når vi offentligt lancerer CoinFi News, vil det være det klare valg for investorer, der ønsker at holde trit med kryptomarkederne.

Husk, CoinFi News er bare den første i en lang række funktioner, vi lancerer i år.

Tjen nogle af de 10.000 COFI, vi giver væk hver uge!

Sidste måned lancerede vi den private CoinFi Ambassadors telegramgruppe. Gruppen sidder i øjeblikket på over 100 dedikerede medlemmer og vokser hurtigt.

Formålet med Ambassador-programmet er at fokusere indsatsen fra CoinFi-tilhængere med det formål at sprede spænding omkring CoinFi’s vision og platform. Det er også det første sted, teamet kommer til for produktfeedback / forslag.

Vi har afsat en pulje på 500.000 COFI-tokens, som ambassadører vil have en chance for at vinde ved at tage skridt til at sprede CoinFi’s vision. Ud af den pulje har vi givet 10.000 COFI-tokens væk hver uge.

Skærmbillede 2018 08 01 kl. 15.14

Hvis du vil hjælpe med at sprede budskabet om CoinFi og vinde COFI for din indsats, kan du gælder her her for at slutte sig til os i den private CoinFi Ambassadors telegramgruppe.

Hvordan påvirker Bitcoin en traditionel portefølje?

Vi har for nylig frigivet en Bitcoin-investeringsberegner for at vise investorer, hvordan en traditionel aktie- / obligationsportefølje ville have klaret sig (på en risikojusteret basis) med en lille% allokering til Bitcoin.

Skærmbillede 2018 07 29. kl. 09.22.53

Hvis du nogensinde har spurgt dig selv – “Hvor meget af mine penge skal jeg allokere til krypto?”, forskningsrapport vi omhyggeligt udformet nedenfor regnemaskinen går i detaljer om, hvordan man bruger dette smarte værktøj og fremhæver nogle interessante scenarier til diskussion.

Screen Shot 2018 07 29 kl. 9.44.10

Det er naturligvis ikke overraskende, at tildeling af en lille procentdel af din portefølje til Bitcoin i løbet af de sidste par år ville have haft en positiv indvirkning på din portefølje.

Det, vi fandt virkelig fascinerende fra vores backtesting, var imidlertid den enorme indflydelse, som rebalansering har på risikoprofilen for en Bitcoin-investering. Med rebalansering kan du stadig få en stor del af fordelen ved en høj potentiel ROI (men meget volatil) investering som Bitcoin med signifikant reduceret risiko.

Så gå videre og leg rundt med Bitcoin-investeringsberegner for at se, hvordan tilføjelse af en lille smule Bitcoin i din portefølje og genbalancering historisk set ville have fungeret på et risikojusteret grundlag.

Og hvis du finder det interessant, skal du ikke glemme at dele numrene med dine venner (der er et praktisk delelink i lommeregneren), især dem der ikke er kryptokonvertere!

Vores strategi for børsnotering fortsætter

Mens det meste af vores team har været fokuseret på produkt og teknik, har vi også fortsat afsat ressourcer til forretningsudvikling.

I slutningen af ​​juni startede vi vores børsnoteringsstrategi med Cobinhood-listen. Den 11. juli, CoinFi udvider rækkevidde til Kina med notering på FCoin Exchange.

Selvom vi ikke kan love, at vi vil blive noteret på nye børser hver måned, kan du være sikker på, at vi aktivt gennemfører vores børsnoteringsstrategi, og vi vil have flere børsrelaterede nyheder i de kommende måneder.

Vores mål med vores børsnoteringsstrategi er at give eksponering for COFI-token til så mange købere som muligt, så når vi låser op for det token-værktøj, vi i øjeblikket bygger, så mange brugere som muligt har adgang til CoinFi-økosystemet.

CoinFi Podcast

Vi lancerede CoinFi Podcast i juli som en måde at dele nogle af de krypto-samtaler, vi har på kontoret, mens vi bygger tankeledelse og forbinder med CoinFi-samfundet.

Vi håbede, at disse oprigtige samtaler, der dagligt sker på CoinFi-kontoret, ville give vores lyttere indsigt og værdi, og fra dine svar hidtil har det bestemt været!

Screen Shot 2018 07 30 kl. 9.52.43

Du kan forvente en ny episode hver fredag ​​morgen HKT. Vores podcast er tilgængelig på følgende kanaler til både iOS- og Android-brugere.

iTunes | Google Play | SoundCloud | Stitcher Radio

Hvis du kan lide vores podcast, vil vi gerne få dig som abonnent.

Vi vil også meget sætte pris på, hvis du kan tage et minut eller to til at give os en 5-stjernet anmeldelse. Det hjælper os med at nå ud til flere mennesker med CoinFi-podcasten og hjælpe os med at udvide CoinFi-samfundet.

Naturligvis leder vi altid efter måder at forbedre os på. Hvis du har konstruktiv feedback om, hvordan vi kan forbedre podcasten, så tøv ikke med at kontakte os ved at svare på denne e-mail.

Vi læser hver eneste og sætter pris på din konstruktive feedback!

Dyrkning af CoinFi-mærket

Som en del af vores fornyede fokus på at dele det, vi bygger her på CoinFi med resten af ​​kryptoverdenen, sætter vi os aktivt derude for at dele, oprette forbindelse og lære.

Juli 2018 konferencer

I løbet af juli måned var vores administrerende direktør Tim Tam i Taiwan, Korea, Hong Kong og Thailand til blockchain-konferencer, der delte sin indsigt i kryptomarkederne og viste kryptoverdenen, hvilken indflydelse CoinFi vil have i kryptohandelsområdet.

Månedlig AMA med CoinFi Core Team

Vi har haft adskillige anmodninger fra samfundet om en AMA med grundlæggerne og kerneteamet.

Siden januar har vi haft hovedet nede på at opbygge virksomheden, men i takt med at vores team vokser, og vi begynder at rulle mere produkt ud, har vi været i stand til at begynde at lægge mere tid tilbage i samfundet, hvor det virkelig hører hjemme.

Fra denne måned kører vi en kort AMA hver måned på Reddit.

månedlig AMA

Sådan fungerer det:

I begyndelsen af ​​hver måned opretter vi en Reddit-tråd. Hvis du har et spørgsmål, du gerne vil stille CoinFi-kerneteamet, skal du bare sende det i kommentarområdet.

Du kan stille flere spørgsmål. Bare adskil hvert spørgsmål i en anden kommentar. Efter en uge vil de top 10 spørgsmål, der får flest opstemninger fra samfundet, blive besvaret.

Det er så simpelt!

August AMA er live nu, og vi svarer den 8. august 2018 HKT. Så skyde dine spørgsmål over.

Afsluttende tanker

Med holdet på 18 fuldtidsansatte CoinFiners og vokser hurtigt, bliver det umuligt at pakke alt, hvad der foregår på CoinFi, i en månedlig opdatering.

Bortset fra CoinFi News har vi ikke engang haft en chance for at gå ind i en opdatering af den anden spændende serie af produkter, vi har udviklet.

Vær sikker på at vi fortsætter med at udvikle de produkter, der er nævnt i tidligere opdateringer og vist på vores køreplan. Når vi kommer tættere på frigivelsen, vil du også se flere opdateringer på disse fronter.

Hvis du er begejstret for momentum, bygger vi op her på CoinFi, kom sige hej til holdet på telegram. Vi er der hele tiden og besvarer spørgsmål og absorberer din feedback, især i den private ambassadørgruppe.

Håber at se dig der!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me