Nyheder kommer snart, og holdet fortsætter med at vokse

Det har været en spændende måned på CoinFi, hvor både det personlige og det eksterne team vokser hurtigt, og produktudviklingen accelererer.

Denne sidste måned fortsatte vi med at fokusere på rekruttering og udvikling af de funktioner, der er planlagt til frigivelse i sommer. Vi er begejstrede for de udrulninger af funktioner, vi har på vej, og når faldet kommer, forventer vi, at CoinFi endelig vil efterlade beta-scenen.

Produktopdateringer

For dem, der ikke er opmærksomme på, har vi en opdateret køreplan tilgængelig på nederst på vores om-side. Vi sigter mod at opdatere køreplanen med en månedlig kadence.

TradingView-diagrammer er live

Vi har tilføjet TradingView-diagrammer til vores Mønt sider efter flere forslag fra samfundet. Som altid sætter vi pris på al feedback og vil inkorporere forslag i vores udviklingskøreplan.

Forbedring af vores datarørledning

Som nævnt i sidste måneds opdatering er vi i færd med at opgradere vores datapipeline for at forbedre datanøjagtighed og konsistens. Vi forventer, at dette rulles ud i juni. Dette løser størstedelen af ​​de fejl og problemer med dataenøjagtighed, der er blevet rapporteret.

CoinFi-nyheder kommer snart

Fremskridt med produkt til nyhedsfeed kommer. Vi har tilføjet flere nye funktioner til det oprindelige projektomfang, som vi tror vil være en enorm værdi tilføje for CoinFi-platformbrugere. Vi holder disse oplysninger interne lige nu, men du vil snart høre om dem!

I de sidste par måneder har vi indtaget kryptonyheder i hele møntenes univers. Vi har nu hundreder af tusinder af nyheder i vores database og mange teorier, som vores voksende datavidenskabsteam er glade for at teste. Vi arbejder på et analysestykke med nogle af vores foreløbige fund, som vi forventer at offentliggøre i næste uge.

Her er en tidlig snegetop på CoinFi News UI.

coinfi nyheder ux 1

Avancerede token-metrics

I tidligere opdateringer Vi har diskuteret nogle af de avancerede Token-metrics, vi arbejder på, herunder en Token Retention Rate og Token Distribution Graph.

Som et bevis på koncept offentliggjorde vores chefdata videnskabsmand Alex et stykke analyse sidste måned, der viser tokenretentionstakten for COFI og flere andre tokens, der blev lanceret omkring samme tid som COFI.

Token Retention 3 1

Det næste trin er at begynde at tilføje Advanced Token Metrics til individuelle tokensider. Se efter de første Advanced Token-metrics, der vises på tokensider denne måned!

CoinFi Screeners

Vi fortsætter med at gøre fremskridt med CoinFi-screenere. Hvis du gik glip af den sidste opdatering, er vores møntscreenere brugerdefinerede filtre, der giver dig mulighed for at:

 1. Identificer handelsmuligheder
 2. Vælg mønter baseret på visse tekniske indikatorer
 3. Indskrænk hurtigt møntenes univers

Den aktuelle målrettede udgivelsesdato for CoinFi-screenere er i 3. kvartal. Målet er at frigive CoinFi-screenere sammen med en opdatering af CoinFi-hjemmesiden.

Møntscreenere lægger også grunden til CoinFi-handelssignaler, som ifølge April spørgeskema, er den platformfunktion, du er mest begejstret for! Handelssignaler implementeres som alarmer bundet til individuelle screenere.

Så mens screenere bruges til at indsnævre mønteruniverset, giver handelssignaler dig mulighed for aktivt at identificere muligheder, der er knyttet til screener-metrics, du er interesseret i.

Når screenere er tilgængelige, indsamler vi brugerdata for at identificere de metrics, som CoinFi-brugere værdsætter mest, og vi bruger disse data til at prioritere udrulningen af ​​hvert CoinFi-handelssignal.

Forskning & Analyse

Visionen for CoinFis medieplatform har altid været at have et crowdsourced økosystem, hvor de bedste analytikere i krypto tilskyndes gennem COFI-token og platformens kvalitet til at dele deres forskning og ideer. Dette er fortsat det endelige mål for mediesiden af ​​CoinFi-platformen.

I mellemtiden ønsker vi at sætte en ny standard for forskning & analyse i kryptorummet. Forvent mere intern forskning & analyse, der kommer fra CoinFi i sommer, startende med en fascinerende artikel vi lige offentliggjort ser på, hvordan du kan bruge en ny metrik, vi har defineret (tokenværdi til udveksling af volumen) til kvantitativt prisudvekslingstoken som Binance-mønt (BNB), Huobi-token (HT) og KuCoin-aktier (KCS).

CoinFi-teamet vokser hurtigt

Rekruttering af opdateringer

Sidste måned, Alex Svanevik sluttede sig til CoinFi-teamet på fuld tid som vores Chief Data Scientist. Før det arbejdede Alex eksternt for CoinFi i Barcelona. Denne måned flyttede Alex og hans forlovede officielt fra Spanien til Hong Kong, og vi er glade for at have Alex i CoinFis hovedkvarter.

CoinFi HK-kontorAlex på kontoret med tre medstiftere

Derudover indgår en fuldtids dataingeniør officielt med teamet i begyndelsen af ​​juni. Vi har også tilføjet en fuldtids fuldtids webingeniør på fuld tid til teamet. Nu med fem fuldtids- og en deltidsingeniører samt en fuldtids UX-designer, udvikler vores produkt- / ingeniørteam pænt.

Ansættelse har været en stor del af vores daglige arbejde lige siden vi sluttede ICO. Det er bestemt ikke let at skaffe gode talenter, og det sker ikke natten over, men den gode nyhed er, at vi er i samtaler med en række meget kvalificerede kandidater til følgende stillinger:

 • Algo Trading Developer (tre topkandidater)
 • Cryptocurrency Analyst (flere gode kandidater til to åbninger)
 • Data Scientist (indsnævret til en topkandidat)
 • Data Science Intern (indsnævret til en topkandidat)
 • Produktchef (tre topkandidater)

Vi fortsætter stadig med at lede efter toptalenter til at udfylde andre åbninger. Tjek vores karriere side hvis du eller nogen du kender måske er interesseret i at blive medlem af CoinFi-teamet. Vi vil meget gerne se dine applikationer!

Nå kontorets fulde kapacitet

Da alle de nye teammedlemmer tiltræder CoinFi’s hovedkvarter, har vi nået maksimal kapacitet på vores nuværende kontor. I dag flytter vi ind på et større kontor i samme bygning som forberedelse til ankomsten af ​​vores nye teammedlemmer.

Takeaways fra konsensus 2018

I maj fløj vores CEO Tim Tam til NYC for at deltage Konsensus, den største blockchain-konference i verden. Tim gik dertil med et klart mål i tankerne – forretningsudvikling og at finde potentielle samarbejder.

KonsensusConrad Lin fra FintruX, Tim Tam fra CoinFi og David Chin fra Thortoken sammen på Consensus 2018

Da Tim kom tilbage, bragte han nogle gode viden tilbage fra konferencen. Her er et par højdepunkter:

 • Kryptoindustrien blomstrer. Der var mere end 8.000 mennesker i Consensus i år. Det er 4X antallet af deltagere fra sidste år. For at tilmelde sig arrangementet måtte folk vente tre timer på at få deres badges!
 • Meget flere finansfolk kommer ind i rummet. Dette er en stor ændring sammenlignet med for få år siden. Husker du under ICO, da vi sagde, at Wall Street skulle komme til krypto? Det sker lige nu, uanset om du kan lide det eller ej.
 • ICO’er er stadig varme. Flere og flere VC-finansierede virksomheder ønsker at gøre ICO’er i stedet for en serie A..
 • CoinFi gør sig klar til at udvide til det koreanske marked. Vi arbejder på at introducere CoinFi-projektet på det koreanske marked. Hold øje med flere opdateringer.

Afsluttende tanker

Markedet vil gå op og ned, men som altid er vores fokus på lang sigt. Vores mål er at levere en platform, der vil være den første og sidste destination for kryptohandlere, og vi forventer at gøre masser af fremskridt mod dette mål i sommer.

Din tillid og støtte betyder verden for CoinFi-teamet. Hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dem på Telegram, Twitter eller via e-mail. Vi læser hver eneste af vores meddelelser (selvom vi ikke altid kan svare), og vi vil gøre vores bedste for at adressere dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me