Parhaat VPN: t torrentia varten

Torrentit ovat arkaluontoisia aiheita. Vaikka sen ydin on laillinen, monet ihmiset käyttävät sitä laittomiin tarkoituksiin. Yritykset ja yritykset ovat metsästäneet näitä ihmisiä jo vuosia.

Valitettavasti jopa laillisesti torrentit jäävät ristituleen. Internet-palveluntarjoajien ja tällaisten P2P-liikenteen asettamisen rajoitusten kanssa.

Tässä oppaassa käsitellään kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää torrentin ja VPN: t. Tietenkin näytämme sinulle myös parhaan käytettävän (ja miksi),

Sidenote: Emme suvaitse laitonta torrentia tai toimintaa. Sisällä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan.

Parhaat VPN: t torrentia varten

Katsotaan nyt parhaita torrent-VPN-verkkoja. Kuten aina, on hyödyllistä testata ja kokeilla erilaisia ​​vaihtoehtoja selvittääksesi, mikä sopii tarpeisiisi. Onneksi kaikki tämän luettelon VPN: t tarjoavat rahat takaisin -takuun tai ilmaisen kokeilun.

1. ExpressVPN

ExpressVPN sijoittuu usein VPN: n ykköseksi sivustollamme ja monissa muissa. He eivät kirjaudu sisään, heillä on palvelimia maailmanlaajuisesti, ja heidän tekniikkansa on huippuluokkaa! Tämän lisäksi niiden yhteys on erittäin nopea ja vakaa. Voisimme jatkaa niiden huipputason salausta, laajaa laitetukea ja muuta. Uskomme kuitenkin, että saat kuvan.

Rehellisesti sanottuna ExpressVPN: n ainoa haittapuoli on, että ne ovat hieman kalliimpia kuin kilpailijat. 30 päivän (ei hässäkkää) rahat takaisin -takuulla ei kuitenkaan ole syytä olla kokeilematta niitä. Et tule pettymään!

2. NordVPN

NordVPN, kuten monet nykypäivän suosituimmat VPN-verkot, ei pidä lokeja. Tämä ei tarkoita yhteyttä tai liikennelokeja. Korkean tason salauksen ohella heillä on myös vaihtoehtoja kaksinkertaiseen hyppyyn ja Tor VPN: n kautta. Vaikka ensimmäinen on enemmän temppu, jälkimmäinen voi olla erittäin hyödyllinen.

Olipa torrent-vai streaming, NordVPN on hintansa arvoinen. Huomaa vain, että sekä palvelimet että ohjelmistot voivat olla hitaita silloin tällöin.

3. SurfShark

Vaikka Surfshark on suhteellisen uusi, se tarjoaa loistavan palvelun. Se on täynnä ominaisuuksia, sillä on hyvät nopeudet ja palvelimia kaikkialla maailmassa. Se sijaitsee Britannian Neitsytsaarilla, ja siinä on myös korkea salaustaso. Heillä on myös sisäänrakennettu mainosten esto, joka auttaa sinua saamaan puhtaamman selauskokemuksen. Kaiken kaikkiaan melko kunnollinen palvelu.

Surfshark on loistava ja erittäin edullinen palvelu. Ainoa huolemme on, että se ei ole ollut tarpeeksi kauan, jotta voimme olla varmoja siitä, että se toimii pitkällä aikavälillä.

4. ProtonVPN

Sveitsiläinen ProtonVPN ei ole vieras online-yksityisyyden maailmassa. He alkoivat alun perin yksityisellä sähköpostipalvelullaan (nimeltään osuvasti ProtonMail). Heidän onnekseen heidän laukauksensa VPN-palveluun on myös erinomainen. Ei lokeja, laadukkaita sovelluksia ja monia muita bonuksia, joita haluat torrent-VPN: ltä. ProtonVPN: n suurin myyntipiste on, että kaikki heidän ohjelmistonsa ja sovelluksensa ovat avoimen lähdekoodin ja tarkastettuja.

Joissakin paikoissa nopeus on pienempi, eikä niiden tuki ole maailman nopeinta, mutta kaiken kaikkiaan erinomainen palvelu hinnalle.

5. CyberGhost

Toisin kuin muut tässä luettelossa olevat VPN: t, CyberGhost on hieman rajoittavampi torrentin suhteen. Erityisesti se ei salli torrentia ja P2P: tä Yhdysvaltain ja Venäjän palvelimilla. CyberGhostilla ei ole lokeja, se harjoittaa tappokytkintä ja auttaa sinua myös avaamaan Amazon Prime Video- ja Netflix-estot.

CyberGhost on loistava palvelu, mutta siinä ei ole mitään ainutlaatuista, joten se ansaitsi sille 5. sija.

Kuinka valita paras VPN torrentia varten?

Kuten useimmissa sovelluksissa, VPN: n valitseminen torrentia varten ei ole yksinkertaista. Tärkein tekijä on, että valitset ei-lokit VPN: n. Kuten nimestä voi päätellä, ei-lokit VPN: t eivät pidä lokeja. Siksi, vaikka laki rajoittaisi, he eivät pysty toimittamaan lokeja ja paljastamaan henkilöllisyytesi.

Toinen VPN: n valinnassa tärkeä tekijä on heidän tarjoama tekninen lisäsuojaus. Tämä sisältää esimerkiksi vuotosuojauksen ja tappokytkimen. Keskustelemme näistä edelleen alla olevassa otsikossa.

Viimeinen tekijä on sijainnit, joiden avulla voit torrentia. Vaikka oikeat paikat eivät olekaan tärkeimpiä, ne tarjoavat ylimääräisen suojakerroksen, ja kerromme tämän jälleen alla olevassa otsikossa.

Torrenting VPN: n tekniset tarpeet

Suurin osa markkinoilla olevista VPN-palveluista tarjoaa vain VPN-tekniikan itsestään. Muutamia on yhä enemmän, jotka ottavat jatkuvasti käyttöön uusia työkaluja ja vaihtoehtoja, jotka auttavat suojaamaan läsnäoloasi verkossa. Nämä ohjelmistolisäykset voivat auttaa sinua suojaamaan torrentitasi.

Vuotosuojaus

Vuotosuojaus on yksi tärkeimmistä lisäyksistä, ja sen pitäisi olla tärkeä tekijä VPN: ää valittaessa. Olipa kyse torrentista tai muusta syystä. Vuoto on, kun todellinen IP-osoitteesi vuotaa ulos teknisen virheen tai häiriön vuoksi. Itse asiassa muutama vuosi sitten kävi skandaali, koska kävi ilmi, että useimmat VPN: t eivät suojaa WebRTC-vuotoja. Onneksi nämä päivät ovat ohi, ja nykyään useimmissa VPN: ssä on sisäänrakennettu vuotosuojaus.

Tapa kytkin ja automaattinen käynnistys

Jos torrentit usein, on tärkeää valita VPN, joka käynnistyy automaattisesti, kun tietokoneesi tekee. Onneksi tämä osa on helppoa ja monilla VPN: llä on tämä toiminto.

Tappikytkimet ovat harvinaisempia, mutta ovat tärkeämpiä. Kill-switch, kuten nimestä voi päätellä, tappaa valitut sovellukset, jos VPN katkaistaan. Tämä toimii riippumatta siitä, katkaisetko VPN-yhteyden manuaalisesti vai jos yhteys kaatuu jostain syystä. Tämä on tärkeää, koska se varmistaa, ettet torrentia ilman VPN: ää huomaamatta.

Portin uudelleenohjaus

Jotkut VPN: t ja Internet-palveluntarjoajat estävät tai rajoittavat tiettyjen porttien käyttöä säästääkseen itseään. Porttisiirron avulla voit ohjata liikenteen mihin tahansa haluamaasi satamaan.

Mikä on paras sijainti Torrentingille ja P2P: lle?

Saatat ajatella, että olet turvallinen, kun käytät VPN: ää torrentointiin. Varsinkin jos ne täyttävät kaikki edellä mainitut tekniset vaatimukset. Valitettavasti, vaikka monet VPN: t väittävät olevansa lokitonta, et voi koskaan olla varma tästä tosiasiasta. Parhaat torrent-yhteyden muodostavat maat ovat seuraavat:

  1. Alankomaat
  2. Sveitsi
  3. Espanja
  4. Meksiko

Onko torrentit lailliset?

Kyllä, torrentit ovat 100% laillisia. Valitettavasti on olemassa monia organisaatioita ja hallituksia, jotka väittävät torrentin laittoman. Itse asiassa näin ei ole, koska torrentit ovat tapa yksinkertaisesti jakaa sisältöä.

Laittomuuteen liittyy se, että suuri osa torrent-sivustojen sisällöstä on tekijänoikeuksien alaista. Olipa kyse elokuvista, kirjoista, ohjelmistoista tai muusta, tekijänoikeuksien alaista materiaalia on laitonta levittää ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa – mitä ei useimmissa tapauksissa toimiteta.

Onko torrenting turvallinen?

Kyllä ja ei. Torrentointi itsessään on turvallista, kunhan käytät hyvämaineista torrent-asiakasta, kuten uTorrent tai BitTorrent.

Valitettavasti lataamasi sisältö ei välttämättä ole turvallista. Tätä vastaan ​​on kaksi suojaa:

  1. Suurimmalla osalla torrent-sivustoista on maine luokitus lähettäjille. Tämä voi auttaa selvittämään, onko lataaja laillinen ja lataako hän arvokasta sisältöä vai ei
  2. Virustentorjunnan / haittaohjelmien torjunta auttaa suojaamaan sinua, jos lataat jotain pahaa

Toinen vaarallisten torrentien osa on kiinni, jos torrentit laitonta sisältöä.

Voinko torrentia ilmaisella VPN: llä?

Lyhyesti sanottuna kyllä, mutta se ei ole oikeastaan ​​ihanteellinen. Suurin osa ilmaisista VPN-palveluista on rajoitettu tavalla tai toisella ja on yleensä tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön sekä asiakashankintakanavana.

Suurin rajoitus ilmaisille VPN-palveluille on yleensä käytettävän datan määrään. Ymmärrettävästi käytät nopeasti 10 Gt: n kuukausittaista latausrajaa, jos torrentit, puhumattakaan sisällön suoratoistosta. Ainoa VPN, jolla on rajoittamaton data ilmaisesta suunnitelmastaan, on ProtonVPN, ne kuitenkin kuristavat nopeutta ja estävät P2P: n, joten et voi käyttää sitä torrent-toimintaan.

Joten vaikka voit käyttää ilmaista VPN: ää torrentointiin, et pääse kovin pitkälle sen kanssa.

Käyttää VPN Legalia?

VPN: n käyttö on laillista suuressa osassa maailmaa. On muutamia maita, joissa se on laitonta, kuten Irak tai Pohjois-Korea. Joissakin maissa, kuten Kiinassa ja Arabiemiirikunnissa, se on erittäin rajoitettu. Löydät täydellisen luettelon tai rajoitukset (tässä ).

Kuinka käyttää VPN: ää torrentointiin?

VPN: n käyttö torrentointiin on erittäin helppoa. Kun VPN on kytketty päälle, kaikki Internet-toimintasi suojataan automaattisesti. Tämä on yksi syy, miksi on tärkeää valita VPN, joka voi käynnistyä automaattisesti, kun käynnistät tietokoneen. Näin et vahingossa aloita torrentia ilman suojausta.

Käytä Torrent-toimintoasi

Monet ihmiset eivät tiedä tätä, mutta torrentin toimivuuden vuoksi voit selvittää, mitkä kohteet on ladattu tietyllä IP-osoitteella. (IKnowWhatYouDownloaded ) on tämän tunnetuin sivusto, ja sen vierailu voi kohdata pelottavan totuuden ja todella antaa sinulle tämän työntymisosan saadaksesi VPN: n.

Johtopäätös

VPN torrentia varten on ehdottoman välttämätöntä. Olitpa sitten maassa, joka on jo alkamassa, tai ei, on parempi olla turvallista kuin pahoillani. Toivottavasti oppaamme on käsitellyt kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, jos sinusta tuntuu, että olemme jättäneet mitään pois, ilmoita siitä meille kommenteissa. Muussa tapauksessa onnea ja hauskaa käyttämällä yhtä näistä torrent-VPN: istä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me