JM Bullion

Når det kommer til at vælge en investering, der har stået tidstesten, er der måske ikke mere af en solid investering i både figurativ og bogstavelig forstand end guld. I århundreder har guld været et symbol på dekadence og rigdom, uanset om det pryder nogen med et smykke eller om det handles som valuta. Guld er et meget efterspurgt materiale til sin påskønnelse over tid, og investorer ser oftest efter det i enten mønt eller søjleform.

Skærmbillede af jmbullion.com JM Bullions hjemmeside

En velrenommeret forhandler af guld og andre ædle metaller er JM Bullion. Når det kommer til at købe guld, ønsker købere en konkurrencedygtig pris samt ro i sindet, at den investering, de køber, er både ægte og af høj kvalitet. I dagens indlæg lægger vi JM Bullions-tilbud under mikroskopet, så du kan foretage en informeret investering, hvis du ønsker at købe guld, sølv eller andet ædle metaller med dem.

Hvem er JM Bullion?

JM Bullion er en onlineforhandler af guld, sølv og andre ædle metaller som platin og kobber. Primært er de kendt for deres guldmønter og søjler, som har en betydelig værdi, hvilket gør dem meget attraktive for investorer.

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion.com – Om side

Virksomheden blev grundlagt i 2011 i Lancaster, PA, inden de flyttede til Dallas, TX to år senere, efter at salget toppede $ 1 mio. Om dagen. JM Bullion voksede hurtigt til at blive Inc.com ” hurtigst voksende virksomhed med ædle metaller ‘i Amerika.

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion.com – Om side

På trods af sin eksponentielle vækst, hvor det genererer $ 661,3 mio. Om året, forbliver JM Bullion en relativt lille operation med kun 30 ansatte. De opererer i øjeblikket kun i USA via deres hjemmeside og callcenter. I betragtning af deres enorme ædle metaltilbud taler for sig selv, forbliver JM Bullion en meget lukrativ spiller i de håndgribelige investeringsindsatser.

Hvad sælger JM Bullion?

JM Bullion sælger forskellige varer, der er lavet af guld, sølv, platin, palladium eller kobber. Men især sælger de mønter, barer og smykker.

Mønter

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion.com – Møntsektion

Ædle metaller er ekstremt samleobjekter, der er populære som investeringer såvel som arvestykker. JM Bullion sælger mønter fremstillet af guld, sølv, platin, palladium eller kobber (kendt som ‘hvedepennies’).

Derudover sælger JM Bullion også mønter fra populærkulturen, herunder Disney og Star Trek.

Barer

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion.com – Guldstænger sektion

De, der drømmer om at eje guld, gør det med billedet af at købe guldstænger, som ikke er en mangelvare med JM Bullion, de er faktisk modstandsdygtigheden over hele deres hjemmeside. Imidlertid kan barer også købes i sølv, platin, palladium og kobber.

Smykker

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion.com – Guldsmykkesektion

Mens JM Bullion ikke betragtes som juvelerer, er det muligt at samle en række stykker igennem dem, men kun lavet af guld. Deres ‘Hammered Gold Bullion Armbånd’, som sælges til over $ 1.800, er et virkelig showstop.

Materielle aktiver vs virtuelle aktiver

Nogle investorer foretrækker at have en blanding af materielle og fysiske aktiver til porteføljediversificering. I tilfælde af JM Bullion kan deres ædle metaller også afleveres som arvestykker. Guld er i sig selv en af ​​de længst etablerede valutaer til dato og foretrækkes ofte frem for mere risikable investeringsmuligheder.

Oversigt over JM Bullion-websteder

Når du foretager en investering af enhver art, vil du være i stand til at fastslå præcis, hvad det er, du køber. Da ædle metaller er materielle aktiver, vil du normalt være i stand til at inspicere disse med dine egne øjne, før du køber. JM Bullions websted viser dog meget store billeder af alle deres tilbud, så du tydeligt kan se, hvad det er, du køber for din ro i sindet.

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion / com – American Gold Eagle Coin sektion

Købsmulighederne for hvert stykke vises sammen med de 6 forskellige betalingsmetoder, du kan vælge imellem. De fleste varer har købsmængde, der spænder mellem 1 og 100 enheder. Også angivet på hver vare er ‘sælge til os-prisen’, som er praktisk for eksisterende investorer af et bestemt stykke.

Betalingsmetoder på JM Bullion

Under hvert anført stykke er der en generøs beskrivelse af varen, specifikationerne samt en generel liste over ofte stillede spørgsmål. Som med enhver investering er sådanne oplysninger nøglen til, om du er ny på materielle aktivinvesteringer eller ej. Så sammenlignet med en sketchy eBay-liste uden oplysninger om varen, har JM Bullion virkelig gjort en indsats for at være gennemsigtig gennem hele processen.

Varebeskrivelse og ofte stillede spørgsmål Varebeskrivelse og ofte stillede spørgsmål

JM Bullion-webstedet drager også fordel af en uddannelsesmæssig blog, investeringsguide og konstant opdaterede guld- og sølvvurderingsdiagrammer. Oplysningerne er lette at fordøje for både nybegyndere og erfarne investorer.

JM Bullion-konkurrenter

  • Apmex
  • Austin Sjældne mønter & Bullion
  • Kitco
  • Nordvestlige territoriale mynte
  • Provident Metaller
  • United States Gold Bureau

Da guld og sølv er en efterspurgt vare, der er i stand til at modstå selv de mest stenede økonomiske perioder, er der mange virksomheder overalt i verden ved siden af ​​JM Bullion, der sælger det. Når det er sagt, er ovenstående liste dem, der betragtes som direkte konkurrenter.

JM Bullion kundeanmeldelser

På shopperapproved.com har JM Bullion 280.000 kundeanmeldelser, hvoraf 86,5% er 5 stjerner. Kunder klappede virksomheden for deres fleksible betalingsmuligheder (især at være i stand til at købe med Bitcoin) og deres gennemsigtige priser. Kun 0,6% af kunderne bedømte dem under 3 stjerner, hvilket er ret fremragende, og det betyder også tillid til investorer.

Kundeanmeldelser på shopperapproved.com

JM Bullion forsendelsespriser & Forsikring

JM Bullion sender deres varer med USPS eller UPS. Ved alle køb over $ 99 er forsendelse gratis og koster $ 3,99 for køb under dette beløb. JM Bullion sendes kun til amerikanske adresser, der inkluderer postkasser og militære placeringer. De sendes ikke til UPS-butikker eller videresendelsestjenester, selvom pakkerne er af høj værdi, er det forståeligt.

Skærmbillede af jmbullion.com Jmbullion.com – afsendelsessektion

Varerne er sikkert pakket i beskyttende emballage, som inkluderer tilføjelse af ekstra materiale for at stoppe produktets bevægelse under forsendelse.

Et stort plus med forsendelsen generelt er, at det gøres på en diskret måde, og der er intet, der tyder på, at det er en pakke med høj værdi. Dette tilføjer ro i sindet for købere, især hvis andre (såsom naboer) muligvis har adgang til din mail.

Derudover er alle pakker fuldt dækket af en forsikring, der inkluderer hele rejsen fra deres lager til din bopæl. Denne forsikring er gyldig indtil det punkt, hvor pakken er underskrevet, hvilket er ret standard. Det er en god ide at ringe til din forsikringsudbyder på forhånd, så dine varer straks dækkes fra dette tidspunkt.

JM Bullion betalingsmetoder

Et af de mest attraktive aspekter af JM Bullion er de forskellige betalingsmetoder, de accepterer. Dette gør deres varer meget mere tilgængelige, og det er også en måde, hvorpå kryptoinvestorer kan diversificere deres streams. Faktisk er Bitcoin langt den mest attraktive betalingsmulighed for kunderne, da den ikke har noget minimumsforbrug. Skønt den maksimale tærskel og rabat er lavere end at betale med Bank Wire.

Betalingsmetoder på Jmbullion.com Jmbullion.com – Afsnit med betalingsmetoder

Her er en oversigt over de 6 JM Bullion-betalingsmetoder sammen med minimums- og maksimumsgrænserne og enhver relevant rabat, de kvalificerer dig til:

Kredit- / betalingskort

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 5.000
Rabat: Ingen

PayPal

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 10.000
Rabat: Ingen

Papirkontrol

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 50.000
Rabat: 4%

eCheck (ACH)

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 25.000
Rabat: 4%

Bankkabel

Minimum: $ 2.500
Maksimum: $ 250.000
Rabat: 4%

Bitcoin

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 150.000
Rabat: 3%

Sælger til JM Bullion

At sælge guld eller sølv på JM Bullion er både en populær og ligetil proces. Brugere skal blot klikke på ‘Sælg til os’ på hovedværktøjslinjen for at starte processen. Mindste købsbeløb er $ 1.000, hvilket kan være et problem for dem med mønter med mindre værdi, medmindre du sælger en stor mængde af dem.

Skærmbillede af jmbullion.com JM Bullions investeringsvejledning

For at sælge varer skal brugerne først ringe til en vurdering, på hvilket tidspunkt en pris er låst inde. Varer skal derefter sendes til JM Bullion, som derefter godkender stykkerne. Når alt er tjekket ud, frigives betalingen inden for 1-3 hverdage.

Resumé

For nye og gamle investorer har JM Bullion skabt en meget enkel køb- og salgsproces, der utvivlsomt er en af ​​de mange grunde til deres hurtige stigning til succes. Selvom de ikke sælger internationalt (hvilket er en skam, da de sælger stykker af international oprindelse) og har en minimumstærskel på $ 1.000 for salg, er deres tilbud generelt fremragende. Den klare prisstruktur og forskellige forskellige accepterede betalingsmetoder er særlige frynsegoder.

Som med enhver investering vil prisen sandsynligvis svinge, især i svære økonomiske perioder. Når det er sagt, har guld altid været betragtet som en fornuftig investering, og i betragtning af at det er essensen af, hvad JM Bullion sælger, er det et opmuntrende tegn. Brugere kan starte i det små ved først at investere i sølv (eller endda kobber), hvilket gør platformen tilgængelig for alle budgetter. Som med enhver investering (selv sikker investering) skal du altid undersøge og være forberedt på udsving i værdien af ​​din portefølje.

Bedømmelse

Endelig dom

Vores vurdering

9,0

besøg hjemmeside

FAQ

Hvor ligger JM Bullion?

JM Bullions hovedkontor ligger i Dallas, Texas, og dets kundesupportcenter er også i Dallas. Dens virksomhedsadresse er 11700 Preston Road, Suite 660153, Dallas, Texas 75230, men dette er ikke en fysisk adresse.

Sælger JM Bullion forfalskninger?

JM Bullion forsikrer, at hvert stykke precios metal, de sælger, er autentisk.

Er det ulovligt at eje guldstænger i USA?

Det er ikke ulovligt at eje mønter siden 1975. Enhver amerikansk statsborger kan frit indeholde guld uden nogen licens eller begrænsninger af nogen art.

Er køb af guld rapporteret til IRS?

At sælge guld eller sølv betragtes som indkomst, så denne form for salg skal rapporteres i skema D på formular 1040 på din selvangivelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me