Bedste VPN’er til Torrenting

Torrenting er et følsomt emne. Mens det er kernen i det, er det lovligt, men mange bruger det til ulovlige formål. Virksomheder og virksomheder har jagtet på disse mennesker i årevis nu.

Desværre bliver selv dem, der torrenter lovligt, fanget i krydsilden. Med internetudbydere og sådan begrænsning af P2P-trafik.

I denne vejledning dækker vi alt, hvad du behøver at vide om torrenting og VPN’er. Selvfølgelig vil vi også vise dig den bedste at bruge (og hvorfor),

Sidenote: Vi tolererer ikke ulovlig torrent eller aktiviteter. Oplysningerne inden for gives som de er.

Bedste VPN’er til torrenting

Lad os nu se på de bedste VPN’er til torrenting. Som altid er det nyttigt at teste og prøve de forskellige muligheder for at finde ud af, hvilken der passer til dine behov. Heldigvis tilbyder alle VPN’er på denne liste en pengene-tilbage-garanti eller en gratis prøveperiode.

1. ExpressVPN

ExpressVPN rangeres ofte som nummer et VPN på vores side og mange andre. De logger ikke, har servere over hele verden, og deres teknologi er i topklasse! Oven i dette er deres forbindelse ekstremt hurtig og stabil. Vi kunne fortsætte med deres førsteklasses kryptering, bred enhedsstøtte og mere. Vi tror dog, du får billedet.

Helt ærligt er ExpressVPNs eneste ulempe, at de er lidt dyrere end konkurrenterne. Men med en 30-dages (uden besvær) pengene-tilbage-garanti er der ingen grund til ikke at give dem en chance. Du bliver ikke skuffet!

2. NordVPN

NordVPN, som mange af de bedste VPN’er i disse dage, holder ingen logfiler. Det betyder ingen forbindelse eller trafiklogfiler. Sammen med kryptering på højt niveau har de også muligheder for dobbelt hopping og Tor over VPN. Mens førstnævnte er mere en gimmick, kan sidstnævnte være yderst nyttig.

Uanset om det er torrent eller til streaming, er NordVPN prisen værd. Bare vær opmærksom på, at både servere og software kan være langsom nu og da.

3. SurfShark

Mens det er relativt nyt, tilbyder Surfshark en god service. Den er fyldt med funktioner, har gode hastigheder og har servere over hele kloden. Baseret på De Britiske Jomfruøer har den også høje niveauer af kryptering. De har også en indbygget annonceblokker, der hjælper dig med at få en renere webbrowseroplevelse. Alt i alt en ret anstændig service.

Surfshark er en god og yderst overkommelig service. Vores eneste bekymring er, at det ikke har eksisteret længe nok til, at vi er sikre på, at det vil gøre det rigtigt på lang sigt.

4. ProtonVPN

Schweizbaseret ProtonVPN er ikke fremmed for en verden af ​​online privatliv. De startede oprindeligt med deres private e-mail-tjeneste (passende benævnt ProtonMail). Heldigvis for dem er deres skud på en VPN-tjeneste også fremragende. Ingen logfiler, kvalitetsapplikationer og mange andre bonusser, som du vil have fra en torrenting VPN. Det største salgsargument for ProtonVPN er, at al deres software og apps er open source og revideret.

Nogle placeringer har lavere hastigheder, og deres support er ikke den hurtigste i verden, men generelt en god service til prisen.

5. CyberGhost

I modsætning til de andre VPN’er på denne liste er CyberGhost lidt mere restriktiv, når det kommer til torrenting. Specifikt tillader det ikke torrenting og P2P på dets amerikanske og russiske servere. CyberGhost har ingen logfiler, har en kill-switch og hjælper dig også med at fjerne blokering af Amazon Prime Video og Netflix.

CyberGhost er en god service, men der er ikke noget unikt ved det og tjener derfor 5. pladsen.

Sådan vælges den bedste VPN til Torrenting?

Som med de fleste applikationer er det ikke ligetil at vælge en VPN til torrenting. Den vigtigste faktor er, at du vælger en no-logs VPN. Som navnet antyder, opbevarer ikke-log-VPN’er ingen logfiler. Derfor, selvom de er begrænset af lovgivningen, kan de ikke levere nogen logfiler og dermed afsløre din identitet.

Den anden faktor, der er vigtig for valg af VPN, er den ekstra tekniske beskyttelse, de kan tilbyde. Dette inkluderer ting som lækagesikring og en dræbningsafbryder. Vi vil diskutere disse yderligere i overskriften nedenfor.

Den sidste faktor er de placeringer, som det giver dig mulighed for at torrent fra. Selvom det ikke er af største betydning, udgør de rigtige placeringer et ekstra beskyttelseslag, og igen vil vi dække dette i en overskrift nedenfor.

Tekniske behov for en Torrenting VPN

De fleste VPN’er på markedet tilbyder bare VPN-teknologien i sig selv. Der er et stigende antal, der fortsætter med at introducere yderligere værktøjer og muligheder, der virkelig hjælper med at beskytte din online tilstedeværelse. Disse softwaretilføjelser kan hjælpe dig med at beskytte din torrenting.

Lækagesikring

Lækagebeskyttelse er en af ​​de vigtigste tilføjelser og bør være en vigtig faktor, når du vælger din VPN. Uanset om det er til torrent eller af en anden grund. En lækage er, når din rigtige IP siver ud på grund af en teknisk fejl eller fejl. Faktisk var der for nogle år siden en skandale, da det viste sig, at de fleste VPN’er ikke beskyttede mod WebRTC-lækager. Heldigvis er disse dage forbi, og i dag har de fleste VPN’er indbygget lækagebeskyttelse.

Dræb switch og autostart

Hvis du ofte torrent, er det vigtigt at vælge en VPN, der automatisk starter, når din computer gør det. Heldigvis er denne del let, og mange VPN’er har denne funktionalitet.

Drabskontakter er mindre almindelige, men er vigtigere. En kill-switch dræber, som navnet antyder, valgte applikationer, hvis VPN afbrydes. Dette fungerer, uanset om du afbryder VPN manuelt, eller hvis din forbindelse af en eller anden grund går ned. Dette er vigtigt, da det vil sikre, at du ikke torrenter uden en VPN uden at bemærke det.

Portvideresendelse

Nogle VPN’er og ISP blokerer eller gasspecifikke porte fra at blive brugt til at spare penge. Ved at have port forwarding kan du dirigere din trafik til en hvilken som helst port, du foretrækker.

Hvad er den bedste placering til Torrenting og P2P?

Du tror måske, at du er sikker, når du bruger en VPN til torrenting. Især hvis de opfylder alle de tekniske krav, der er opfyldt ovenfor. Desværre, selvom mange VPN’er hævder at være ingen logfiler, kan du aldrig være sikker på dette faktum. De bedste lande at oprette forbindelse til for torrent er som følger:

  1. Holland
  2. Schweiz
  3. Spanien
  4. Mexico

Er Torrenting lovligt?

Ja, torrenting er 100% lovligt. Desværre er der mange organisationer og regeringer, der hævder, at torrenting er ulovligt. Faktisk er dette ikke tilfældet, da torrenting er et middel til blot at dele indhold.

Hvor ulovlighed kommer ind i det, er det faktum, at meget af indholdet på torrentwebsteder er ophavsretligt beskyttet. Uanset om det er film, bøger, software eller andet, er ophavsretligt beskyttet materiale ulovligt at distribuere uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten – hvilket ikke leveres i de fleste tilfælde.

Er torrenting sikkert?

Ja og nej. Torrenting i sig selv er sikkert, så længe du bruger en velrenommeret torrentklient som uTorrent eller BitTorrent.

Desværre er det indhold, du downloader, muligvis ikke sikkert. Der er to forholdsregler mod dette:

  1. De fleste torrentwebsites har en ry-vurdering for uploadere. Dette kan hjælpe med at bestemme, om uploader er legitim, og om de uploader værdifuldt indhold eller ej
  2. Brug af et antivirus / antimalware hjælper med at beskytte dig, hvis du downloader noget dårligt

Et andet aspekt af torrent, der er usikkert, er at blive fanget, hvis du torrenter ulovligt indhold.

Kan jeg torrent med en gratis VPN?

Kort sagt, ja, men det er ikke rigtig ideelt. De fleste gratis VPN’er er begrænset på en eller anden måde og er normalt beregnet til kortvarig brug og som en kundeoptagelseskanal.

Den største begrænsning af gratis VPN’er har tendens til at være på mængden af ​​data, du kan bruge. Forståeligt nok bruger du hurtigt en 10 GB månedlig downloadgrænse, hvis du torrent, for ikke at nævne streamingindhold. Den eneste VPN, der har ubegrænset data om deres gratis plan, er ProtonVPN, dog reducerer de hastigheden og tillader ikke P2P, så du ikke kan bruge den til torrenting.

Så mens du kan bruge en gratis VPN til torrenting, kommer du ikke meget langt med det.

Bruger en VPN Legal?

Brug af VPN er lovligt over det meste af verden. Der er et par lande, hvor det er ulovligt, såsom Irak eller Nordkorea. I nogle lande som Kina og De Forenede Arabiske Emirater er det meget begrænset. Du kan finde en komplet liste eller begrænsninger (her ).

Sådan bruges en VPN til torrenting?

Brug af en VPN til torrenting er ekstremt let. Når din VPN er tændt, er alle dine internetaktiviteter automatisk beskyttet. Dette er en af ​​grundene til, at det er vigtigt at vælge en VPN, der automatisk kan starte, når du starter din computer. På denne måde begynder du ikke ved et uheld at torrente uden at være beskyttet.

Få adgang til din Torrent-aktivitet

Mange mennesker ved ikke dette, men på grund af den måde, torrent fungerer, kan du finde ud af, hvilke emner der er downloadet ved hjælp af en bestemt IP. (IKvad hvadDu har downloadet ) er det mest berømte sted for dette, og at besøge det kan møde dig med den skræmmende sandhed og virkelig give dig den skubbe for at få en VPN.

Konklusion

En VPN til torrenting er absolut nødvendig. Uanset om du bor i et land, der allerede slår hårdt ned, eller ej, er det bedre at være sikker end ked af det. Forhåbentlig har vores guide dækket alt, hvad du har brug for at vide, hvis du føler, at vi har udeladt noget, så lad os det vide i kommentarerne. Ellers held og lykke og have det sjovt ved at bruge en af ​​disse torrenting VPN’er.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me