Cryptosteel-kapseli

cryptsteel-kapselien tarkistus

On utelias, onko Cryptosteel-kapseli syytä käyttää?

Lyhyt vastaus näyttää olevan ei.

On sääli sanoa, mutta uusi kapselimuotoilu on merkittävä askel taaksepäin.

Missä asiat menivät niin pieleen?

Tässä tyhjentävässä katsauksessa paljastamme Cryptosteelin toisen sukupolven varmuuskopiotuotteen hyvät, huonot ja suuren määrän rumia.

Se on pitkä luettelo pettymyksistä, ja näyttää siltä, ​​että se ei silti pysty täyttämään Billfodl (varhainen kilpailija ja suosituin valinta jokaiselle, joka tarvitsee varmuuskopioida lompakonsa).

Plussat

 • Lokerosta on helppo saada laatat
 • Elinikäinen tyytyväisyystakuu ilman palautusta (vaikka Cryptosteel on tunnetusti huono asiakaspalvelu)

Haittoja

 • Suljettu lähde (patentti vireillä)
 • Laatat voivat pudota helposti ja menettää varmuuskopion
 • Tarjottimen voi vuotaa helposti
 • Ilmeisesti salaus varmuuskopio – houkuttelee ihmisiä
 • Ei tarjoa lisäetua alkuperäiseen verrattuna
 • Erittäin kallis

Plussat

Haittoja

 • Lokerosta on helppo saada laatat
 • Suljettu lähde (patentti vireillä)
 • Elinikäinen tyytyväisyystakuu ilman palautusta (vaikka Cryptosteel on tunnetusti huono asiakaspalvelu)
 • Laatat voivat pudota helposti ja menettää varmuuskopion
 • Tarjottimen voi vuotaa helposti
 • Ilmeisesti salaus varmuuskopio – houkuttelee ihmisiä
 • Ei tarjoa lisäetua alkuperäiseen verrattuna
 • Erittäin kallis

Mutta ennen kuin pääsemme liian syvälle kapseliin, katsotaanpa kenen pitäisi saada ruostumattomasta teräksestä valmistettu varmuuskopiolaite.

Kenen pitäisi ostaa siemen varmuuskopiointilaite

 • Kryptosijoittajat minkä tahansa kanssa merkittävä summa bitcoinia
 • Salaussijoittajat, jotka haluavat kylmävarastointi ja lompakon palauttaminen
 • Salaussijoittajat, jotka haluavat hallita omaa talouttaan

Miksi ostaa varmuuskopio?

Bitcoinin ratkaisulla kaksinkertaisen kulutuksen ongelmaan digitaalinen niukkuus otettiin käyttöön maailmassa. Kyky luoda ainutlaatuinen, kopioimaton digitaalinen omaisuus oli ensimmäinen laatuaan.

Tarve hallita ja turvallisesti varmuuskopioida tällaiset arkaluontoiset tuotteet löydettiin lopulta BIP 39 -menetelmästä.

Nämä 12 tai 24 sanan yhdistelmät ovat ainoa lähde a: n palauttamiseksi bitcoin-lompakko ja siten vaativat merkittävää suojaa.

Mutta näiden tallentaminen digitaalisesti osoittautui uudestaan ​​ja uudestaan ​​aivan liian vaaralliseksi.

Alkusanojesi suojaaminen on pakollista kaikille, jotka aikovat pitää merkittävän summan bitcoinia muutamaa päivää pidempään.

Varmistamalla, että lompakkosi voidaan palauttaa katastrofin, kuten kotipalon, maanjäristyksen tai jopa ydinräjähdyksen, jälkeen, on vakava vakavuus HODLer.

Lopulta yritykset ryhtyivät vastaamaan tähän tarpeeseen ja tuottivat erilaisia ​​reaalimaailman siemenlauseiden varmuuskopiointilaitteita, joita käytämme tänään.

Nämä laitteet kehitettiin keinona lisätä siemenfraasin pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta paljon yli ja yli sen, mitä a paperilompakko pystyy.

Tätä lähestymistapaa on toistettu useita kertoja, sillä paras tapa tallentaa ja tallentaa siemenlause turvallisella ja vahingoittumattomalla tavalla testattiin ja parannettiin vähitellen.

Näiden joukossa on suosittu kolikkopelejä, kasetteja suojaava menetelmä, jossa käytetään yksilöllisesti etsattuja tai leimattuja merkkejä, Cryptosteelin ja muiden käyttämä avoimen lähdekoodin suunnittelu.

Viime aikoina uusi iterointi edellisestä kasettipohjaisesta mallista otettiin käyttöön Cryptosteel Capsulella.

Alkusanojesi suojaaminen on pakollista kaikille, jotka aikovat pitää merkittävän summan bitcoinia muutamaa päivää pidempään.

Sen varmistaminen, että lompakkosi voidaan palauttaa katastrofin, kuten kotipalon, maanjäristyksen tai jopa ydinräjähdyksen, jälkeen, tarjoaa vakavaa HODLerille suurta mukavuutta..

Cryptosteel-perusteet

Isossa-Britanniassa suunniteltu ja valmistettu Cryptosteel perustuu ensimmäiseen tuotteeseensa: avoimen lähdekoodin toteutukseen teräsvaralaitteen kasetti- ja laattaversio.

Kapseli rikkoo tämän perinnön edeltäjäänsä tuomalla käyttöön uuden mallin – patenttihakemuksen.

Koska kapselin muotoilu on suljettu kilpailulta tai parannuksilta, Cryptosteel on tehnyt äkillisen kasvot ja pettänyt alkuperäisen eetoksensa, joka oli läheisessä linjassa bitcoinin kanssa.

Kapseli voi sallia 123 ruudun (paitsi kirjainten ja numeroiden, myös erikoismerkkien) tallentamisen..

Kaksi Hierarkkinen deterministinen Kapseliin mahtuu 12 sanaa alkulauseita tai yksi 24 sanaa (tarvitaan 96 merkkiä) sekä muita tietoja, kuten yksityinen avain.

Hinta

Cryptosteel myy vähitellen silmiinpistävää ~ 100 dollaria USD toimituksen jälkeen.

Pakkauksen avaaminen & Vaikutelmia

Tähän arvosteluun tilattu Cryptosteel-kapseli toimitettiin kansainvälisesti Yhdysvaltoihin DHL: n kautta tavallisessa ruskeassa pakkauksessa. Tuotepakkaus itsessään on liukas ja vahvasti merkkituote.

Cryptosteel-kapseli

Laatikossa on pari muovattuja alustoja, joissa on laatat ja kapseli.

Cryptosteel-kapseli

Ulompi laatikko avautuu sisäkaavioon, joka auttaa kokoamista ja tunnistamaan kunkin kirjaimen tai numeron sijainnit.

Cryptosteel-kapselikaavio Cryptosteel-kapselikaavio

Pakkaukseen sisältyy pieni pala luottokortille painettua “kiitos” -teosta, todennäköisesti Rafael Akahiran työ.

Taideteoksessa korostetaan selvästi sanoja “avoimen lähdekoodin” ja se ei tietenkään liity kapseliin, vaan pikemminkin heidän aikaisempaan kasettipohjaiseen tuotteeseensa.

Taideteos ei ole tuotteen tuotemerkin mukainen ja on yleensä houkutteleva.

Koska tosiasiatiedot ovat huonosti sovitettuja, puolitietoinen tuki (verkkosivustolla ei ole lähtevää linkkiä taiteilijalle) ja pirteä estetiikka, taide olisi mielestäni parempi jättää pois Cryptosteel-kapselin pakkauksista.

Verkkomarkkinointi on epätavallista myös tällaiselle laitteelle, sillä yksi pääkuvista osoittaa sen olevan paitattoman miesmallin kaulan ympärillä (yllättäen ei kätkeytyneenä hyvin varustetun naismallin pilkkomiseen)..

Tämä näyttää olevan puhtaasti jonkinlainen seksihalu tai ehdotus mahdollisille ostajille (valtaosa miehistä) miellyttämään itseään alfa-sotureina tuotteen valinnassa.

Kapselin kuvaus

Cryptosteel-kapseli on ruostumattomasta teräksestä valmistettu sylinteri, jossa on pyöristetyt kulmat ja kevyesti rypistynyt ulkopinta. Sen mitat ovat 102 mm (4 ”) ja halkaisija 16 mm (.63”). Kapselin seinät ovat noin 1,5 mm (1/16 ”) paksuja.

Cryptosteel-sylinterilähikuva

Kaikki Cryptosteelin osat ovat ruostumatonta terästä.

Pieni suorakaiteen muotoinen ydin (jolle merkkilaatat asetetaan) ulkonee korkista ja on kiinnitetty pidempään osaan kierrekorkilla.

Tässä korkissa on pieni kohtisuora reikä laitteen liittämiseksi metallilevyyn.

Cryptosteel-korkki

Langat ovat jonkin verran hienoja, mutta antavat silti hieman löysää, mikä aiheuttaa ongelmia avattaessa tai suljettaessa.

Cryptosteel-langat

Laatoissa on kupera etupuoli, koverat käänteiset ja pienet kirjaimet on kehystetty kahdella pisteellä helpottamaan lukemista.

Cryptosteel-laatat

ominaisuudet

Cryptosteel kopioi yksityisten avainten, salasanojen ja lompakon palautussiementen offline-tallennustilan ilman kolmannen osapuolen osallistumista.

Se on viimeisin (vaikkakaan ei paras) iterointi tuotteista, jotka ovat tehneet aakkosnumeeristen tietojen katastrofisuojauksen bitcoinereiden tai muiden turvallisuustietoisien ihmisten saataville.

Tallennettavat tietomuodot

 • BIP39 (lyhentämättömät 12 sanan palautussiemenet)
 • BIP39 (4-kirjaiminen lyhenne 24 sanan palautussiemenistä)
 • Shamir Backup SLIP0039 (4-kirjaiminen lyhenne 20 sanan palautussiemenistä)
 • BIP32-pääavaimetWIF-yksityiset avaimet
 • Monero-muistisiemenet (25 sanan palautussiemenet)
 • Satunnaiset ASCII-salasanat
 • PIN-koodit
 • Vakuutustilinumerot
 • Master salasanat salasananhallintaasi
 • Pankkitilitiedot ja salasanat
 • GPS-koordinaatit
 • Sateenkaarikoodit
 • Elliptisen käyrän koordinaatit

Laitteen asetukset

Kapseli voidaan asettaa suoraan ulos laatikosta yksinkertaisesti avaamalla korkki ja lisäämällä laatat.

Pieni kangasnauha ytimen päässä olevassa aukossa muistuttaa kiinnittimen lisäämisestä, kun laatat on asetettu paikoilleen.

Kun tietosi on lisätty, korkki korvataan.

Valinnaisia ​​lisävaiheita ovat väärennöksestä ilmeisen sinetin lisääminen tai laitteen mahdollisesti peittäminen jossakin muussa tuotteessa tai paikassa; hyvä käytäntö mihin tahansa fyysiseen varmuuskopiointilaitteeseen.

Vaikka ruutujen lataaminen on hieman nopeampi, palautuminen tästä laitteesta vie paljon kauemmin kuin kasettityyppisestä varmuuskopiosta, joten jos sinun on koskaan palautettava nopeasti, tämä ei ole varmuuskopio sinulle.

Cryptosteel muista laittaa kiinnitin

Valitettavasti on olemassa kohtalokas virhe, joka odottaa, jos kiinnität kiinnityslevyn väärin. Jos laatat eivät ole täysin suljettuina sydämen pään ympäri, laatat voivat pudota, kun se avataan lompakon palauttamiseksi.

Tässä tapauksessa kolikoidesi menetetään kokonaan – tulos, jonka palauttamisen siemenvarmuuskopiot on erityisesti suunniteltu estämään.

Tarkastaja kiinnitti tämän laatan väärin prosessin lopussa ja se oli taivutettava edelleen varmistaakseen sen.

Laatat olisivat pudonneet, jos korkkia pidettäisiin ylösalaisin, vain onnea pelastanut varmuuskopion tässä tapauksessa.

Yhteenveto

Cryptosteel-kapseli on huono lisäys erilaisiin vaihtoehtoihin siemenen palautussanojen varmuuskopioimiseksi.

Johtuen katastrofaalisesta tietojen menetyksestä, jos kiinnittimen laatta asetetaan väärin, emme voi tukea tätä tuotetta ja neuvoa etsimään vaihtoehtoja, jotka pitävät tämän uhan mielessä.

Outo avoimen lähdekoodin taideteos patenttihakemuksessa olevasta tuotteesta, monimutkainen laiteasetus ja laattajärjestelyn tarjoaman todellisen lisäsuojauksen puute saa ihmettelemään, miksi he ostavat kapselin ollenkaan.

Ottaen huomioon, että kapselin hinta on jopa korkeampi kuin kasettimallin, tämä saa meidät edelleen miettimään, mikä tämän tuotteen tarkoitus oli käteisnapin lisäksi.

Plussat

 • Lokerosta on helppo saada laatat
 • Elinikäinen tyytyväisyystakuu ilman palautusta (vaikka Cryptosteel on tunnetusti huono asiakaspalvelu)

Haittoja

 • Suljettu lähde (patentti vireillä)
 • Laatat voivat pudota helposti ja menettää varmuuskopion
 • Tarjottimen voi vuotaa helposti
 • Ilmeisesti salaus varmuuskopio – houkuttelee ihmisiä
 • Ei tarjoa lisäetua alkuperäiseen verrattuna
 • Erittäin kallis

Plussat

Haittoja

 • Lokerosta on helppo saada laatat
 • Suljettu lähde (patentti vireillä)
 • Elinikäinen tyytyväisyystakuu ilman palautusta (vaikka Cryptosteel on tunnetusti huono asiakaspalvelu)
 • Laatat voivat pudota helposti ja menettää varmuuskopion
 • Tarjottimen voi vuotaa helposti
 • Ilmeisesti salaus varmuuskopio – houkuttelee ihmisiä
 • Ei tarjoa lisäetua alkuperäiseen verrattuna
 • Erittäin kallis

Luokitus: 3.5 / 10

On vaikea yliarvioida, mikä askel taaksepäin tämä malli on alkuperäisestä avoimen lähdekoodin suunnittelusta. Tilanteen pahentamiseksi Cryptosteel on päättänyt mennä patentoinnin tietä, mikä on täysin antietiikkaa heidän alkuperäisen avoimen lähdekoodin tehtävänsä suhteen. Ilmeisesti vain silloin, kun kilpailua ei ole ja he tarvitsevat rahaa kickstarterista, heille on avoimen lähdekoodin arvo. On todella sääli.

Annamme Cryptosteel Capsulelle pisteet 3,5 / 10!

Tee itsellesi palvelus ja poimi a Billfodl sen sijaan. Se on jatkuvasti suosituin valinta lompakon varmuuskopiotuotteille vuodesta toiseen!

UKK

Onko Cryptosteel Capsule turvallinen?

Cryptosteel-kapselilla on tunnettuja suunnitteluvirheitä siemensanojen tallentamisessa. Monet käyttäjät ovat valittaneet, että kun he menivät katsomaan siemeniään, kaikki laatat kaatoivat ja kadottivat kaikki kolikot.

Minkälaista terästä Cryptosteel käyttää?

Cryptosteel käyttää 304 ruostumatonta terästä. 304: n katsotaan yleisesti olevan alhaisempi kuin 316 sellaisissa käyttötapauksissa kuin salauksen varmuuskopiot ja niin muut tuotteet, kuten Billfodl, pyrkivät ylittämään cryptosteelin riippumattomassa testauksessa.

Mikä on paras – cryptosteel, billfodl tai cryptotag?

Cryptotagilla on korkein sulamispiste, koska se on valmistettu titaanista, mutta sitä ei ole testattu itsenäisesti, kuten Billfodl on, joten on vaikea sanoa, kuinka se todella seisoisi todellisessa testissä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me