Cryptosteel kapsel

anmeldelse af kryptstålkapsler

Nysgerrig, hvis Cryptosteel Capsule er værd at bruge?

Det korte svar er tilsyneladende nej.

Det er en skam at sige, men det nye ‘kapsel’-design er et stort skridt tilbage.

Hvor gik tingene så galt?

I denne udtømmende gennemgang afslører vi det gode, det dårlige og meget af det grimme af Cryptosteel’s anden generation af backup-produkt.

Det er en lang liste med skuffelser, og det ser ud til, at det stadig ikke lever op til Billfodl (en tidlig konkurrent og vores topvalg til alle, der har brug for at tage backup af sin tegnebog).

Fordele

 • Bakke er let at få fliser fra
 • Livstidsgaranti med tilbagebetaling (selvom Cryptosteel er berygtet for dårlig kundeservice)

Ulemper

 • Lukket kilde (patentanmeldt)
 • Fliser kan let falde ud og miste din sikkerhedskopi
 • Bakke kunne let spildes
 • Det er klart, at en kryptobackup – tiltrækker tyverne
 • Tilbyder ingen yderligere fordel i forhold til originalen
 • Meget dyr

Fordele

Ulemper

 • Bakke er let at få fliser fra
 • Lukket kilde (patentanmeldt)
 • Livstidsgaranti med tilbagebetaling (selvom Cryptosteel er berygtet for dårlig kundeservice)
 • Fliser kan let falde ud og miste din sikkerhedskopi
 • Bakke kunne let spildes
 • Det er klart, at en kryptobackup – tiltrækker tyverne
 • Tilbyder ingen yderligere fordel i forhold til originalen
 • Meget dyr

Men inden vi kommer for dybt ind i kapslen, skal vi se på, hvem der skal få en backup-enhed i rustfrit stål.

Hvem skal købe en Seed Backup-enhed

 • Crypto-investorer med enhver betydelig sum af bitcoin
 • Crypto-investorer, der ønsker det kølerum og gendannelse af tegnebogen
 • Crypto-investorer, der ønsker kontrol over deres egen økonomi

Hvorfor købe en backup af frø?

Med bitcoins løsning på dobbeltforbrugsproblemet blev digital knaphed introduceret til verden. Evnen til at skabe et unikt, gentageligt digitalt aktiv var en første af sin slags.

Behovet for at styre og sikkert sikkerhedskopier sådanne følsomme genstande blev til sidst fundet i BIP 39-metoden.

Disse kombinationer på 12 eller 24 ord er den eneste kilde til gendannelse af en bitcoin tegnebog og dermed garantere betydelig beskyttelse.

Men opbevaring af disse viste sig igen og igen alt for farligt.

Det er obligatorisk at beskytte dine frøord for alle, der planlægger at holde en betydelig sum bitcoin i en længere periode end et par dage.

At sikre, at din tegnebog kan gendannes efter en katastrofe som en brand i hjemmet, jordskælv eller endda en nuklear detonation giver en høj grad af komfort for de alvorlige HODLer.

Til sidst voksede virksomheder op for at imødekomme dette behov og producerede de forskellige virkelige frøfrase-backup-enheder, vi bruger i dag.

Disse enheder blev udviklet som en måde at øge levetiden og sikkerheden på frøfrasen langt ud over hvad en papir tegnebog er i stand til.

Der har været mange iterationer om denne tilgang, da den bedste måde at både registrere og opbevare frøfrasen på en sikker og uforgængelig måde blev testet og forbedret trinvist.

Blandt disse er den populære slot-and-tile, kassette-sikrede metode ved hjælp af individuelt ætsede eller stemplede tegn, et open source-design, der bruges af Cryptosteel og andre.

For nylig blev en ny iteration på den tidligere kassettebaserede model introduceret med Cryptosteel Capsule.

Det er obligatorisk at beskytte dine frøord for alle, der planlægger at have en betydelig sum bitcoin i en længere periode end et par dage.

Sikring af at din tegnebog kan gendannes efter en katastrofe som f.eks. En brand i hjemmet, jordskælv eller endda en nuklear detonation giver en høj grad af komfort for den seriøse HODLer.

Grundlæggende om Cryptosteel

Cryptosteel er designet og produceret i Storbritannien og bygger på sit første produkt: en open source-implementering af kassette- og fliseversionen af ​​stålbackup-enheden.

Kapslen bryder denne arv med sin forgænger ved at introducere et nyt design – et patent, der er under behandling.

At være, at kapselens design er lukket for konkurrence eller forbedring, har Cryptosteel gjort et pludseligt ansigt og forrådt deres oprindelige etos, der var tæt på bitcoin’s.

Kapslen kan tillade opbevaring af 123 fliser i alt (ikke kun bogstaver og tal, men også specialtegn).

To Hierarkisk deterministisk 12-ords sætninger eller et 24-ord (96 tegn er nødvendige) passer ind i kapslen såvel som andre data, såsom en privat nøgle.

Pris

Cryptosteel sælger for en iøjnefaldende ~ $ 100 USD efter forsendelse.

Unboxing & Indtryk

Cryptosteel Capsule bestilt til denne anmeldelse blev sendt internationalt til USA via DHL i en almindelig brun pakke. Selve produktemballagen er glat og stærkt mærket.

Cryptosteel kapsel

Inde i kassen er der et par støbte plastbakker, der huser fliserne og kapslen.

Cryptosteel kapsel

Den ydre kasse udfolder sig til et indre diagram, der hjælper med at samle og identificere placeringen af ​​hvert bogstav eller tal.

Cryptosteel Capsule diagram Cryptosteel kapsel diagram

Et lille stykke ukrediteret “tak” -grafik præget på karton er inkluderet i emballagen, sandsynligvis Rafael Akahiras arbejde.

Kunstværket viser tydeligt ordene “open source” og vedrører naturligvis ikke kapslen, men snarere deres tidligere kassettebaserede produkt.

Kunstværket er ikke i overensstemmelse med produktets branding og er generelt ikke tiltalende.

På grund af den dårlige pasform med faktiske oplysninger, den halvhjertede støtte (der er ikke noget udgående link til kunstneren på hjemmesiden) og skurrende æstetik, ville kunsten efter min mening være bedre udeladt af emballagen til Cryptosteel Capsule.

Online markedsføring er også usædvanligt for en sådan enhed, idet et af hovedbillederne viser, at det hænger rundt om halsen på en shirtløs mandlig model (overraskende nok ikke placeret i spaltningen af ​​en veludstyret kvindelig model).

Dette synes udelukkende at være en slags sex-appel eller at foreslå potentielle købere (langt størstedelen er mænd) til at tænke sig selv som alfakrigertyper til valg af produkt.

Kapselbeskrivelse

Cryptosteel Capsule er en cylinder i rustfrit stål med afrundede hjørner og en let riflet udvendig overflade. Den måler 102 mm (4 ”) lang med en diameter på 16 mm (.63”). Væggene i kapslen er ca. 1,5 mm (1/16 ”) tykke.

Cryptosteel cyclinder closeup

Alle dele af Cryptosteel er i rustfrit stål.

En lille rektangulær kerne (som tegnfliserne er placeret på) stikker ud fra hætten og er fastgjort til den længere sektion med en gevindhætte.

Denne hætte har et lille vinkelret hul til tilslutning af enheden til en metalplade.

Cryptosteel-hætte

Trådene er noget fine, men tillader stadig lidt slaphed, hvilket medfører problemer, når du åbner eller lukker.

Cryptosteel-tråde

Fliserne har en konveks forside, en konkav omvendt og små bogstaver er indrammet af to prikker for lettere læsning.

Cryptosteel fliser

Funktioner

Cryptosteel replikerer offlineopbevaring af private nøgler, adgangskoder og frugter til gendannelse af tegnebogen uden behov for nogen tredjepartsindblanding.

Det er den nyeste (dog ikke den bedste) iteration på de mange forskellige produkter, der har gjort katastrofesikkerhed af alfanumeriske oplysninger tilgængelige for bitcoinere eller andre sikkerhedsbevidste mennesker..

Gemte informationsformater

 • BIP39 (ikke-revurderet 12-ords genopretningsfrø)
 • BIP39 (4-bogstavs forkortelser af 24-ords genopretningsfrø)
 • Shamir Backup SLIP0039 (4-bogstavs forkortelser af 20-ords genopretningsfrø)
 • BIP32 rodnøgler WIF private nøgler
 • Monero mnemonic frø (25 ords genopretningsfrø)
 • Tilfældige ASCII-adgangskoder
 • PIN-koder
 • Forsikringskontonumre
 • Master adgangskoder til din adgangskodeadministrator
 • Bankkontooplysninger og adgangskoder
 • GPS-koordinater
 • Rainbow-koder
 • Elliptiske kurvekoordinater

Enhedsopsætning

Kapslen kan sættes direkte ud af kassen ved blot at skrue hætten af ​​og tilføje fliser.

Et lille stofbånd i spalten i slutningen af ​​kernen minder dig om at tilføje en fastgørelse, når dine fliser er sat på plads.

Når dine data er tilføjet, erstattes hætten.

Valgfri yderligere trin er tilføjelse af en forseglet forsegling eller muligvis tilsløring af enheden i et andet emne eller sted; en god praksis for enhver fysisk backupenhed.

Mens indlæsning af fliserne er marginalt hurtigere, tager det meget længere tid at gendanne fra denne enhed, end det ville være fra en kassetteformatskopiering, så hvis du nogensinde har brug for at komme dig hurtigt, er dette ikke sikkerhedskopien for dig.

Cryptosteel Husk at sætte fastgørelse

Desværre er der en fatal fejl, der venter, hvis du forkert fastgør fastgørelsesflisen. Hvis det ikke er helt lukket omkring enden af ​​kernen, kan fliserne falde af, når det åbnes for at gendanne en tegnebog.

I dette tilfælde vil du opleve et samlet tab af dine mønter – et resultat, som backupsikkerhedskopier er specielt designet til at forhindre.

Denne flise blev forkert fastgjort i slutningen af ​​processen ubevidst af korrekturlæseren og måtte bøjes yderligere for faktisk at sikre den.

Fliserne ville være faldet af, hvis hætten blev holdt på hovedet, kun held reddet sikkerhedskopien i dette tilfælde.

Resumé

Cryptosteel Capsule er en dårlig tilføjelse til de mange muligheder for sikkerhedskopiering af dine ord til frugendannelse.

På grund af potentialet for katastrofalt datatab, hvis fastgørelsesflisen placeres forkert, kan vi ikke godkende dette produkt og rådgive dig om at se efter alternativer, der holder denne trussel i tankerne.

Det bizarre ‘open source’-kunstværk på et patentanmeldt produkt, kompliceret enhedsopsætning og mangel på reel ekstra sikkerhed leveret af flisearrangementet får en til at undre sig over, hvorfor de overhovedet vil købe kapslen.

I betragtning af at kapslen er prissat endnu højere end kassettemodellen, har dette os yderligere til at undre sig over, hvad pointen med dette produkt var udover en kontant greb.

Fordele

 • Bakke er let at få fliser fra
 • Livstidsgaranti med tilbagebetaling (selvom Cryptosteel er berygtet for dårlig kundeservice)

Ulemper

 • Lukket kilde (patentanmeldt)
 • Fliser kan let falde ud og miste din sikkerhedskopi
 • Bakke kunne let spildes
 • Det er klart, at en kryptobackup – tiltrækker tyverne
 • Tilbyder ingen yderligere fordel i forhold til originalen
 • Meget dyr

Fordele

Ulemper

 • Bakke er let at få fliser fra
 • Lukket kilde (patentanmeldt)
 • Livstidsgaranti med tilbagebetaling (selvom Cryptosteel er berygtet for dårlig kundeservice)
 • Fliser kan let falde ud og miste din sikkerhedskopi
 • Bakke kunne let spildes
 • Det er klart, at en kryptobackup – tiltrækker tyverne
 • Tilbyder ingen yderligere fordel i forhold til originalen
 • Meget dyr

Bedømmelse: 3.5 / 10

Det er svært at overvurdere, hvad et skridt tilbage dette design er fra det originale open source-design. For at gøre tingene værre har Cryptosteel valgt at gå patenteringsvejen, hvilket er helt antitetisk til deres oprindelige mission om open source. Åbenbart kun når der ikke er nogen konkurrence, og de har brug for penge fra kickstarters, er open source en værdi for dem. Det er virkelig en skam.

Vi giver Cryptosteel Capsule en score på 3,5 ud af 10!

Gør dig selv en tjeneste og hent en Billfodl i stedet. Det er konsekvent vores topvalg for sikkerhedskopieringsprodukter til tegnebogen år efter år!

FAQ

Er Cryptosteel Capsule sikker?

Cryptosteel kapsel har kendt designfejl i den måde, den opbevarer frøord på. Mange brugere har klaget over, at når de gik for at se deres frø, kom alle fliserne ud, og de mistede alle deres mønter.

Hvilken type stål bruger Cryptosteel?

Cryptosteel bruger 304 rustfrit stål. 304 anses bredt for at være ringere end 316 for brugssager som kryptobackups og så andre produkter, såsom Billfodl, har en tendens til at overgå kryptostil i uafhængig test.

Hvilket er bedst – cryptosteel, billfodl eller cryptotag?

Cryptotag har det højeste smeltepunkt, da det er lavet af titanium, men det er ikke blevet testet uafhængigt som Billfodl har, så det er svært at sige, hvordan det rent faktisk ville stå op i en reel test.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me