After the Bull Run: The Future Of Crypto Is Upland’s Virtual Land NFTs

Som 2021 bull run fortsætter i svampelig tokens (aka Bitcoin, Ethereum osv.), aktivklassen for ikke-svampelig tokens (NFT’er) er klar til at indhente og tage kryptoverdenen med storm. Stigningen af ​​NFT’er falder sammen med stigningen i metaverser eller parallelle verdener, hvor folk bruger mere og mere af deres tid og penge.

Kendt fra præ-blockchain-æraen hovedsageligt igennem Andet liv, blockchain-metavers er sprængt ud på scenen. Et sådant eksempel er Højlandet, en metavers, der har vist stærk vækst i løbet af de sidste tre måneder og nu er en af ​​de top 3 blockchain dapps med hensyn til daglige aktive brugere. For at deltage skal brugerne købe virtuelt land, som i sig selv er unikke, ikke-fungible tokens. Da hver ejendom NFT er en 1/1 udgave af sig selv, kan det forventes, at når flere mennesker deltager, vil jordpriserne for disse NFT-ejendomme værdsættes på grund af knaphedsfaktoren indbygget i digitale metaverser.

Deltag i Upland ved hjælp af dette specielle link for at få en særlig tilmeldingsbonus (mobil eller web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Upland er en EOS blockchain-drevet metavers, der giver spillere mulighed for at eje virtuelle ejendomme, der er kortlagt til adresser i den virkelige verden. Upland blev lanceret i San Francisco i 2019 og udvidede for nylig til New York City, NY og Fresno, CA med den planlagte tilføjelse af nye byer, der ankommer i den nærmeste fremtid. Bemærk, at du ikke behøver at være i en af ​​disse byer for at spille Upland, det kan spilles fra hvor som helst i verden. Efterhånden som Upland udvides, og ejendomme fra hele verden bliver tokeniseret, vil hver virkelige ejendom en dag have en virtuel version af sig selv placeret i Upland. Virtuel ejendom vil være lige så allestedsnærværende og værdifuld som ejendom i det virkelige liv, og Upland fører anklagen for at få det til at ske.

Upland følger principperne for en åben markedsøkonomi og bruger blockchain-teknologi til at sikre ægte ejerskab af digitale aktiver: når du køber en ejendom, er det din at eje for evigt. Hver ejendomspakke er en unik NFT, der kan købes, sælges og handles for profit ved hjælp af valutaen i spillet kaldet UPX. Upland har et aktivt partnerskab med Tilia Pay (et datterselskab Linden Labs, producenterne af Second Life), der giver spillerne mulighed for at sælge NFT-ejendomme til amerikanske dollars. Mens den i øjeblikket er i beta, vil denne funktion snart være tilgængelig for alle Uplanders. Dette gør Upland til den første metavers, der tillader konvertering af digital aktivværdi til en virkelig værdi-form, fiat-penge. 

Som digital grundejer i Upland tjener du et månedligt udbytte af UPX-mønter, der kan bruges til at købe flere ejendomme. Uplands produktkøreplan er fokuseret på brugerdrevet udvikling og opførelse af enfamiliehuse, rigtige virksomheder og kulturcentre, herunder kunstgallerier, på deres NFT-ejendomspakker.

Da fuldt udviklet ejendomsudvikling er rundt om hjørnet, tester Upland deres nye 3D-bygningsværktøjer med en række konkurrencer kaldet Sandkassekrigene, designet omkring en “sandkasse til ejendomsudvikling”, der gør det muligt for Uplanders at eksperimentere med disse nye funktioner. Sandbox Wars er live og løbende lige nu i Upland, og enhver ny bruger kan deltage i et konkurrerende kvarter.

Sådan fungerer det: Sandbox Wars sætter ti forskellige Upland-kvarterer op mod hinanden i et unikt strategispil. Spillere vil have alliancer, mens de arbejder mod andre organisk dannede kvarterhold, begge scorer point for deres eget hold, mens de angriber deres modstanderes point. Kvarterer får point ved at bygge strukturer som lejlighedsbygninger og huse, men kan også strategisk bygge celletårne ​​for at forringe andre kvarterers punkter. Konstruktion muliggøres ved hjælp af Spud, et unikt token i spillet, der “satses”, når man bygger en bygning: jo mere spud “satses” mod en bygning, jo hurtigere vil den bygge. Dette er et eksempel på, hvordan ejendomsudvikling rent faktisk fungerer i Upland efter lanceringen af ​​Upland’s ressource token Spark i 2021.

I slutningen af ​​dagen bliver spillerne nødt til at basere deres strategi på en afbalanceret tilgang til byggetid, point, point trukket, ejendomsplacering og mere. Der har aldrig været sjovere at komme ind i Metaverse, og der er stadig tid til at deltage i et kvarterhold i Upland Uenighed kanal.

Deltag i Upland ved hjælp af dette specielle link for at få en særlig tilmeldingsbonus (mobil eller web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me