VectraCoin – en Bitcoin-dræber eller bare en anden dummy ICO?

Hvis du en dag beslutter at investere i kryptokurrency, skal du først vælge, hvad du vil købe. Selvfølgelig skal du kende det grundlæggende i blockchain-teknologi, være i stand til at oprette kryptografiske tegnebøger og udføre transaktioner korrekt. Men stadig er det vigtigste at finde ud af, at denne kryptokurrency er rentabel, og senere kan den sælges dyrere. Der er ikke noget klart svar på spørgsmålet: “Hvilken kryptovaluta skal du investere i?” Før du investerer penge, skal du studere markedet og analysere udsigterne for det særlige projekt. Vær opmærksom på følgende:

  1. A) Graden af ​​popularitet i blockchain-samfundet. Hvis handelstickeren for denne kryptomønt kan findes på størstedelen af ​​udestående børser og nyheder, der er relateret til dets peer-to-peer-netværk, udgives af autoritative blockchain-udgivere, betyder det, at det er en af ​​de mest lukrative kryptokurver . Tokens på dette netværk kan let sælges, og hvis du investerer penge i dette projekt, vil du sandsynligvis ikke lide et tab uanset resultatet.
  2. B) Let at foretage transaktioner. Autoritative blockchain-virksomheder producerer flere typer tegnebøger, og udover deres mønter understøttes af mange tredjepartsudviklere af opbevaring i flere valutaer. Det er meget vigtigt for en investor at have en pålidelig kryptovaluta tegnebog (ideelt set en hardware tegnebog).
  3. C) Sikkerhed. Baseret på ovenstående kan vi konkludere, at et lovende netværk skal beskyttes omhyggeligt mod hackere. De bedste kryptokurver, der kører på POW, skal have et ret stærkt netværk for at minimere chancen for et angreb til 51%. Og hvis det projekt, du har valgt, bruger en alternativ konsensusalgoritme, skal det have en gennemtænkt ordning for beskyttelse mod skruppelløse validatorer.

Så hvorfor VectraCoin?

1) Blockchain med flere niveauer

VectraCoin er udviklet på en blockchain med flere niveauer. Hvad betyder det? Det giver dig mulighed for at kombinere funktionerne i mønter, der ved første øjekast er uforenelige, For eksempel for VectraCoin er disse smarte kontrakter (som indebærer reklame) og fuldstændig anonymitet i analogi med Monero ved hjælp af et engangssignal. Dette er det vigtigste kendetegn ved Vectra, på grund af hvilket alle forudsiger, at VectraCoin vil indtage det rette sted i top 10 møntmarked i 2021.

2) Transaktionshastighed

Bitcoin-netværket behandler 7 operationer pr. Sekund, og Ethereum behandler 15 operationer pr. Sekund. Hastigheden på det revolutionerende netværk kaldet VectraNetwork er op til 1000 operationer i sekundet, hvilket gør det muligt at konkurrere ikke kun med konkurrenter på kryptomarkedet, men også med fiat-penge og også med Visa og MasterCard.

3) Sikkerhed og anonymitet

Takket være integrationen af ​​CryptoNote-algoritmen er det umuligt at linke afsenderen og modtageren til en bestemt person. Netværket og dets transaktioner er helt anonyme takket være en engangs ringesignatur. Selvfølgelig er Vectra også et decentraliseret system. Intet enkelt center regulerer VectraCoin, som gør det muligt at foretage transaktioner direkte uden regering eller anden kontrol.

4) Støtte til smarte kontrakter.

Det er nok at se på Ethereum og forstå, hvordan denne egenskab har hjulpet ETH til at tage en værdig andenplads med hensyn til kapitalisering blandt alle kryptovalutaer. Parterne underskriver en smart kontrakt ved hjælp af metoder svarende til underskrivelse af afsendelse af midler i eksisterende kryptovaluta-netværk. Efter underskrivelsen af ​​parterne gemmes kontrakten i blockchain og træder i kraft, og ingen af ​​deltagerne i transaktionen er i tvivl om, at transaktionen er gennemført.

5) Pre-ICO-fase

Der er ikke bedre tid end nu at investere i Vectra. Teknisk implementering af mønterne er næsten færdig, projektteamet har næsten afsluttet arbejdet med det, og udover Vectra-tokens sælges nu til 100 $ pr. Token nu. Og på tidspunktet for frigivelsen af ​​mønten i 2021 ville omkostningerne selv ved de mest konservative estimater være ikke mindre end 1.000 $ pr. Token, og efter indtræden på et marked kan prisen nå op på 5000 $.

Opsummere

Når du vælger en kryptokurrency til investering, skal du ikke stoppe ved et projekt, uanset hvor attraktivt det kan være, forvent ikke at prisen vil fordobles i morgen og ikke gå i panik ved den første nedskrivning af valutakursen. Ud over den ovennævnte opstart fortjener fortrolige kryptokurver som Zcash, Dash og Monero også opmærksomhed. Samt unge lovende digitale mønter på MibleWimble-protokollen og en række andre altcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me