BitMart viser ERC20-token EBCoin (EBC), den bedste gave til rejsende

BitMart Exchange, en førende global digital aktiverhandelsplatform, der for nylig annoncerede notering af EBCoin (EBC) på deres handelsplatform i mandags. EBC / ETH og EBC / BTC handelspar vil være tilgængelige for handel fra 15. august, og udbetalinger vil være tilgængelige 18. august.

Om EBCoin

EBCoin-projektet søger at skabe et økosystem, der vil revolutionere det afgiftsfri marked / turistskatrefusionsmarked, der i øjeblikket anslås at værdsættes til 60 milliarder dollars om året. EBCoin fungerer som et ERC20-token, standardiseret på Ethereum-blockchain og vil blive suppleret med en komplet eWallet-løsning. Ved at bruge EBCoin-platformen modtager forbrugerne deres refusion med det samme og kan bruge provenuet som en digital valuta. Med EBCoin vil skatterefusioner være gennemsigtige, hvilket resulterer i større effektivitet for skattemyndighederne. For detailhandlere vil EBCoin reducere de høje omkostninger forbundet med de ineffektive systemer, der i øjeblikket anvendes, betydeligt. Det vil også hjælpe med at fremme højere udgifter for turister hos deltagende toldfrie detailhandlere, hvor forbrugerne vil være i stand til at præsentere betaling ved hjælp af deres EBCoin-tegnebog som en valgfri betalingsmetode.

EBCoins patent og nylige partnerskaber

EBCoin-platformen har patenteret teknologi (Patentregistreringsnr. 1018862830000) til et computerlæsbart registreringsmedie til at levere selvangivelser ved hjælp af blockchain-baseret kryptokurrency.

EBCoin har også underskrevet et partnerskab med NICE TCM, der i øjeblikket administrerer over 8.000 bank-pengeautomater og over 7.000 pengeautomater over hele Korea. NICE TCM vil arbejde med EBCoin for at oprette ATM-kiosker til udveksling af EBCoin til lokal valuta for rejsende.

Derudover købte EBCoin for nylig skatterefusionsselskabet Global Insight (etaxfree.com). Global Insight har i øjeblikket omkring 200 handlende med tilbagebetalingstjenester til rådighed i større lufthavne og havne i Korea (Incheon International Airport, Jeju International Airport, Port of Incheon osv.). Som et resultat af overtagelsen har EBCoin nu sikret sig en virksomhedslicens for skatterefusion, som godkendt af Koreas National Tax Service.

EBC-indbetalingsbonus & handel konkurrence

For at fejre noteringen af ​​EBCoin har BitMart Exchange en EBC-indbetalingsbonus & Handelskonkurrence til en værdi af 22.500.000 EBC i præmier.

  1. Indbetalingsbonus

De første 2.000 brugere, der gennemfører indskud på BitMart.com, og som opfylder følgende betingelser, er berettigede til at modtage enten 2.000 EBC eller 7.500 EBC:

  • Bonus på 1. niveau: brugere, der gennemfører en transaktion større end eller lig med 1 ETH, men mindre end 5 ETH, er berettiget til at modtage 2.000 EBC.
  • Bonus på 2. niveau: brugere, der gennemfører en transaktion større end eller lig med 5 ETH, er berettiget til at modtage 7.500 EBC.
  1. 5.900.000 EBC-handelskonkurrence

Brugere rangeres efter det samlede EBC-volumen, der handles ved hjælp af deres BitMart-konto (inklusive både købs- og salgsordrer) på tværs af alle EBC-handelspar i løbet af konkurrenceperioden.

  • 1.: 2.000.000 EBC
  • 2.: 1.500.000 EBC
  • 3.: 1.000.000 EBC
  • 4. til 10.: Opdel 1.400.000 EBC jævnt
  1. 1.600.000 EBC-handelslotteri

Brugere med en handelsvolumen (inklusive både købs- og salgsordrer) på mindst 200.000 EBC er berettiget til at deltage. Brugere med et rangnummer, der slutter på 6 og 8 (f.eks. 16,18, 26 osv.), Vælges til at opdele 1.600.000 EBC jævnt.

Om BitMart

BitMart Exchange er en førende global digital aktiverhandelsplatform på kryptokurrencymarkedet med over 490.000 brugere over hele verden og en top 30 placering på CoinMarketCap. BitMart tilbyder i øjeblikket 78 handelspar med et af markedets laveste handelsgebyrer. TBitMarts daglige handelsvolumen spænder fra $ 30.000.000 til $ 40.000.000 USD, og ​​den samlede handelsvolumen har nået over $ 1.000.000.000 USD siden lanceringen i marts.

BitMart åbnede for nylig et nyt marked for dets utility token, BMX, med dets Mission X program. Et ægte fællesskabsnoteringsmarked, projekter, der deltager i Mission X, er i stand til at få investeringer fra tilhængere i form af BMX og bruge det til at liste deres tokens på BitMarts BMX Market som et handelspar for BMX. 100% af transaktionsgebyrerne fra BMX Market går direkte til de brugere, der støttede projektet. Når et projekt har vist sig at være vellykket på BMX-markedet, vil det blive gennemgået til notering på BitMarts vigtigste handelsmarkeder.

For at lære mere om BitMart, besøg deres Internet side, Twitter eller slutte sig til deres Telegram.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me