Bull Bull Runin jälkeen: Crypto Future on Upland’s Virtual Land NFT: t

Kuten vuoden 2021 härkätaistelu jatkuu vaihdettavissa rahakkeet (alias Bitcoin, Ethereum jne.), omaisuusluokka ei vaihdettavissa rahakkeet (NFT) ovat valmiita ottamaan kiinni ja ottamaan salausmaailman myrskyn kautta. NFT: n nousu samaan aikaan metaversien tai rinnakkaisten maailmojen nousun kanssa, joissa ihmiset käyttävät yhä enemmän aikaa ja rahaa.

Tunnettu pre-blockchain-aikakaudelta lähinnä kautta Toinen elämä, blockchain-metaversit ovat räjähtäneet paikalle. Yksi tällainen esimerkki on Ylämaa, metaversio, joka on osoittanut voimakasta kasvua viimeisten kolmen kuukauden aikana ja on nyt yksi kolmesta parhaasta blockchain-dappista päivittäisten aktiivisten käyttäjien suhteen. Osallistuakseen käyttäjien on ostettava virtuaalimaata, joka itsessään on ainutlaatuinen, ei-vaihdettava merkki. Koska jokainen kiinteistö NFT on 1/1 painos itsestään, voidaan odottaa, että kun lisää ihmisiä liittyy, näiden NFT-kiinteistöjen maahinnat nousevat digitaalisiin metaversseihin sisäänrakennetun niukkuustekijän takia..

Liity Uplandiin käyttämällä tätä erityistä linkkiä saadaksesi erityisen kirjautumisbonuksen (mobiili tai verkko): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Upland on EOS-blockchain-pohjainen metaversio, jonka avulla pelaajat voivat omistaa virtuaalisia ominaisuuksia, jotka on kartoitettu todellisiin osoitteisiin. Upland lanseerattiin San Franciscossa vuonna 2019 ja laajeni äskettäin New Yorkiin, New Yorkiin ja Fresnoon, Kaliforniaan, ja suunnitellusti uusia kaupunkeja saapuu lähitulevaisuudessa. Huomaa, että sinun ei tarvitse olla yhdessä näistä kaupungeista pelataksesi Uplandia, sillä sitä voi pelata mistä päin maailmaa tahansa. Kun Upland laajenee ja kiinteistöt eri puolilta maailmaa merkitään, jokaisella tosielämän omaisuudella on jonain päivänä virtuaaliversio itsestään Uplandissa. Virtuaalikiinteistöt ovat yhtä läsnäolevia ja arvokkaita kuin omaisuus tosielämässä, ja Ylämaa johtaa maksua tämän toteuttamiseksi.

Upland noudattaa avoimen markkinatalouden periaatteita ja varmistaa blockchain-tekniikan varmistaakseen digitaalisen omaisuuden todellisen omistajuuden: Kun ostat kiinteistön, sinun on omistettava ikuisesti. Jokainen kiinteistöpaketti on ainutlaatuinen NFT, jota voi ostaa, myydä ja myydä voittoa varten pelin sisäisellä valuutalla nimeltä UPX. Uplandilla on aktiivinen kumppanuus Tilia Payssa (tytäryhtiö Linden Labs, Second Life -yrityksen valmistajat), jonka avulla pelaajat voivat myydä NFT-kiinteistöjä Yhdysvaltain dollareina. Vaikka ominaisuus on tällä hetkellä beta-vaiheessa, tämä ominaisuus on pian kaikkien uplanderilaisten käytettävissä. Tämä tekee Uplandista ensimmäisen metaverssin, joka mahdollistaa digitaalisen omaisuuden arvon muuntamisen reaalimaailman arvomuodoksi, fiat-rahaksi. 

Digitaalisena maanomistajana Uplandissa ansaitset kuukausittaisen tuoton UPX-kolikoista, joita voidaan käyttää ostamaan lisää kiinteistöjä. Uplandin tuotesuunnitelma keskittyy omakotitalojen, todellisten yritysten ja kulttuurikeskusten, mukaan lukien taidegalleriat, käyttäjäohjattuun kehittämiseen ja rakentamiseen niiden NFT-kiinteistöpaketeille.

Koska täysimittainen kiinteistökehitys on kulman takana, Upland testaa uusia 3D-rakennustyökalujaan kilpailuilla nimeltä Hiekkalaatikkosodat, suunniteltu “kiinteistökehityksen hiekkalaatikon” ympärille, joka antaa uplanderilaisille mahdollisuuden kokeilla näitä uusia ominaisuuksia. Sandbox Wars on käynnissä ja jatkuu juuri nyt Uplandissa, ja kaikki uudet käyttäjät voivat liittyä kilpailevaan alueeseen.

Näin se toimii: Sandbox Wars asettaa kymmenen erilaista Ylämaan naapurustoa toisiaan vastaan ​​ainutlaatuisessa strategiapelissä. Pelaajat rakentavat liittoja työskennellessään muita orgaanisesti muodostuneita lähiöjoukkueita vastaan, molemmat pisteytetään omalle joukkueelleen hyökkäämällä vastustajiensa pisteisiin. Naapurustot saavat pisteitä rakentamalla rakenteita, kuten kerrostaloja ja taloja, mutta voivat myös rakentaa strategisesti solutorneja heikentääkseen muiden kaupunginosien pisteitä. Rakentaminen on mahdollista käyttämällä Spudia, ainutlaatuista pelinsisäistä tunnusta, joka on “sidottu” rakennusta rakennettaessa: mitä enemmän spud “sidottu” rakennusta vasten, sitä nopeammin se rakennetaan. Tämä on esikatselu siitä, miten kiinteistökehitys todella toimii Uplandissa Upland’sin käynnistämisen jälkeen resurssitunnus Spark vuonna 2021.

Päivän lopussa pelaajien on perustettava strategiansa tasapainoiseen lähestymistapaan rakennusaikaan, saatuihin pisteisiin, vähennettyihin pisteisiin, kiinteistöjen sijoittamiseen ja muuhun. Metaverssiin pääseminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa, ja vielä on aikaa liittyä naapuruston joukkueelle Uplandin alueella Erimielisyydet kanava.

Liity Uplandiin käyttämällä tätä erityistä linkkiä saadaksesi erityisen kirjautumisbonuksen (mobiili tai verkko): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me