VectraCoin – Bitcoin-tappaja tai vain yksi nuken ICO?

Jos päätät yhden päivän sijoittaa kryptovaluuttaan, sinun on ensin valittava, mitä aiot ostaa. Tietysti sinun pitäisi tietää blockchain-tekniikan perusteet, pystyä luomaan salauslompakoita ja suorittamaan tapahtumia oikein. Mutta silti tärkeintä on selvittää, että tämä kryptovaluutta on kannattava ja myöhemmin se voidaan myydä halvemmalla. Kysymykseen: “Mihin kryptovaluuttaan sijoittaa?” Ei ole selkeää vastausta. Ennen rahan sijoittamista sinun tulee tutkia markkinoita ja analysoida tietyn projektin näkymät. Kiinnitä huomiota seuraaviin:

  1. A) Blockchain-yhteisön suosioaste. Jos tämän salakolikon kaupankäyntitunnus löytyy suurimmasta osasta vaihtoa ja uutisia, jotka liittyvät sen vertaisverkkoon, julkaisevat arvovaltaiset blockchain-kustantajat, se tarkoittaa, että se on yksi tuottoisimmista kryptovaluutoista . Tämän verkon tunnuksia voidaan helposti myydä, ja jos sijoitat rahaa tähän projektiin, et todennäköisesti kärsi tappiota lopputuloksesta riippumatta.
  2. B) Kaupan tekemisen helppous. Auktoriteettiset blockchain-yritykset tuottavat monenlaisia ​​lompakoita, ja kolikoidensa lisäksi monet kolmannen osapuolen monivaluuttavarastojen kehittäjät tukevat niitä. Sijoittajalle on erittäin tärkeää, että hänellä on luotettava kryptovaluutta lompakko (mieluiten laitteistolompakko).
  3. C) Turvallisuus. Edellä esitetyn perusteella voimme tehdä johtopäätöksen, että lupaava verkko on suojattava huolellisesti hakkereilta. Parhailla POW: lla toimivilla kryptovaluutoilla tulisi olla melko tehokas verkko, jotta hyökkäyksen mahdollisuus minimoidaan 51 prosenttiin. Ja jos valitsemassasi projektissa käytetään vaihtoehtoista konsensusalgoritmia, siinä tulisi olla hyvin suunniteltu suojausjärjestelmä häikäilemättömiä validoijia vastaan.

Miksi siis VectraCoin?

1) Monitasoinen lohkoketju

VectraCoin on kehitetty monitasoiseen lohkoketjuun. Mitä se tarkoittaa? Sen avulla voit yhdistää kolikoiden ominaisuudet, jotka ensi silmäyksellä ovat yhteensopimattomia. Esimerkiksi VectraCoinille nämä ovat älykkäitä sopimuksia (jotka viittaavat julkisuuteen) ja täydellistä nimettömyyttä, Moneron analogiaan kertaluonteisen signaalin avulla. Tämä on Vectran tärkein ominaisuus, minkä vuoksi kaikki ennustavat, että VectraCoin tulee oikeutetulle paikalle kymmenen parhaan kolikkomarkkinan piirissä vuonna 2021.

2) Kaupan nopeus

Bitcoin-verkko käsittelee 7 operaatiota sekunnissa ja Ethereum 15 operaatiota sekunnissa. Vallankumouksellisen VectraNetwork-verkon nopeus on jopa 1000 operaatiota sekunnissa, mikä sallii sen kilpailla paitsi salausmarkkinoiden kilpailijoiden, myös fiat-rahan sekä Visa- ja MasterCard-korttien kanssa.

3) Turvallisuus ja nimettömyys

CryptoNote-algoritmin integroinnin ansiosta lähettäjää ja vastaanottajaa on mahdotonta linkittää mihinkään tiettyyn henkilöön. Verkko ja sen tapahtumat ovat täysin nimettömiä kertaluonteisen soittoallekirjoituksen ansiosta. Tietenkin Vectra on myös hajautettu järjestelmä. Mikään yksittäinen keskus ei säätele VectraCoinia, jonka avulla voidaan tehdä liiketoimia suoraan ilman hallituksen tai muuta valvontaa.

4) Tuki älykkäille sopimuksille.

Riittää, kun katsot Ethereumia ja ymmärrämme, kuinka tämä ominaisuus on auttanut ETH: ta ottamaan arvokkaan toisen sijan pääoman suhteen kaikkien kryptovaluuttojen joukossa. Osapuolet allekirjoittavat älykkään sopimuksen käyttämällä samankaltaisia ​​menetelmiä kuin allekirjoittamalla varojen lähettämistä olemassa oleviin kryptovaluuttaverkkoihin. Osapuolten allekirjoittamisen jälkeen sopimus tallennetaan lohkoketjuun ja se tulee voimaan, eikä kenellekään kaupan osallistujalle ole epäilyksiä kaupan toteutumisesta.

5) Ennen ICO-vaihetta

Vectraan sijoittamiseen ei ole parempaa aikaa kuin nyt. Kolikoiden tekninen toteutus on melkein valmis, projektiryhmä on melkein valmistunut sen parissa, ja Vectra-rahakkeita myydään nyt 100 dollaria per merkki. Kolikon julkaisuhetkellä vuonna 2021 jopa varovaisimpien arvioiden mukaan kustannukset olisivat vähintään 1000 dollaria yhtä merkkiä kohden, ja markkinoille tulon jälkeen hinta voi nousta 5000 dollariin.

Yhteenvetona

Kun valitset salausvaluutan sijoitukseksi, älä pysähdy yhteen projektiin, olipa se kuinka houkutteleva tahansa, älä odota, että hinta kaksinkertaistuu huomenna, äläkä paniikkia ensimmäisellä valuuttakurssin nostolla. Edellä mainitun käynnistyksen lisäksi myös luottamukselliset kryptovaluutat, kuten Zcash, Dash ja Monero, ansaitsevat huomion. Sekä nuoria lupaavia digitaalikolikoita MibleWimble-protokollassa että useita muita altcoineja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me