BitMart listaa ERC20-tunnuksen EBCoin (EBC), parhaan lahjan matkustajille

BitMart Exchange, johtava maailmanlaajuinen digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialusta, ilmoitti äskettäin EBCoin (EBC) kaupankäyntialustallaan viime maanantaina. EBC / ETH- ja EBC / BTC-kauppaparit ovat kaupankäynnissä 15. elokuuta alkaen ja nostot ovat saatavilla 18. elokuuta.

Tietoja EBCoinista

EBCoin-projekti pyrkii luomaan ekosysteemin, joka mullistaa verovapaan / matkailuveron palautusmarkkinat, joiden arvioidaan olevan tällä hetkellä 60 miljardia dollaria vuodessa. EBCoin toimii ERC20-tunnuksena, joka on standardoitu Ethereum-lohkoketjussa, ja sitä täydentää täydellinen eWallet-ratkaisu. Käyttämällä EBCoin-alustaa kuluttajat saavat hyvityksen heti ja voivat käyttää tuotonsa digitaalisena valuuttana. EBCoinin avulla veronpalautukset ovat avoimia, mikä lisää veroviranomaisten tehokkuutta. Vähittäiskauppiaille EBCoin vähentää merkittävästi tällä hetkellä käytössä oleviin tehottomiin järjestelmiin liittyviä korkeita kustannuksia. Se auttaa myös edistämään turistien suurempia kuluja osallistuviin verovapaisiin vähittäismyyjiin, joissa kuluttajat voivat esittää maksun EBCoin-lompakollaan valinnaisena maksutapana..

EBCoinin patentti ja viimeaikaiset kumppanuudet

EBCoin-alustan ominaisuudet patentoitu tekniikka (Patenttirekisteröintinumero 1018862830000) tietokoneella luettavalle tallennusvälineelle veroilmoitusten tuottamiseksi blockchain-pohjaista kryptovaluutta.

EBCoin on myös allekirjoittanut kumppanuuden NICE TCM: n kanssa, joka hallinnoi tällä hetkellä yli 8000 pankkiautomaattia ja yli 7000 käteisautomaattia kaikkialla Koreassa. NICE TCM luo yhteistyössä EBCoinin kanssa pankkiautomaattikioskeja EBCoinin vaihtamiseksi paikalliseksi valuutaksi matkailijoille.

Lisäksi EBCoin osti äskettäin veronpalautusyhtiön, Global Insightin (etaxfree.com). Global Insightilla on tällä hetkellä noin 200 kauppiasta, joilla on veronpalautuspalveluja Korean suurimmilla lentokentillä ja satamissa (Incheonin kansainvälinen lentokenttä, Jejun kansainvälinen lentokenttä, Incheonin satama jne.). Kaupan tuloksena EBCoin on nyt saanut veronpalautusliikeluvan, jonka Korean kansallinen veropalvelu on hyväksynyt.

EBC-talletusbonus & kauppakilpailu

Juhlistaakseen EBCoinin listalle ottamista BitMart Exchange järjestää EBC-talletusbonuksen & Kaupankilpailu, jonka arvo on 22 500 000 EBC palkinnoissa.

  1. Talletusbonus

Ensimmäiset 2000 käyttäjää, jotka suorittavat talletukset BitMart.com-sivustolle ja jotka täyttävät seuraavat ehdot, voivat saada joko 2000 EBC tai 7500 EBC:

  • 1. tason bonus: käyttäjät, jotka suorittavat tapahtuman, joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 1 ETH, mutta alle 5 ETH, voivat saada 2000 EBC: tä.
  • 2. tason bonus: käyttäjät, jotka suorittavat tapahtuman, joka on vähintään 5 ETH, voivat saada 7500 EBC: tä.
  1. 5900000 EBC-kilpailua

Käyttäjät luokitellaan niiden BitMart-tilillä (mukaan lukien sekä osto- että myyntitilaukset) käytetyn kaupankäynnin kokonaisvolyymin perusteella kaikissa EBC-kauppapareissa kilpailujakson aikana.

  • Ensimmäinen: 2 000 000 EBC
  • 2. sija: 1 500 000 EBC
  • 3. sija: 1 000 000 EBC
  • 4.-10.: Jaa 1 400 000 EBC tasaisesti
  1. 1 600 000 EBC-kauppa-arpajaista

Käyttäjät, joiden kaupankäyntimäärä (sekä osto- että myyntitilaukset) on vähintään 200 000 EBC, voivat osallistua. Käyttäjät, joiden sijoitusnumero päättyy numeroihin 6 ja 8 (esim. 16,18, 26 jne.) Valitaan jakamaan 1 600 000 EBC tasaisesti.

Tietoja BitMartista

BitMart Exchange on johtava maailmanlaajuinen digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntialusta salausvaluuttamarkkinoilla, jolla on yli 490 000 käyttäjää ympäri maailmaa ja 30 parhaan sijoituksen KolikkoMarketCap. BitMart tarjoaa tällä hetkellä 78 kauppaparia, joilla on yksi markkinoiden alhaisimmista kaupankäyntimaksuista. TBitMartin päivittäinen kaupankäyntivolyymi vaihtelee $ 30,000,000: sta $ 40,000,000 USD: iin ja kaupankäynnin kokonaisvolyymi on saavuttanut yli $ 1.000.000.000 USD maaliskuun käynnistämisen jälkeen.

BitMart avasi äskettäin uudet markkinat hyödyllisyystunnukselleen, BMX: lle Tehtävä X ohjelmoida. Todellinen yhteisölistausmarkkinat, Mission X: ään osallistuvat projektit voivat hankkia investointeja tukijoilta BMX: n muodossa ja käyttää sitä luetteloidensa merkintöihin BitMartin BMX Marketilla BMX: n kaupankäyntiparina. 100% BMX Marketin transaktiomaksuista menee suoraan projektia tukeneille käyttäjille. Kun projekti on osoittautunut onnistuneeksi BMX-markkinoilla, se tarkistetaan listattavaksi BitMartin pääkaupankäyntimarkkinoilla.

Jos haluat lisätietoja BitMartista, käy heidän sivustollaan Verkkosivusto, Viserrys tai liittyä heihin Sähke.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me