Crypto-gennemgang: Start Crypto-handel i dag på få minutter som begynder ved hjælp af WhaleTanks state of the art platform

Dagshandel på kryptomarkedet er ikke for alle, at lægge timer med arbejde foran skærmen, analysere og se barbevægelser og forsøge at træffe beslutninger om at købe eller sælge kan være meget frustreret og endda føre til mislykkede resultater, det er derfor vi kan se et stigende antal signaludbydere på forskellige platforme som Telegram, Discard, Reddit og mere.

Efter at have søgt og prøvet mange af disse tjenester fandt vi den, der fik mest opmærksomhed – Whaletank.

Gennemgang af deres hjemmeside afslører en professionelt designet og sikret platform. Integreret med Telegram kan brugerne nemt registrere sig med deres smartphones i løbet af få sekunder og begynde at nyde alle deres tjenester, der inkluderer kortvarige signaler, porteføljebeholdninger, information om mønter, realtidsnyheder og deres seneste, automatisk call-to- action API, som med enkle ord gør dem til en hedgefond.

I denne gennemgang undersøger vi nogle af deres unikke funktioner og forsøger at forstå den underliggende teknologi. Ved blot at logge ind på kontoen vises en menu på venstre side, der afslører alle de aktuelle funktioner:

Auto-handel:

En fuldautomatisk løsning til Binance-signaler. Med deres nye Auto-trading-tjeneste er premiummedlemmer i stand til at sætte alle deres Binance-signaler på en automatisk udførelse i få enkle trin. Tjenesten fungerer i de sidste par måneder, og resultaterne kan gennemgås i deres live resultater Google ark.

Whalefolio:

En langsigtet holdingtjeneste giver dig en enkel måde at indtaste det beløb, du ønsker at investere, og beregner automatisk beløbet for hvert instrument, der skal inkluderes i beholdningsporteføljen. Et brugervenligt instrumentbræt opdelt i 3 dele, der viser adgangspunktet for beløbet, beholdningsvisningen for hvert instrument og ordrer til udførelse, hele bagsiden af ​​systemet er forbundet til udvekslinger og leverer dataene i realtid.

Dashboard

vil opsummere alle de aktuelle oplysninger om dine beholdninger fordelt på daglige signaler og de langsigtede beholdninger.

Portfolionews

Dette afsnit følger med Whalefolio-funktionen og giver dig kun nyhederne relateret til instrumenterne i den.

Signaler

Dette afsnit opsummerer og viser alle signalerne, vi kan se ligheden mellem dem og de langsigtede signaler i Whalefolio, der simpelthen skabte en hurtig tilpasning.

Whalenews

Denne funktion er designet til at indsamle data fra over 100 kilder, blandt dem er de største finansielle medier såsom Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph osv. Den følger også regulatoriske enheder som SEC, IMF, FCA. Og vigtige figurer som Donald Trump, Warren Buffet, Bill Gates og mange flere økonomiske påvirkninger. Selv banker og deres administrerende direktører. Intet vigtigt glider væk fra dig, så længe du følger denne fantastiske funktion i realtid.

Wikicoin

Mønterne Wikipedia, i dette afsnit finder du oplysningerne om hver mønt. Listen opdateres hver uge med nye mønter.

Ved at undersøge Whaletank-samfundet og platformen afslører en meget professionel service, selv når kryptomarkedet viser ustabile op- og nedture, fortsætter de med at levere nøjagtige signaler, samtidig med at de undgår risikable handlinger og derfor giver deres kunder sikkerhed og tillid.

Whaletank ROI Google Sheet http://bit.ly/whaletanksignals

Whaletank-websted: http://www.whaletank.trade

Hvad gør denne kanal unik:

1. Udbuddet:

Guld – (0,05 BTC) – to-måneders abonnement Platinum – (0,01 BTC) – seks måneders abonnement Diamond – (0,2 BTC) – 24-måneders abonnement

2. Signalerne: Margesignaler – På bybit

Regelmæssige signaler – er i overensstemmelse med de fleste børser (vi foretrækker Binance).

3. Ekstraudstyr og særlige træk: 1. Whaletank udviklede en særlig risikoberegner til styring af risikoen (til marginhandel og regelmæssig)

2. Fra et uddannelsesmæssigt synspunkt giver Whaletank markedsopdateringer og grafer med beskrivelse for næsten hver beslutning, de træffer.

4. Support:

Kan nås meget hurtigt og nemt via telegram, også ved hjælp af deres platform, support er tilgængelig på enhver side i øverste højre hjørne.

5. Resultaterne: Whaletank offentliggør alle deres resultater på Google Drive. link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6.Whaletank er et unikt og professionelt øko-system, der kombinerer en menneskelig analyse og omfattende række realtids teknologiske værktøjer, hvorfor Whaletank kan holde deres præstationer øverst med de hurtige ændringer på kryptomarkedet. Derudover hjælper deres resultater og gennemsigtighed dem med at skalere meget hurtigt og udviklede et meget stærkt samfund.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me