Crypto.com-udlånsserviceanmeldelse: Øjeblikkelige lån, renter, fordele og ulemper

Crypto.com-udlån

Der er et voksende marked for kryptovalutaudlån, da kryptoindustrien udvikler sig i et hurtigt tempo. Et af de virksomheder, der tilbyder denne service, er Crypto.com-børsen. I denne artikel vil vi gennemgå Crypto.com udlån at se kvaliteten af ​​deres tjenester såvel som deres styrker og svagheder.

Crypto.com-udlån: Oversigt

Crypto.com er en kryptovaluta-handelsplatform med hovedkontor i Hong Kong. Børsen blev lanceret i 2016 og er kendt for sin maksimale overholdelse af regulering. Det har hidtil fået flere unikke sikkerhedscertifikater, hvoraf den første er Cryptocurrency Security Standard (CCSS), ISO 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019 og PCI: DSS 3.2.1 (niveau 1). Du kan også finde ud af mere om funktionerne i denne udveksling i vores Crypto.com-anmeldelse.

I tråd med sit mål om at fremme brugen af ​​kryptovaluta i hverdagen lancerede virksomheden Crypto.com-udlånstjenesten. Med Crypto.com-udlån kan kunder få et øjeblikkeligt lån med et fleksibelt tilbagebetalingssystem. De kan opnå lån ved hjælp af en hvilken som helst af CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, USDC, USDT, VET, LINK og DOT som sikkerhed. Låntagere kan tilbagebetale lån delvis eller fuldstændigt inden for en periode på 12 måneder.

Lånene har et højt belåningsgrad (LTV), hvilket gør dem meget attraktive for dem, der har de krævede aktiver som sikkerhed. LTV er forholdet mellem det lånte beløb og værdien af ​​sikkerheden i USD. Dette beregnes løbende og opdateres for det lån, du tager, indtil den dag, du betaler det fulde beløb tilbage med renter. Ulempen ved den høje LTV er, at rentesatserne og gebyrerne vil være høje på grund af den risiko, långiveren tager.

Udlånsbetingelser og krav

Følgende er betingelser og krav, som brugerne skal opfylde for at få adgang til Crypto.com-udlånstjenester:

Brugerkvalifikationer: Crypto.com-kunder bliver nødt til at gennemføre avanceret verifikation for at kvalificere sig til udlånstjenesten. Medlemmer fra nogle begrænsede lande har heller ikke adgang til tjenesten på grund af lokale regler.

Understøttede kryptokurver: Lån kan tages i USDC, USDT, BTC, ETH, XRP og LINK, mens CRO, LTC, BTC, ETH, VET, LINK, DOT, XRP, USDT og USDC kan bruges som sikkerhed. Flere aktiver tilføjes fra tid til anden, så pas på for nye.

Minimum lånebeløb: Det mindste beløb, der kan lånes, skal svare til $ 100 på tidspunktet for lånets optagelse.

Maksimal lånegrænse: Den maksimale lånegrænse afhænger af en række faktorer, hvoraf den ene er typen af ​​kontohaver. For detailbrugere er den maksimale grænse $ 500.000. Institutioner kan låne op til svarende til 1 million dollars, mens institutioner med Lending Pro kan låne op til 2 millioner dollars. Bemærk, at kunder kan have op til 3 udestående lån, og det kumulative beløb er det, der udgør det maksimale beløb i USD.

Lånevilkår og -perioder: Lånetiden er i 12 måneder, hvor låntager til enhver tid kan tilbagebetale ethvert beløb. Løbetiden udløber en dag efter den dato, hvor lånet blev taget det foregående år.

Sådan lånes et lån ved hjælp af Crypto.com-udlån

Log ind på din Crypto.com-konto for at tage et lån. Gå til “Udlån” på instrumentbrættet og derefter til “Udlån”. Bagefter skal du bare klikke på “Start nyt lån” for at ansøge. Du har kun lov til at tage et lån i et enkelt aktiv ad gangen, da flere aktivlån ikke understøttes i øjeblikket.

Du kan tage op til 3 lån, hvis du ikke opfylder kravene til at gøre det. Det er værd at nævne, at du ikke kan få adgang til et andet lån, hvis:

 • Du har opbrugt de 3 lån, du har ret til;
 • Dine udestående lån er ved Margin Call;
 • Dine udestående lån er under tvungen afvikling;
 • Det samlede beløb, du har lånt, overstiger den maksimale grænse for din kontotype.

Sådan trækkes Crypto-aktiver lånt ud ved hjælp af Crypto.com-udlånstjenesten

Cryptoaktiver lånt ved hjælp af Crypto.com-udlånstjenesten kan trækkes fra exchange spot-tegnebogen til Crypto.com-appkontoen eller en hvidlistet tegnebogadresse.

Renter og tilbagebetaling

Renter på lån fastlægges afhængigt af den oprindelige Loan-to-Value på tidspunktet for optagelsen. De tilføjes i slutningen af ​​hver dag baseret på det udestående lånte hovedstol. Jo højere LTV, jo højere rentesats, der varierer fra 2% om året for 25% LTV til 8% om året for en LTV på 50%.

Enhver tilbagebetaling inkluderer hovedstol og renter, og betaling skal ske i det samme lån, der lånes.

 • Tilbagebetaling af lånets hovedstol er som følger:

Tilbagebetaling af hovedstol

= (Udestående hovedstol ÷ Udestående saldo) × (Tilbagebetaling)

 • Tilbagebetaling af lånerenter er som følger:

Tilbagebetaling af renter

= (Udestående renter ÷ Udestående saldo) × (Tilbagebetaling)

For flere detaljer om beregningen, besøg siden med lånerente og tilbagebetaling her.

Overvågning og styring af lån

Du kan altid overvåge dit lån ved at logge ind på din Crypto.com-konto og vælge Lån og lånehistorik. Der finder du detaljer om dine lån, herunder lånte beløb, renter, tilbagebetalinger, marginopkald og afviklingshistorie.

Crypto.com-udlån: dom

Crypto.com-udlån er en innovativ måde at bringe kryptokurver ind i udlån. Lånebeløbene er ret generøse, og lånetiden på 12 måneder er et praktisk tidspunkt at betale tilbage for at sikre, at kunderne ikke er stressede under betalingen. Samlet set er dette en god udlånstjeneste, som Crypto.com-kunder kan drage fordel af til at vokse deres forretning eller investeringer.

Crypto.com udlånstjeneste: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Generøse lånebeløb til rådighed;
 • Lang låneperiode på 12 måneder
 • Op til 3 udestående lån tilladt.

Ulemper:

 • Kun Crypto.com-kunder har adgang til lån;
 • Du kan ikke låne i flere aktiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me