Hvilket er det bedste Coinbase-alternativ?

Coinbase alternativ

Mere end 200 kryptokurrency udvekslingsplatforme fungerer i øjeblikket over hele kloden og skaber en omsætning til en værdi af $ 6,5 mia. Coinbase-udveksling anses for at være en af ​​de førende platforme blandt dem. Denne platform giver kryptovaluta-salg, køb, overførsel og opbevaring af faciliteter.

Du kan gemme en bred vifte af digitale aktiver i en offlinebutik, der leveres af organisationen. Der er dog mange ulemper ved denne platform, der afviser brugere. Lad os prøve at finde det bedste Coinbase-alternativ, du kan bruge.

Hvad skal du se på i et Coinbase-alternativ?

Der findes en bred vifte af Coinbase-alternativer på markedet. Men ikke alle er tilstrækkelige til at blive brugt.

Se følgende parametre for at måle gennemførligheden af ​​Coinbase alternative platform:

  • Den første ting er at observere platformens funktionalitet i flere lande.
  • Platformens sikkerhedspolitik og sikkerhedsforanstaltninger.
  • Omdømmet holder på markedet og antallet af kryptokurver, det understøtter.
  • Gebyrer, provision, valutakurs hver skjult og synlig monetær afgift.
  • Bekvemmeligheden ved brug og betalingsmetoder leveret af platformen.

Det bedste alternativ til Coinbase

Der er en række Coinbase-alternativer, og vi har samlet en liste med de mest effektive. Alle udvekslinger, der er anført nedenfor, er valgt ved hjælp af de ovennævnte parametre.

1. Binance

Denne kryptokursudveksling understøtter mere end 150 forskellige typer kryptokurver. Platformen leverer API og andre onlineværktøjer til at understøtte styringen af ​​din konto. Sammen med dette leveres der også 24/7 kundesupport og en forhåndsudvekslingsgrænseflade. Den daglige handelsvolumen er omkring $ 54 mia.

2. Tvillinger

Tvilling-udveksling har bidraget væsentligt til legitimering af kryptokurrency og fungerer som et Coinbase-alternativ. Denne USA-baserede udvekslingsplatform er den første, der regulerer udvekslingen af ​​kryptovalutaer fuldstændigt.

Skønt de kun handler i Ripple, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Zcash. De er velkendte på markedet for deres sikkerhedsforanstaltninger og ekstreme rabatter på op til 0%. Organisationen opkræver næsten 0% -1% af den samlede investering afhængigt af handelsstrukturen.

3. Bitfinex

Bitfinex udvekslingsplatform er specialiseret i Ethereum, EOS og Litecoin. Webstedet er en ekspert i at levere peer-to-peer-finansiering.

Platformen har også et forhåndsdiagram til at administrere kontoen. Desuden er det tilgængeligt fra mobil med en række forskellige rapporter mulighed for at evaluere dit handelsoverskud. Markørafgifterne starter fra 0,100%.

4. Kraken

Kraken udveksling gennemgang

Den mest genkendelige Coinbase alternative udvekslingsplatform – Kraken blev etableret i 2011 og har vist betydelig vækst. Platformen handler også med alle større mønter og nogle mindre mønter. Det fungerer i mere end 200 lande med en fremragende sikkerhedsrekord.

Marginhandlen er omkring fem gange med muligheden for at handle med altcoins. Markørladningerne er fra 0% til 0,16%; der henviser til, at takterafgifterne er 0,10% til 0,26%.

5. eToro

eToro gennemgang

eToro er en erstatning for Coinbase-børsen. Platformen giver brugerne mulighed for at oprette en portefølje. Brugerne kan benytte den næsten øjeblikkelige udførelse af finansmarkedet. Organisationen har sikkerhedsprotokoller i brancheklasse og kræver tilladelse til deling af personlige data.

Hovedårsagen til brugen af ​​denne platform er, at den opbevarer midler i velrenommerede banker for at sikre sikkerhed. De hævder at opkræve 0% provision over hver handel.

6. CEX.IO

CEX.IO handler specifikt i Bitcoin. Det kan hjælpe dig med at købe Bitcoin via MasterCard, Visa Card og endda PayPal-kort. Dataene og aktiverne sikres ved hjælp af strategierne for skalpering og frekvenshandel. Sammen med Bitcoin letter det også handel med Ethereum og Ripple.

Distribueret denial-of-service er ikke en mulighed, mens du bruger den. Handels gearingen er omkring ti gange, hvis der oprettes en ny konto. Rapporter, der kan downloades, og transaktionshistorik er også funktioner på platformen.

7. Væske

Liquid er en Japan-baseret platform, der har udført betydeligt i to år og har nået den gennemsnitlige daglige handelsvolumen på $ 250 millioner.

Thev har konkurrencedygtige markedsgebyrer med handelsmargener op til 100 gange. Virksomheden understøtter mere end 200 handelspar. De opererer dog ikke på det amerikanske marked indtil videre.

8. Pionex

Pionex kan tælles med blandt en af ​​de ældste børser. De leverer tjenester i 12 gratis handelsbots med 24/7 kundeservice.

Platformen er også udpeget som en af ​​de største Binance-mæglere. Handelsgebyret for Pionex er kun 0,05% for både sælgere og købere. De giver fem gange mere gearing og smarte handelsterminalfaciliteter.

9. IDEX

IDEX er en opgraderet version af den eksisterende decentrale børs betragtes som det passende Coinbase-alternativ. Det er et Ethereum-drevet udvekslingssystem, der understøtter parhandel med ERC20.

Denne platform er bedst egnet til enkeltpersoner, der søger peer-to-peer og sikker miljøhandel. Platformen understøtter omkring 400+ kryptokurverpar og det højeste antal flydende DEX. Producenternes handelsgebyr starter fra 0.10%, og minimumsordregrænsen er 20% for producenter.

Hvad er grundene til ikke at vælge Coinbase?

Coinbase er den bedste platform til at lære cryptocurrency-handel. Det anses for at være den mest anbefalede og bekvemme valutaudvekslingsplatform. Sammen med disse funktioner er den højere sats på kryptokurrency også en kendsgerning.

Gebyret for transaktionen for mere end $ 10 er $ 0,99. For transaktionsbeløbet større end $ 200 er gebyret 1,49% af det samlede beløb. Dette er ikke den eneste funktion, der ærekrænker Coinbase. De overdrevne funktioner til bekæmpelse af svig udvikler også udmattelse og irritation blandt brugerne.

Dette efterfulgt af en langvarig periode, der kræves til transaktionen og clearing af midler. Sikkerhedsfunktionerne er heller ikke op til mærket. Derfor er folk på jagt efter Coinbase-alternativer til at drive fremtidig kryptokurrencyhandel.

Vi håber, at funktionerne i de børser, som vi har nævnt ovenfor, vil være tilstrækkelige til at vælge et passende Coinbase-alternativ.

Forfatterens bio

Melissa Calvert arbejder i øjeblikket som en hengiven livsstilsrådgiver hos Crowd Writer UK. Hun er en dedikeret forfatter og lidenskabelige kvinder. Hun er meget interesseret i fremtidige investeringer og indtjening fra kryptokurver.

Fremhævet billede: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me