Hotbit Exchange gennemgang | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

Hotbit-udveksling

Hotbit-udveksling er en af ​​de mest populære cryptocurrency-handelsplatforme, og den hævder at have så meget at levere. For at afklare, hvad denne børs har at tilbyde os, vil vi undersøge dens design og funktioner, der er vigtige for handlende og investorer generelt. Læs videre for at finde ud af mere om denne nye ærbødighedskryptoudveksling.

Hotbit Exchange-oversigt

Hotbit blev grundlagt i 2018 med den tro, at digitale aktiver er fremtiden. Børsregistreret i Hong Kong og Estland har kontorer i Shanghai og Taipei. Selvom det er af kinesisk oprindelse, har Hotbit en mission om at være et globalt sted for handel med digitale aktiver, så dets kerneteam består af medlemmer fra Kina, USA og Taiwan.

Platformen understøtter også 6 sprog for at sikre, at en lang række kunder kan bruge det. Sprogene inkluderer kinesisk, engelsk, russisk, thai, koreansk og tyrkisk. Der er i øjeblikket over 1 million registrerede brugere, hvoraf 90% ikke er kinesiske.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Der er over 500 handelspar på Hotbit-udveksling med de bedste kryptovalutaer og DeFi-tokens, så alle har noget, de vil have. Udvekslingen har brugere fra over 170 lande.

Brugergrænseflade og erfaring

Hotbit har en ret attraktiv brugergrænseflade, men ikke så enkel at navigere, hovedsageligt på grund af de mange funktioner, den har. På børsens side kan brugerne let se de anførte aktiver, diagrammer og handelshistorik. Men på markedets side er en lang liste over understøttede aktiver og deres tilgængelige handelspar, som brugerne kan vælge imellem for at starte handel. Det er ikke det bedste brugergrænseflade, men det er godt nok til handel eller hvad som helst brugere ønsker at gøre.

Sådan bruges Hotbit Exchange

Opret en konto

For at bruge Hotbit skal nye brugere Tilmeld og opret en konto. Processen er ret enkel; med kun din e-mail eller dit telefonnummer kan du nemt registrere dig ved at oprette en adgangskode. En verifikationskode sendes til din e-mail eller telefon, og efter bekræftelse kan du få adgang til den fulde platform.

Sådan indbetales

Hotbit-udveksling er meget bevidst om sikkerhed. Du bliver nødt til at aktivere tofaktorautentificering ved at installere en Google Authenticator og bruge koden for at kunne foretage en indbetaling. Processen er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at ingen uautoriseret person kan indbetale eller hæve din konto.

Den samme proces er nødvendig for at trække sig ud af børsen. Bemærk også, at du kun kan trække dig tilbage efter 24 timers deponering på platformen, hvis du er en ny bruger, der lige har tilmeldt dig.

Hotbit-udvekslingsgebyrer

Hotbit opkræver Maker og Taker transaktionsgebyrer samt udbetalingsgebyrer på de fleste poletter og mønter, men ikke alle.

Depositum gebyrer: Der opkræves ingen gebyrer for indbetaling.

Tilbagetrækningsgebyrer: Selvom udbetalingsgebyrer varierer med netværket som på enhver anden børs, afhænger det også af et par tokens som angivet nedenfor:

Token type Tilbagetrækningsgebyrer Min. Tilbagetrækningsvolumen
REL 2971666.94 5943333,88
CNNS 3607,51 7215.02
STRO 1623553.04 3247106.08
GRS 5 10
CVP 4,64 9.28
BETALT 3.7 7.4
NEO 0 1

Producentgebyrer: Producentgebyrer er -0,05% for Global Select, -0,15% for Global og -0,05% for Growing.

Takstgebyrer: Takergebyrer er 0,20% for Global Select, 0,30% for Global og 0,65% for Growing. Gebyrerne virker ret høje, men der er ingen skjulte gebyrer.

betalingsmetoder

Alle kryptokurrencyindskud understøttes og er gratis. Bortset fra dette er den anden tilgængelige mulighed at bruge ePay, hvilket kræver, at du tilmelder dig tjenesten. Når du er færdig, kan du bruge appen til at indbetale USD på børsen. Det er værd at bemærke, at der er et gebyr på 1% for deponering ved hjælp af denne metode.

Sikkerhedsfunktioner

Hotbit-udveksling virker ganske seriøs med hensyn til sikkerhed. Det er registreret i Hong Kong, hvilket betyder, at det er fuldt reguleret. Der er tofaktorautentificering for indskud og udbetalinger. Der kræves dog ingen KYC, så brugerne vil kun stole på deres 2FA-koder og adgangskoder.

Kryptobørsen har ikke registreret tab for brugere og har en B + -vurdering fra relevante myndigheder. Det revideres også regelmæssigt af to revisionsfirmaer, SlowMist og Beosin.

Kunde support

Hotbit hævder at tilbyde kunder support døgnet rundt gennem flere kanaler, herunder indsendelse af en supportbillet, Hotbits officielle kinesiske WeChat-gruppe, Hotbits officielle kinesiske og engelske Telegram-kanaler, Hotbits officielle Twitter-konto, Hotbits officielle Facebook-konto og så videre. Nogle kunder har skrevet dårlige anmeldelser om kvaliteten af ​​kundeservicen.

Hotbit Exchange-omdømme

Udvekslingen har ikke eksisteret længe, ​​så det kan være svært at fortælle, hvordan det fungerer. Der er dog et par kommentarer, der antyder, at Hotbit ikke er en stjernebørs, men også ikke er så dårlig at bruge til det grundlæggende formål med handel.

Hotbit Exchange Review: Bedømmelse

Hotbit er en relativt ny børs og har ambitioner om at blive en stor global handelsplatform. Det kan dog være nødvendigt at forbedre sine tjenester for at gøre det mere inkluderende for brugerne. For eksempel er udbetalings- og indbetalingsmulighederne ret begrænsede og kan være en stor hindring for brugerne. De er også nødt til at arbejde med tilvejebringelse af likviditet, da de fleste af de børsnoterede aktiver er low cap, som normalt har likviditetsproblemer.

Fordele:

  • Platformen er let tilgængelig i mange lande globalt;
  • Det har et højt investeringsafkast, som kun ligger næst Binance, OkEx, Huobi og Gate.io;
  • Børsen har et stort antal børsnoterede aktiver med mange handelspar.

Ulemper:

  • Gebyrer er relativt høje;
  • Kundesupport er ikke særlig effektiv ifølge brugerne;
  • De fleste af de noterede tokens har dårlig likviditet, hvilket får brugerne til at have problemer med at handle med aktiver;
  • Begrænsede indbetalings- og udbetalingsmuligheder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me