B2BinPay Review: Turvallinen ja kätevä salausmaksuratkaisu yrityksille

B2BinPay

B2BinPay on all-in-one-kryptovaluutta-maksuratkaisu, jonka avulla kauppiaat ja yritykset kaikkialta maailmasta voivat suorittaa, tallentaa ja hyväksyä verkkomaksuja monenlaisilla kryptovaluutoilla ja rahakkeilla kätevästi.

Alustan loi vuonna 2014 B2Broker yritys, huippu likviditeetin ja teknologian toimittaja, joka helpottaa maailmanlaajuista salausta. Yhtiöllä on toimistot Virossa, Hongkongissa ja Venäjällä.

B2BinPay on kehitetty palvelemaan suurta joukkoa asiakkaita, kuten forex-välittäjiä, hedge-rahastoja, kryptovaluutanvaihtoa ja verkkokauppiaita, jotka haluavat hyväksyä salausmaksut tuotteistaan ​​ja palveluistaan..

1. Alhaisimmat palkkiot teollisuudessa

B2BinPay tarjoaa asiakkailleen edullisia maksuja, jotka ovat hyvin alhaisia ​​verrattuna markkinoiden keskiarvoon, jota useimmat salausprosessorit veloittavat. Kauppias- ja yritystileille peritään erilaisia ​​maksuja, riippuen kolikon määrästä, tyypistä ja tapahtumasta, mutta palkkiot ovat yleensä alle 0,5%.

Kauppiaille kolikoiden käsittelymaksu maksujen vastaanottamisesta on 0,5%, eikä lähtevistä liiketoimista aiheudu kustannuksia. Vakioasioista ja rahakkeista peritään 1%: n maksu saapuvista tapahtumista ja 0 maksuista lähtevistä tapahtumista.

Kaikista tapahtumista alustan natiivimerkillä, B2BX Tokenilla, ei ole maksuja.

Yritystilien kolikkojen käsittelymaksut ovat seuraavat:

 • 40% < 1 milj
 • 25% 1 – 2 M
 • 20% 2 – 5 M
 • 15% 5 – 10 M
 • 10% 10-50 M
 • 05% 50+ M

Stablecoinien käsittelymaksut & B2BX, BNB-tunnukset ovat:

 • 1% < 1 milj
 • 9% 1 – 2 milj
 • 7% 2 – 5 M
 • 5% 5 – 10 M
 • 3% 10-50 M
 • 1% 50+ M

Nestemerkkien käsittelymaksu:

 • 40% < 1 milj
 • 25% 1 – 2 M
 • 20% 2 – 5 M
 • 15% 5 – 10 M
 • 10% 10-50 M
 • 05% 50+ M

Voit kuulla heidän verkkosivusto nähdä hinnat.

2. Yli 888 kolikkoa, rahaketta ja pöytärahat

B2BinPay antaa asiakkaille mahdollisuuden hyväksyä 13 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash ja Cardano sekä rahakkeet, kuten Binance Coin, B2BX. Koska se on integroitu niin monien huippulohkoketjujen kanssa, se pystyy tukemaan kaikkia Ethereumin myöntämiä tunnuksia.

3. Kauppiaat & Yritysasiakastilit

B2BinPay sisältää kahden tyyppisiä tilejä – kauppias ja yritys – jotka voidaan helposti integroida yhden API: n kautta, joka voidaan yhdistää alle tunnissa.

Elinkeinonharjoittajat voivat hyötyä tileistä, joilla ei ole toistuvia maksuja tai piilotettuja maksuja, alhaisia ​​palkkioita, reaaliaikaista päivitettyä saldo- ja tapahtumahistoriaa sekä erittäin turvallisia tapahtumia. Integraatiotyökalujen avulla kauppiaat voivat integroida B2BinPay-palvelun aikaisin verkkosivustolleen ja alkaa hyväksyä salausmaksuja.

Yritysasiakkailla, kuten välittäjillä ja pörsseillä, on käytettävissään erittäin turvallinen, luotettava ja skaalautuva lompakko. Muita ominaisuuksia ovat automaattiset nostot asiakkaille, suojattu sovellusliittymä ja hiekkalaatikkoympäristö sovellusten kehittämiseen sekä edistyneet reaaliaikaiset raportit.

4. Salaus-salaus- ja krypto-Fiat-nostot

Palveluun on integroitu kaksi maksuvaihtoehtoa: salauksesta salaukseen ja salauksesta fiatiin. Crypto to crypto -maksujen avulla voit vastaanottaa salausvaluuttaa sivustosi tuotteista, ja varat hyvitetään suoraan salauslompakkoosi. Salaus / fiat-vaihtoehto antaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa kryptovaluutassa ja kauppias saada fiat-valuutan (USD, EUR), joka sitten talletetaan suoraan hänen saldoonsa.

5. 24/7 reagoiva tuki

B2BinPayn tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri, 8 kielellä: kiina, englanti, espanja, venäjä, hindi, persia, urdu ja arabia.

Asiakkaille, joilla on ongelmia tietyn laajennuksen kanssa (WooCommerce, Magento, PrestaShop), heitä kehotetaan ottamaan suoraan yhteyttä kehittäjään. Kaikkiin kehittäjiin voi ottaa yhteyttä tuen sähköpostiosoitteella.

Alustalle pääsee myös kolmella puhelinnumerolla: +44207043-71-76 (GB), +7495108-04-71 (RU) ja +357250-308-82 (CY). Muut tiliä tai maksuja koskevat kysymykset tai kysymykset voidaan lähettää seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: [sähköposti suojattu]

6. Suorat pankkitalletukset

Kauppiailla on mahdollisuus saada varansa suoraan pankkitililleen ja nostaa pääoma SEPA-siirroilla (0,5% maksu) ja SWIFT-siirroilla (2% palkkiot).

7. Erittäin turvalliset liiketoimet

B2BinPay antaa yrityksille mahdollisuuden tallentaa, siirtää ja hyväksyä verkkomaksuja turvallisesti kryptovaluutoissa. Alusta sisältää erilaisia ​​turvatoimenpiteitä, joilla varmistetaan tilien suojaus erityyppisiltä petoksilta ja DDoS-hyökkäyksiltä, ​​mikä tekee niistä paljon luotettavampia kuin perinteiset maksujärjestelmät.

8. Globaalisti käytettävissä

B2BinPay antaa kauppiaille ja yrityksille mahdollisuuden suorittaa liiketoimia maailmanlaajuisen asiakasverkoston kanssa. Tapahtumista peritään maksuja, jotka ovat vain murto-osa perinteisten verkkomaksujärjestelmien tavallisesti veloittamista. Korkea automatisointitaso ja jopa 20 sekunnin suuret tapahtumanopeudet antavat käyttäjille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden maksaa tuotteista ja palveluista kätevällä tavalla.

Tuomio

B2BinPay on salausmaksuyhdyskäytävä, jonka avulla yritykset ja kauppiaat voivat vastaanottaa ja lähettää erilaisia ​​digitaalisia aineistoja asiakkaille ja asiakkailta heidän sijainnistaan ​​riippumatta, erittäin edullisin hinnoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me