Bitladon Review: Nopein lähtötason salausvaihto

Bitladon

Tänään tarkastelemme suosittua salausvaihtoa Euroopasta, Bitladon, ja tutkia, mitä sillä on tarjottavanaan ja mistä se tekee niin erikoisen.

Mikä on Bitladon?

Bitladonin logo Bitladonin kotipaikka ja rekisteröinti on Alankomaissa ja sen pääkonttori on Aalsmeerissa. Bitladonin pörssin omistaa ja hallinnoi Coin Meester B.V. -yhtiö, joka on myös rekisteröity Alankomaissa. Yhtiön omistajat ovat Boyd Meuleman ja Mitchell Zandwijken.

Vaikka pörssi aloitettaisiin kesäkuussa 2017, se keräsi nopeasti suuren käyttäjäkunnan pääasiassa heidän salaustapahtumiensa vuoksi.

Tuetut valuutat

Bitladonin listaus sisältää laajan valikoiman salauskolikoita. Pörssi tukee tällä hetkellä yli 190 erilaista salausta, kuten Bitcoin, Ethereum, Monero, Litecoin, Electra, Storj ja monia muita. Ainoa tuettu fiat-vaihtoehto on Euro, jota voidaan käyttää minkä tahansa alustalla olevan kolikon ostamiseen tai myymiseen.

Bitladonin salaus

Stablecoins-korot

Viime vuonna Bitladon esitteli vaihtoehdon ansaita kiinnostusta alustallaan tukemiinsa vakiomalliin. Tällä hetkellä saatavana olevat vakiomallit ovat Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX) ja Dai (DAI), ja voit saada 3%: n vuosikoron.

Korkojen saamiseksi sinun tarvitsee vain pitää yksi edellä mainituista kiinteistä rahoista omassa Bitladon-lompakossaan. Voit myös tallettaa kolikot alustalle, jos jo omistat kolikoita, tai voit siirtää ne muilta valuuttatileiltä. Korko hyvitetään joka päivä käyttäjien tileille. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen salauksen omistajille, jotka haluavat pitää kolikoitaan pitkään, koska heille maksetaan käytännössä siitä.

Fiat-siirrot

Monissa salausvaihdoissa voit yleensä tehdä nopeita salaustalletuksia ja nostoja, mutta fiat-talletuksissa on aina viive. Bitladonin kanssa ei ole tällaisia ​​ongelmia, koska voit ostaa kryptovaluutta fiatilla yhtä helppoa kuin mitä tahansa muuta salausta.

Eurotalletusten hyvittäminen tilillesi kestää yhden työpäivän SEPA: n (yhtenäinen eurooppalainen maksualue) kautta. Muiden pörssien suorittama prosessi kestää yleensä enintään 5 työpäivää.

Fiatilla voit ostaa digitaalisia valuuttoja tai myydä salauksesi EURO: lle ja nostaa varoja helposti samalla tavalla. Salaus- ja EURO-siirrot tilillesi ja tililtäsi lähetetään automaattisesti Bitladon-tilillesi tai pankkitilillesi.

Välitön salausvaihto

Haluatko ostaa tai myydä mitä tahansa luetelluista kryptoista, vaihto käsittelee nämä swapit hetkessä. Siirry vain “Vaihda mihin tahansa” -osioon, laita kolikot, jotka haluat vaihtaa, ja napsauta sitten “Vaihto”.

Käyttöliittymä

Bitladonin käyttöliittymässä on puhdas ja toimiva muotoilu, joka on suunnattu sekä aloittelijoille että edistyneille kauppiaille. Käyttäjät voivat valita kahdesta kaupankäyntimoodista: Simple Buy & Myy kaupankäyntiä tai edistynyttä. Yksinkertainen kaupankäyntitila mahdollistaa digitaalisten valuuttojen nopean vaihdon nykyisillä markkinakursseilla, kun taas edistyneessä tilassa voit asettaa omat tilauksesi hinnat tai asettaa stop-loss-tilauksia.

Android iOSAndroid- ja iOS-sovellukset

Bitladon haluaa myös palvella kauppiaita liikkeellä ollessaan, ja sellaisenaan he ovat luoneet mobiilisovelluksia, jotka ovat yhteensopivia mobiililaitteiden kanssa, joihin on asennettu iOS- ja Android-järjestelmät. Mobiilisovellukset ovat tällä hetkellä saatavilla hollantilaisille, mutta pian he julkaisevat sovellukset englanniksi, espanjaksi, puolaksi ja ranskaksi.

Läpinäkyvät maksut

Vaikka Bitladonin soveltamia kryptien tallettamista ja nostamista ei peritä, sinun on silti maksettava verkkomaksu nostettaessa, ja maksu vaihtelee kolikosta.

Kaupankäyntimaksu on 2% kaikista kaupoista, mutta tätä maksua voidaan alentaa VIP-tilasi ja kaupankäyntimääränne perusteella 30 päivän ajan. Voit alentaa maksuasi 0,25 prosenttiin kauppaa kohden.

Exchange Security

Käyttäjien tietojen ja varojen suojaamiseksi Bitladon on toteuttanut useita turvatoimenpiteitä, jotka estävät haitallisia hyökkääjiä yrittämästä päästä niihin.

Käyttäjän ja sivuston välillä lähetetyt tiedot on suojattu SSL-salauksella. Käyttäjätilien suojaamiseksi alustan avulla käyttäjät voivat ottaa 2FA: n käyttöön sähköpostilla tai Google Authenticatorilla.

Lisäksi kun yrität käyttää tiliäsi toisella laitteella tai paikassa, Bitladon lähettää sinulle koodin sähköpostitse joka kerta henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Alusta tallentaa 95% käyttäjien varoista kylmiin lompakkoihin, jotka ovat pysyvästi offline-tilassa. Tämä estää hakkereita ottamasta kaiken rahan vaihdosta kerralla hyökkäyksen sattuessa.

Heidän vaihtoaan ei ole koskaan hakkeroitu.

salausturva

freepik.com

Kielituki

Suuremman eurooppalaisen käyttäjäkunnan tyydyttämiseksi Bitladonin sivusto on käännetty hollanniksi, englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja puolaksi. Asiakastukea tarjotaan hollanniksi, ranskaksi ja englanniksi.

Asiakaspalvelu

Bitladonin asiakkaat voivat ottaa yhteyttä tukihenkilöstöön puhelimitse, sähköpostitse ja keskustella työpäivinä klo 9–17. tukitiimi on arvioitu erittäin taitavaksi ja avuliaaksi, ja sähköpostituki on käytettävissä työajan ulkopuolella. Vastausaika on yleensä tunnin sisällä sähköpostin lähettämisestä.

Johtopäätös

Bitladon on nopea ja tehokas vaihto, joka palvelee enimmäkseen eurooppalaisia ​​käyttäjiä tai niitä, joilla on eurooppalaisia ​​pankkitilejä, koska se mahdollistaa nopeat salauksesta salaukseen ja fiat-siirrot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me