Asiantuntijoiden lausunto hajautetusta rahoituksesta [DeFi] – suuntaus, joka hallitsi salaustilaa vuonna 2020

Hajautettu rahoitus (DeFi) on ollut yksi kuumimmista aiheista vuonna 2020 nykyisen Bitcoin-hintarallin, Ethereum 2.0: n lanseerauksen, koronaviruksen aiheuttaman maailmantalouden romahduksen ja muun ohella..

DeFi on kuitenkin erilainen suuntaus tai vaihe salauksen kehittämisessä kuin aikaisemmat trendit. Aikaisemmin salausteollisuus näki ICO: t ja IEO: t, mutta ne kaikki olivat omistautuneet keräämään rahaa vastineeksi lupauksista, jotka joskus saattoivat kestää vuosia täyttämättä.

DeFi keskittyy taloudelliseen osallisuuteen ja antaa salauksen käyttäjille mahdollisuuden käyttää digitaalisia pankkipalveluja ja ansaita hyödyntämällä hajautettua pankkitoimintaa vain älypuhelimellaan tai tietokoneellaan.

Tämä on mielenkiintoinen jakso salaushistoriassa, koska Bitcoin johtaa uutta rallia ja saa uuden salauksen käyttöönottajan etsimään kuinka ostaa Bitcoinia institutionaaliset sijoittajat siirtyvät salaussektorille suoraan tai epäsuorasti nopeammin kuin koskaan; PayPal on siirtynyt salaukseen; adoptio kiihtyy; COVID-19 johti maailmantalouden romahtamiseen, mikä mahdollisti salausteollisuuden osoittaa todellisen potentiaalinsa – mitä se teki; ja enemmän.

Kaiken tämän keskellä DeFi räjähti ja siitä tuli hallitseva trendi. Jopa nyt, kun Bitcoin osui uuteen ATH: iin ja vuosi on loppumassa, hajautettu rahoitus kasvaa edelleen ja herättää huomiota yhtä voimakkaasti, mikä jopa saa asiantuntijat jakamaan näkemyksensä tulevasta.

Mitä asiantuntijat sanovat?

Kuten aina, tulevaisuuden ennusteet voivat olla hyvin erilaisia ​​ihmisiltä, ​​ja se pätee myös asiantuntijoiden keskuudessa. Silti on mielenkiintoista nähdä, mitä ajattelevat ne, joilla on tietoa ja kokemusta, koska heillä on tyypillisesti paljon syvempi käsitys trendeistä kuin rento salauksen harrastajat.

Bohdan Prylepa

Bohdan Prylepa, teknologiajohtaja ja Prof-it Blockchain Ltd kun kysytään äskettäin haastatella voiko DeFi auttaa globaalin talouden vakauttamisessa vai ei, Bohdan Prylepa, teknologiajohtaja ja Prof-it Blockchain Ltd: n perustaja, kun häneltä kysyttiin äskettäisessä haastattelussa DeFi-paikasta maailmantaloudessa, sanoi:

”DeFi on edelleen kokeellista. Hullujen todellisten vuosikorkojen ja rappeutumisten myötä sijoittajat voivat vilunväristyä. Voi olla vuosia ennen kuin tämä tapahtuu. Silti DeFi on mielenkiintoinen, mutta meidän ei pidä päästä eteenpäin itsestämme. Se on edelleen villi länsi, ja lisää työtä – rakenteellisia, lainsäädännöllisiä ja infrastruktuurisia – on tehtävä ennen kuin DeFi: llä on ratkaiseva merkitys maailmantalouden vakauttamisessa. “

Hän uskoo edelleen, että DeFi: llä on valtava vaikutus salaussektorilla. On aivan liian aikaista tehdä se. Mutta sanottuaan hän lisäsi: “En kuitenkaan ole hylkäävä. Uniswapin kaltaisten hajautettujen pörssien kasvu voi viedä osan keskitetyn pörssin markkinaosuudesta. “

Pohjimmiltaan, vaikka Prylepa ei odota, että jokainen DeFi-projekti kasvaa suureksi osumaksi pian, on joitain, jotka ovat muita edellä – ehkä todellisen kysynnän vuoksi tai ehkä siksi, että he olivat oikeassa paikassa oikealla aika.

Nicholas Pelecanos

Jotain samanlaista sanoi NEM: n kauppapäällikkö Nicholas Pelecanos, että DeFi on saanut paljon huomiota ja että se on suuri häiriö perinteiselle pankkitoiminnalle. Hän jopa mainitsi Messarin raportti huomautti, että 500 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin on siirretty Ethereumiin vuonna 2020, erityisesti osallistumiseen DeFiin.

Pelecanos jatkoi sanomalla, että DeFi-puomi seuraa innovaatiokäyrää – hyvin dokumentoitu ilmiö, joka seuraa tiettyä mallia uusien lupaavien keksintöjen suhteen.

“Innovaation, tässä tapauksessa DeFi: n, kasvua johtaa suurelta osin teknologinen kehitys, jota seuraa pääoman ja sääntelyn kasvu. Siksi avaruuden yleinen kasvu tai “kehitys” riippuu käyttäjistä, teknologisesta ja sääntelykasvusta sekä pääomasta “, hän sanoi.

DeFi tarjoaa paljon palveluja, mutta kaiken sanottuaan DeFi on – toisin kuin itse salausala – vielä lapsenkengissään. Paljon siitä on edelleen kokeellista, ja mitä tahansa voi tapahtua. Pelecanos osoitti YAM: n taloudellista romahdusta, joka laski 90% yksinkertaisesti siksi, että sen koodissa oli vika.

Brendan Blumer

Tämä on enimmäkseen salausalalla vallitseva mielipide, jonka jakavat monet muut vaikutusvaltaiset henkilöt. Yksi esimerkki on Block.onen toimitusjohtaja Brendan Blumer, joka sanoi

“Block.one-lehdessä uskomme, että DeFi: stä on tapahduttava kehitys kestävän yhteyden saamiseksi vanhaan talouteen ja avoimemman rahoitusjärjestelmän luominen. Kutsumme sitä avoimeksi ohjelmoitavaksi rahoitukseksi tai ProFi: ksi. Ajattelemme ProFi: tä kuin siltaa EOS-lohkoketjun avoimuudesta ja eheydestä säänneltyyn finanssimaailmaan. “

Jopa Yhdysvaltain valtiovarainministeriön valuutan valvoja Brian Brooks on samaa mieltä. Hän puhui hajauttamisesta ja DeFi-palveluista ja huomautti, että “Minun mielestäni olemme edelleen pidemmän pelin ensimmäisellä neljänneksellä ja monet suurimmista eduista ja edistysaskeleista ovat vielä edessä.”

Lopuksi voimme sanoa, että DeFi tarvitsee aikaa potentiaalinsa täysimääräiseen kehittämiseen. Kärsivällisyys on avain kaikille, jotka haluavat nähdä digitaalisen rahoituksen valoisan tulevaisuuden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me