Onko vuosi 2019 STO: n (suojaustunnistetarjonnan) vuosi?

Kahden viime vuoden aikana salausvaluutat ovat muuttuneet globaaliksi ilmiöksi. Maailma on nähnyt salausmiljonäärien kasvun, ja tämän idean ympärillä on käynnistynyt monia uusia yrityksiä. Salausvaluutoista on tullut silmän omenaa ei-konformisteille, jotka haluavat muuttaa tapaa, jolla suhtaudumme rahaan. Liiketoiminnan ja tekniikan muutosten myötä ihmiset haluavat käyttää Internetiä hyödyntääkseen kaikki mahdollisuudet.

Toinen suuri asia, jonka odotetaan räjähtävän vuonna 2019, on STO (Security Token Offerings). ICO: t hallitsivat salausvaluuttamarkkinoita ennen saapumistaan ​​varsinkin vuonna 2017. ICO: n vetovoima kuitenkin väheni vuonna 2018, koska sitä käytettiin useissa korkean profiilin huijauksissa. Sukelletaan syvälle ja tutkitaan tapoja, joilla online-rahan markkinat muuttuvat.

ICO: n ja STO: n ero

ICO on lyhenne sanoista Initial Coin Offering – termi, joka on kuuluisa salausmaailmassa. Näiden valuuttojen alkuperäiset päivät eivät olleet kaikki ruusuja; Siksi ICO: n käsite otettiin käyttöön eri valuuttojen verkoston kehittämiseksi. ICO: n tarkoituksena on tarjota muutama yksikkö uutta valuuttaa vaihdossa tunnettujen valuuttojen, kuten Bitcoin ja Ethereum, kanssa.

Alun perin ICO-konsepti nousi ja siitä tuli suosittu vuoteen 2016 mennessä. Vuosi 2017 koski ICO: ita ja sijoittajat sijoittivat konseptiinsa paljon ansaitsemastaan ​​rahasta. Sijoittajien valtavan luottamuksen takia huijarit näkivät mahdollisuuden ja maksoivat ihmisille miljoonia dollareita. Tämä huijaus johti ICO: n uskottavuuden menetykseen vuonna 2018, ja sijoittajat ovat nyt siirtyneet toiseen varainhankinnan muotoon – STO (Security Token Offerings). STO on myös varainhankintatapa, mutta tällä kertaa merkkilainanantajille sovelletaan säännöksiä. Se on samanlainen kuin arvopaperit, joita ihmiset saavat sijoittamalla osakkeisiin ja joukkovelkakirjoihin.

STO: n nousu

Vaikka ICO: t ovat edelleen yleisiä, on valtava mahdollisuus, että ne saattavat mennä viemäriin vuoden 2019 loppuun mennessä – kun otetaan huomioon niitä kohtaavat ongelmat. Sillä välin STO: t ovat tiputtaneet hallitsemaan markkinoita kokonaan vuoden 2019 puoliväliin mennessä. Koska hallituksen läsnäolo ei ole blockchainin idea, monet avulaiset yhteisön jäsenet ovat yrittäneet pitää asiat hallinnassa. Mutta koska nämä ihmiset eivät pystyneet väittämään läsnäoloaan, hallitukset ovat nyt kiinnostuneita salausvaluutan sääntelystä.

Tärkein syy, miksi sääntelyviranomaiset ovat kiinnostuneet kryptovaluutan sääntelystä, on se, käytetäänkö sitä arvopaperina vai ei. Monissa hankkeissa sanottiin, että niiden kolikot vastasivat hyödyllisyysmerkkejä – mikä ei ollut asia. Ihmiset sijoittivat rahansa ajattelemalla saavansa niistä tuottoa – mitä myös ei tapahtunut. Koko kaupan idea oli, että jos projekti käynnistyy ja valuutta muuttuu menestykseksi, arvopaperin arvo kasvaa, mikä hyödyttää sijoittajia.

Mitä odottaa vuonna 2019?

Koska vuoden 2019 sanotaan olevan STO-vuosi, tässä on muutama asia, jonka sinun on odotettava:

  • Näiden turvallisuustunnusten takia monet pankit ja hallitukset tarkastelevat lohkoketjua tervetulleella tavalla. Vaikka se on hyödyllistä ihmisille, on mahdollista, että se saattaa uhata koko pankkikonseptia ja blockchain saattaa kokea kostoa, ja
  • STO: n nousu voi myös auttaa varainhankintamarkkinoilla. Alun perin ICO: ita käytettiin joukkorahoitukseen ja varainhankintaan, mutta tämä suuntaus saattaa siirtyä STO: hin. ICO: n kautta sijoittaneet ihmiset tietävät, että se voi olla huijaus. Kuvittele nyt, kuinka paljon ihmiset sijoittavat, kun tietävät, että tietoturva tukee sitä.

On huomattava, että vaikka STO: t ovat turvallisia, sijoittajien on vahvistettava uudelleen, jotta he eivät pääse huijauksista. Lisäksi sijoittamisen aikana on pidettävä mielessä, että sijoittaminen sellaisten julkisten kaupankäyntiorganisaatioiden kautta, joiden tiimi on uusi markkinoilla, lisää tappion mahdollisuutta.

Ovatko ICO: t ikuisesti?

Koska on todennäköistä, että STO-trendi korvaa ICO: n tämän vuoden, kysymys ”Ovatko ICO: t poissa ikuisesti” jää vastaamatta. Vastaamiseksi siihen meidän on ensin ymmärrettävä, että STO ei korvaa ICO: ita. Näemme edelleen useita hankkeita ICO: lla, koska apuohjelmakoodien käyttö ei haalistu vuonna 2019. Mutta STO: n käyttö vain vahvistuu ja vahvistuu.

Siitä lähtien, kun maailmasta on tullut maailmanlaajuinen kylä – Internetin ansiosta on kehitetty monia uusia online-liiketoimintamalleja. Kuvittele liikemiehiä, joilla on yrityksen verkkosivusto ja jotka voivat vapaasti liikkua tietäen, että heidän online-läsnäolonsa huolehtii asiakkaista. Yrityksen omistajana sinun on parasta lopettaa mietiskely miten luoda verkkosivusto ilmaiseksi ja alkaa todella tehdä se. Hyppää verkkomarkkinoinnin ja liiketoimintastrategioiden maailmaan ryhtymällä toimiin. Haluan vakuuttaa teille, että yrityssivuston kanssa siirtyminen on parasta, mitä yrityksellesi voi tapahtua vuonna 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me