Neljä asiaa, jotka tulee tietää Bitcoinin turvallisesta ostamisesta

Kun kryptovaluutta tekee niin suuresta pinnoituksesta kuin on, on tärkeää, että jokaiselle, joka haluaa sukeltaa siihen, on täydellinen käsitys sen toiminnasta. Loppujen lopuksi, kuten kaikilla, jotka ovat saaneet nopeaa suosiota, on myös ihmisiä, jotka yrittävät väärinkäyttää järjestelmää ja hyödyntää sitä etenkin saalistamalla niitä, jotka eivät ehkä ole liian perehtyneitä kryptovaluutan toimintaan. Kukaan ei halua tämän tapahtuvan itselleen, joten on entistä tärkeämpää saada vankka käsitys siitä, mitä tehdään ennen sen tekemistä. Esimerkiksi bitcoinin käytön aloittamiseksi saatat haluta oppia lisää parhaista tavoista ostaa bitcoin turvallisesti. Tämä avaa yhdyskäytävän salauksen käyttämiseen, mikä tekee siitä yhden tärkeimmistä ensimmäisistä vaiheista. 

  1. Työskentele aina luotettujen alustojen kanssa

Tämän pitäisi yleensä olla itsestään selvää, mutta pysyäksesi mahdollisimman turvallisena työskennellessäsi bitcoinin kanssa, on tärkeää tehdä tutkimus aina käytetyillä alustoilla. On olemassa enemmän kuin muutama erilainen verkkosivusto, josta voi ostaa bitcoinia, mutta voi menettää arvokasta tietoa prosessissa, koska verkkosivusto perustettiin varastamaan tietoja sen sijaan, että se olisi bitcoin-tapahtuma. Yksi parhaista tavoista, joilla voidaan yrittää varmistaa, että alusta on turvallinen, on harkita katsausten tarkastelua. Koska siellä on niin paljon ihmisiä, jotka pyrkivät pääsemään kryptovaluuttaan, siellä on ihmisiä, jotka kysyvät samoja kysymyksiä siitä, kuinka turvalliset jotkut alustat voivat olla. Kun projektiin on varattu riittävästi aikaa ja energiaa, voidaan nopeasti löytää kourallinen luotettavia alustoja, joista bitcoinia voi ostaa ilman, että hänen turvallisuutensa tulee miettiä uudelleen.. 

  1. Suojaa digitaalinen lompakkoavain

Toinen kryptokurssin idea on, että kaikki rahat pidetään online-lompakossa. Itse valuutta on täysin digitaalinen, mikä tarkoittaa, että siellä ei ole paikkoja, joissa voi nostaa sen kolikoille, vaikka siellä on erikoistuneita bitcoin-pankkiautomaatteja. Kylmän, kovan käteisen sijaan bitcoinit pidetään kaikki digitaalisen lompakon sisällä. Tässä “lompakossa” on kaksi avainta. Ne ovat ainutlaatuisia lompakolle, johon he menevät, joten on tärkeää suojata ja muistaa nämä avaimet kaikin mahdollisin tavoin.

Kaksi avainta on yksi yksityinen ja yksi julkinen avain. Julkista avainta voidaan verrata tilin käyttäjätunnukseen sosiaalisen median alustoilla. Sitä käytetään tallettamaan ja nostamaan rahaa digitaalisesta lompakosta. Yksityinen avain puolestaan ​​voi olla vastaava salasana kuin käyttäjänimi. Sitä tarvitaan ostamaan, myymään ja käymään kauppaa lompakossa olevalla bitcoinilla. On ehdottoman tärkeää, että tämä digitaalinen lompakon avain on suojattu joko salauksella tai kylmäsäilytysmenetelmällä. 

  1. Tutki Bitcoin-vaihtoa

Kun mennään ostaa bitcoinia, se tapahtuu verkkokauppojen kautta, jotka tunnetaan pörsseinä. Oudolla tavalla tämäntyyppiset markkinapaikat voivat verrata melko samalla tavalla kuin alustat, joita kauppiaat käyttävät ostaessaan osakkeita. He työskentelevät siten, että kun henkilö muodostaa yhteyden markkinapaikkaan, hän vaihtaa perinteisen valuuttansa bitcoiniksi. Jotkut ihmiset saattavat uskoa, että digitaalinen lompakko ja bitcoin-vaihto ovat samoja asioita, mutta ne ovat melko erilaisia. Pörssi on yksinkertaisesti sanottuna toinen muunnos valuuttamarkkinoista. Lompakko on toisaalta paikka, johon henkilö tallentaa bitcoininsa ennen kuin siirtää tai vaihtaa sen myöhemmin enemmän rahoille. 

Kaiken tämän sanottuaan, on olemassa muutamia erilaisia ​​vaihtoalustoja, joiden kanssa voi työskennellä päästäessään bitcoinin kanssa työskentelemisen maailmaan. Aivan kuten on tärkeää tehdä tutkimus siitä, mihin alustoihin luottaa ensinnäkin bitcoinin käsittelyyn, on yhtä tärkeää varmistaa, että tehdään yhtä paljon tutkimusta siitä, mikä bitcoin-vaihto on hyödyllisin hänen tarkoituksiinsa. Riittävän tutkimuksen avulla voidaan luottaa siihen, että hän tekee oikeita valintoja ja etenee voiton saamiseksi bitcoinista. 

  1. Yhdistä tilit tarpeen mukaan

Viimeisenä, mutta varmasti ei vähäisimpänä, on ratkaisevan tärkeää muistaa yhdistää digitaalinen lompakon tili omaan pankkitiliin. Jos lompakon linkittäminen pankkitiliin ei ole toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, voidaan yleensä päästä eroon myös pankki- tai luottokortin liittämisestä lompakkoon. Tämä mahdollistaa bitcoinin siirto rahaan, jonka voi laittaa pankkiin ja saada virallisesti voittoa bitcoinista. Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista muuttaa bitcoin-voitto rahaksi, jota voidaan käyttää paljon helpommin kuin bitcoinia valuuttana verkkokauppojen ulkopuolella. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me