GoodDollar Wallet lanseeraa 100 000 dollarin koronaviruksenpoistopaketin eToron työntekijöille

HyväDollar, voittoa tavoittelematon aloite, joka pyrkii tuottamaan yleisen perustulon (UBI) blockchain-tekniikoiden avulla, käynnisti lompakonsa perustulojen tuottamiseksi viime viikolla helpottamalla 100 000 dollaria koronaviruksenhoidon lahjoituksia sijoitusalustalle eToro. eToro käytti GoodDollarin UBI-lompakkoa työntekijöiden koronavirustorjuntakampanjansa helpottamiseksi.Yli 300 työntekijää käytti lompakkoaan lahjoittamaan 100 000 dollaria paikallisille israelilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille koronaviruspandemian torjunnassa tehtävän tärkeän työn tukemiseksi. Neljä hyväntekeväisyysjärjestöä ovat Sheba Medical Center, Kaplan Medical Center, no2violence ja Leket Israel.

Kommentoi lahjoituksia, Yoni Assia toimitusjohtaja ja eToron perustaja, sanoi: ”Tämän aloitteen tarkoituksena ei ollut vain tehdä hyvää muille hyväntekeväisillä lahjoituksilla, vaan myös osoittaa sosiaalisen vaikutuksen ja globaalin hyvinvoinnin parissa sitoutuneen kollektiivin vahvuus.

Koronaviruspandemia vahvistaa väitettä yleisestä perustulosta. Suorat käteissiirrot ja avustuspaketit ovat nyt osa jokapäiväistä poliittista keskustelua, mikä osoittaa, että säännöllisten vähimmäistulojen merkitys koko rahoitusjärjestelmän vahvistamisessa on tärkeää. ” 

GoodDollarin tavoitteena on tuottaa kehys maailmanlaajuisen, kestävän ja skaalautuvan yleisen perustulon tuottamiseksi blockchain-tekniikan avulla. Yleinen perustulo, joka tunnetaan myös nimellä UBI, on ajatus tarjota ihmisille ehdollinen ja toistuva käteismaksu – poliittinen ehdotus, joka on kasvanut maailmanlaajuisesti tietoisuudessa ja suosiossa viime kuukausien aikana koronaviruspandemian aiheuttaman taloudellisen laskeuman jälkeen. GoodDollarin visio on maailma, jossa kaikilla on pääsy taloudellisiin perusvaroihin, ja sen tarkoituksena on antaa pienet määrät perustuloja uusille käyttäjille digitaalisen omaisuuden tilaan. Ratkaisu sisältää salausvaluutan, G $, joka jaetaan UBI: nä, ja digitaalisen UBI-lompakon, jonka se lanseerasi äskettäin yhteistyössä eToron kanssa. Lompakon julkinen demoversio on nyt yleisön saatavilla verkossa.

Tammikuussa 2020 GoodDollar aloitti ytimensä sponsorin eToron kanssa käynnistääkseen rajoitetun testin GoodDollar-maksujärjestelmälle. Tavoitteena oli stimuloida ihmisten välistä GoodDollar-kolikoiden kauppaa suljetussa markkinapaikassa (GoodMarket), jotta ihmiset voisivat käydä kauppaa käytettyjen tavaroiden ja palveluiden kanssa eToron Tel Avivin toimiston 500 työntekijän joukossa. Viiden kuukauden suljetun beetan aikana sadat osallistuvat työntekijät harjoittivat kymmenien tuhansien dollarien kauppaa.

Testin päättyessä huhtikuun lopussa työntekijät pystyivät käyttämään UBI-lompakkojaan siirtämään jäljellä olevat GoodDollar-korttinsa yhdelle neljästä paikallisesta hyväntekeväisyysjärjestöstä, joiden eToro sovitti lahjoitukset todellisiin dollareihin. Vaikutuksen lisäämiseksi eToro pudotti vielä 200 demoa 200 GoodDollaria osallistuvien työntekijöiden lompakkoihin. Yhteenvetona yli 100 000 dollaria lahjoituksia annettiin avustusjärjestöille.

GoodDollar on kuukausien päässä protokollan ja G $ -kolikon lanseerauksesta, joka on suunniteltu tuottamaan ja rahoittamaan UBI: ta maailmanlaajuisesti. Koronaviruksenhoito-ohjelma merkitsi UBI-lompakon lanseerausta, eToron suljetun beetan auringonlaskua, kun GoodDollar-tiimi pyrkii julkistamaan valuutan. UBI-lompakon esittely on nyt saatavilla GoodDollar.org.

Yoni Assia lisää: “GoodDollar on kyse innovaatioiden ja verkostovaikutusten hyödyntämisestä innostaa enemmän ihmisiä tekemään hyvää toisilleen. Tämä on yhden luvun täydellinen loppu, kun pyrimme julkiseen julkaisuomme kohti suurempaa vaikutusta ja antamalla jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden tehdä hyvää muille..

HyväDollar pyrkii toimittamaan maailmanlaajuisen UBI-ratkaisun omaksumalla blockchain-tekniikan ja tunnussuunnittelun maailmanlaajuisen vaurauden eriarvoisuuden vähentämiseksi. Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia ja edessä olevat epävarmuuskuukaudet osoittavat, että UBI: lle on epätoivoinen tarve. Uskomme, että tämä on teknisesti saavutettavissa luomalla rahoitustuotteita, jotka ovat rakenteeltaan kattavia ja luovat oikeita kannustimia näiden mallien toteuttamiseen. “

Tietoja eTorosta 

eToro perustettiin vuonna 2007 visiona avata maailmanmarkkinat, jotta jokainen voi sijoittaa yksinkertaisella ja avoimella tavalla. EToro-alustan avulla ihmiset voivat sijoittaa haluamiinsa varoihin osakkeista ja hyödykkeistä kryptoasioihin. Olemme globaali yhteisö, johon kuuluu yli kolmetoista miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, jotka jakavat sijoitusstrategiansa. ja kuka tahansa voi seurata menestyneimpien lähestymistapoja. Alustan yksinkertaisuuden vuoksi käyttäjät voivat helposti ostaa, pitää ja myydä varoja, seurata salkkuaan reaaliajassa ja tehdä kauppaa milloin tahansa. www.etoro.com  

Tietoja GoodDollarista

GoodDollar on vuonna 2018 perustettu voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on päättänyt tuottaa yleistä perustuloa maailmalle hyödyntämällä blockchain-tekniikoita. Teemme tämän tekemällä rahakokeita ja esittelemällä uuden kehyksen yleisen perustulon tuottamiseksi, rahoittamiseksi ja jakamiseksi maailmanlaajuisesti. Visiomme on maailma, jossa kaikilla on pääsy taloudellisiin perusvaroihin rakentamalla rahoitustuotteita, jotka ovat suunnittelun kannalta kattavia. 

Vastuuvapauslauseke:

eToroa säätelee Euroopassa Kyproksen arvopaperimarkkinakomissio, Ison-Britannian Financial Conduct Authority ja Australian Securities and Investments Commission Australiassa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me