Globcoin-tunnuksen myyntipäivä julkaistiin

globcoin

Johdanto Globcoiniin

Globcoin on Ethereum-blockchain-pohjainen foorumi, joka tarjoaa asiakkaille keinot luoda valuuttakoreja, jotka sopivat heidän investointitarpeisiinsa. Viime aikoihin asti tätä valuutanhallintamenetelmää ei ollut saatavilla suurelle yleisölle, sillä se oli varattu muutamille eliitti asiakkaille korkeiden palkkioiden ja valuuttamarkkinoiden yleisen luonteen vuoksi. Globcoin pyrkii tekemään tämän palvelun kaikkien ihmisten saataville heidän maantieteellisestä ja taloudellisesta asemastaan ​​riippumatta.

Valuuttakorit tarjoavat sopivan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin. Nämä korit koostuvat 15 suurimman talouden valuutoista ja kulta. Tällä tavoin alusta luo turvallisen, vakaan ja likvidin digitaalisen valuutan. Itse kori oli ollut saatavilla vähintään 5 vuoden ajan, ja se oli saatavana perhetoimistoista ja institutionaalisista sijoittajista. Globcoin-tiimillä on myös a 5 vuotta perustettu liiketoimintaa tuhansien asiakkaiden kanssa.

Alustan hajautettu luonne mahdollistaa pääsyn kaikille markkinaosapuolille. Jotta tämä ratkaisu olisi käytettävissä, Globcoin käyttää seuraavaa ryhmärakennetta:

Alusta käyttää Ethereumin blockchain-tekniikkaa ja seuraavaa ryhmärakennetta:

 • Reserve Currency Solutions (RCS SA), joka on perustettu vuodesta 2012 Zugiin, Sveitsiin, on tarkoitettu valmistamaan ja parantamaan hallittavia valuuttatuotteita, kuten Global Reserve Currency. RCS omistaa joitain IP-osia, jotka liittyvät monivaluuttaindeksihallintaan.
 • OptimInvest – on valuutanhoitaja ja OARG: n (Organisme d’Autorégulation des Gérants de patrimoine) säännelty jäsen. Sen tehtävänä on tarjota neuvontatehtäviä suurille asiakkaille.
 • GLOBCOIN Ltd., perustettu vuonna 2016, – tämä yritys markkinoi yhtä ensimmäisistä monivaluuttaisista e-lompakoista, jotka on yhdistetty monivaluuttaiseen Platinum Mastercard -korttiin, joka tarjoaa omistajalle pääsyn pankkien välisiin valuuttakursseihin ja ilmaisiin välittömiin vertaisoperaatioihin. useimmissa maailman käytettävissä olevissa valuutoissa. Lontoossa toimivan yrityksen asiakkaita ovat liike- ja yksityishenkilöt sekä ulkomaalaiset 32 ​​maasta.

Globcoin aikoo saavuttaa tavoitteensa toteuttamalla RCS: n Dual Token -ratkaisun kaksi Eetterimerkit:

 • GCP: Apuohjelmatunnus, jonka tehtävänä on antaa ja käyttää erilaisia ​​valuuttakoreja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen maailman valuuttavarantoon.
 • GLX: Tämä tunnus toimii arvon varaajana, ja se on kytketty 15 tärkeimpään valuutaan plus kulta. Sen takana on 100% suhteesta 1: 1.

Joukkue

Globcoinin pääkonttorissa Lontoossa ja Genevessä on ammattitaitoisia ja kokeneita ryhmiä, jotka ovat omistautuneet parantamaan ja tarjoamaan tätä valuuttapalvelua kaikkien kuluttajien saataville..

Helie d’Hautefortilla, yrityksen perustajalla, on vaikuttava ansioluettelo. Ensimmäisen eurooppalaisen valuuttapäällikön perustamisesta, Peugeot-konsernin valuuttasuojauksen hallinnasta valuuttaoptiosalkkujen hallinnointiin eri pankeissa.

Bertrand Weisgerber, TLS Contactin perustaja ja luoja, viisumihakemusten maailmanlaajuinen johtaja, jolla on keskuksia yli 62 maassa (15 Kiinassa), on osallistunut joihinkin suuriin hankkeisiin (SESA-Cap Gemini, Axime-ATOS) ja perusti oman sijoitusyhtiön, joka sovelsi uutta tekniikkaa perinteisillä rahoitusaloilla.

Tiedot Token-alennuksesta

Token Sale -tuotteen tehtävänä on tuoda lisärahoitusta varsinaisen alustan parantamiseen myymällä GCP-tunnuksia. Tästä kampanjasta saatavat varat käytetään Globcoin-ympäristön eri sektoreiden, kuten markkinoinnin ja PR: n, tuotteiden lanseeraamisen, asiakashankinnan ja kumppanuusohjelmien kehittämiseen..

Token Sale alkaa tammikuussa (pre-ICO 70% bonuksella 8.-12., ICO 13.-31. St.).

GLX ei ole myynnissä tällä merkkikaupalla.

 • Tunnuksen nimi – GCP;
 • 1 eetteriä kohti luotu GCP – 100;
 • Kerättävän eetterin vähimmäismäärä (osallistujat voivat vaatia hyvitystä, jos tätä kerrosta ei saavuteta) – 5000;
 • Eetterin enimmäismäärä (merkkimyynti loppuu, jos tämä raja saavutetaan) – 150000;
 • Eetterin enimmäismäärä (ennakkomyynti päättyy, jos tämä raja saavutetaan) – 30000;
 • Suurin joukko osallistujille tuotettujen merkkien enimmäismäärä – 15850 000 – 37,8%;
 • Ennakkoon osallistujille tuotettujen merkkien enimmäismäärä – 5 100 000 – 12,2%;
 • Luodun merkkien enimmäismäärä tulevaa liiketoiminnan kehittämistä ja markkinoiden laajentamista varten – 12 570 000 – 30%;
 • Tiimille, neuvonantajalle ja varhaisille tukijoille tuotettujen merkkien enimmäismäärä – 8 380 000 – 20%;
 • Luodun GCP: n enimmäismäärä – 41900000 – 100%

Globcoin on kunnianhimoinen projekti, joka varmasti mullistaa tapamme hallita valuuttamme. Globcoin on seuraavissa tapahtumissa: London Blockchain Week 18. – 19. Tammikuuta; 6. Pohjois-Amerikan Bitcoin-konferenssi Miamissa 18.-19. Tammikuuta; Crypto Finance -konferenssi 17.-19. Tammikuuta St. Moritzissa, Sveitsi; DC Blockchain -kokous 6.-8. Maaliskuuta Washingtonissa.

Yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://globcoin.io/

Sähke: https://t.me/globcoin

Viserrys:  https://twitter.com/Globcoin_io

Facebook:  https://www.facebook.com/globcoin.io/ 

Valkoinen paperi:  https://globcoin.io/assets/whitepaper.pdf

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me