Seitsemän mielenkiintoista tietoa kryptovaluutasta

kryptovaluutta

Jos olet uusi salausvaluutta, älä huoli, koska tavaroiden ja palveluiden ostaminen tai myyminen tällä maksutavalla on yksinkertaisempi kuin luulet. Kryptovaluutta on kolikko- tai merkkijärjestelmä, jota käydään kauppaa vastineeksi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta. Näinä päivinä virtuaalivarkauksina ja jopa identiteettivarkauksina bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen käyttö on ylivoimaisesti yksi turvallisimmista tavoista ostaa ja myydä. Bitcoinin ja muiden valuuttojen ostamisen oppiminen vaatii vain vähän tietoa. Alla on joitain tärkeitä asioita, jotka on muistettava ennen aloittamista.

1. Salausvaluuttojen määrä voi yllättää sinut

Nykyään on julkisesti vaihdettu yli 6700 salaustyyppiä, ja ne sisältävät enemmän kuin vain tutut valuutat, kuten bitcoin, Ethereum, Tether ja Chainlink. Vielä parempi, enemmän kryptovaluuttoja näyttää olevan nousemassa koko ajan, mikä lisää niiden nyt jakamaa yli 370 miljardin dollarin nettovarallisuutta. Ja jos bitcoin on ainoa tuttu kryptovaluutta, siihen on hyvä syy – siitä 370 miljardista dollarista noin 210 miljardia kuuluu bitcoiniin.

2. Salausvaluutat eivät ole aina paras tapa sijoittaa

Lähde: cryptopress.news

Kryptovaluuttojen käytöstä sijoitusvälineenä on sekä etuja että haittoja. Vaikka kryptovaluuttojen arvo nousee, jonkun muun on silti maksettava enemmän kuin sinä valuutasta, jotta näet sijoituksesi tuoton. Sinun on myös muistettava, että aivan kuten todellisissa valuutoissa, myös kryptovaluutat eivät itse tuota kassavirtaa. Spekuloidaan, että kryptovaluuttojen arvo nousee tulevaisuudessa, mutta juuri tämä on spekulaatiota, joten kryptovaluuttoihin sijoittaminen on tehtävä varoen.

3. Salausvaluutan ostaminen tapahtuu eri tavalla kuin muut valuutat

Lähde: quoteinspector.com

Jos haluat oppia miten ostaa Bitcoinia ja muut kryptovaluutat, säännöt ovat hieman erilaiset kuin tavallisessa valuutassa. Pääsääntöisesti sinun on ostettava kryptovaluutta joko Yhdysvaltain dollareilla tai muulla kryptovaluutalla, kuten bitcoinilla tai Ethereumilla. Luot verkkotilin ja saat “lompakon”, johon siirrät oikeaa rahaa kryptovaluuttasi ostamiseksi. Coinbasen kaltaiset verkkosivustot helpottavat näiden tapahtumien suorittamista, ja se on todellakin paljon vähemmän monimutkaista kuin miltä se kuulostaa.

4. Itsesi suojaaminen on tärkeää

Aivan kuten minkä tahansa rahoitustoiminnan kohdalla, kryptovaluutan ostaminen ICO: ssa voi olla hankalaa tai jopa vaarallista, vaikka jälkimmäinen on yleensä vähäinen huolenaihe, koska nämä yritykset ovat yleensä erittäin luotettavia. Silti, ennen kuin ostat kryptovaluuttasi, tutustu yrityksen esitteeseen. Selvitä, kuka omistaa yrityksen, jos omistat osuuden yrityksestä tai vain valuuttaa tai rahakkeita ja onko valuutta jo kehitetty. Voi olla, että yritys on alkuvaiheessa ja etsii vain rahaa valuutan kehittämiseksi. Nämä ovat muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin ostat kryptovaluuttasi.

5. Kryptovaluuttojen laillisuudesta ei tarvitse huolehtia

Lähde: CoinDesk

Kryptovaluutat ovat todellakin laillisia myös Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa. Niiden laillisuus vaihtelee maittain; esimerkiksi ne ovat olennaisesti kielletty Kiinassa. Siitä huolimatta, koska näitä kryptovaluuttoja koskevat säännöt voivat vaihdella hieman alueittain, on hyvä tutustua oman maasi sääntöihin ja lakeihin. Ja kuten aina, ole etsimässä ihmisiä, jotka haluavat houkutella sijoittajia. Terve järki ja asuinpaikkasi sääntöjen tutkiminen ovat parhaat työkalut siihen.

6. On paljon syitä niiden suosioon

Jos olet vielä vähän kiinnostunut kryptovaluutan ostamisesta, pidä vain mielessä joitain syitä, miksi ne ovat niin suosittuja nykyään. Ensinnäkin ei ole keskuspankkia, joka hallinnoi rahan saatavuutta; siksi valuutan arvon odotetaan kasvavan. Seuraavaksi salausvaluutan hallinnassa käytettyä tekniikkaa kutsutaan lohkoketjuksi ja se tekee jokaisesta tapahtumasta turvallisemman kuin tavalliset maksujärjestelmät. On muitakin etuja, mutta nämä kaksi näyttävät olevan tärkeitä monille tätä maksutapaa käyttäville ihmisille.

7. Jatkamiseen tarvittavien tietojen saaminen on helppoa

Haluatko oppia ostamaan bitcoinia tai muita saatavilla olevia kryptovaluuttoja, voit aloittaa monissa paikoissa. Toisin sanoen, on olemassa runsaasti resursseja, kun olet valmis ostamaan kryptovaluuttasi, mukaan lukien Coinbase, Robinhood, Coinmama, Square Cash ja monet muut. Itse asiassa, koska salausvaluutat, kuten bitcoin ja Ethereum, ovat suosittuja, voit aloittaa kolikoidesi ostamisen monin tavoin. Sinun tarvitsee vain tutkia tätä verkossa selvittääksesi, mitä tehdä ensin.

Esitelty kuva: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me