Bitcoin aikoo korvata Fiat-valuutan Näin se on mahdollista

Bitcoin

Joidenkin ajanjaksojen ajan se oli yleinen käytäntö joidenkin sijoittajien keskuudessa, joiden katsottiin sijoittavan osan omistuksistaan ​​kultaan tai muihin arvokkaisiin hyödykkeisiin. Se on jossain määrin oikein, koska kulta on hyvä vaihtoehto säästää salkkujasi inflaatiolta ja osakemarkkinoiden pudotuksilta. Ja mielenkiintoista on huomata, että sama ajatus syntyy Bitcoinista.

Ei ole lainkaan väärin sijoittaa Bitcoiniin suhde omistuksistasi, kun sijoitat kultaan uskoen sen olevan arvokas hyödyke. Huomioon otettava asia on määrä, joka sinun pitäisi sijoittaa Bitcoiniin, kun sijoitat kultaan ajattelemalla sen olevan melko paras turvallinen omaisuus.

Bitcoin on myös luonnossa haihtuva kuin kulta

BitcoinLähde: Itsenäinen

Pandemian aiheuttama talouskriisi on sytyttänyt joidenkin sijoittajien pelon valtavasta inflaatiosta. Monet keskuspankit, mukaan lukien Yhdysvaltain keskuspankki ja Kanadan keskuspankki, ovat alkaneet laskea enemmän rahaa liikkeeseen pitääkseen taloudellisen toiminnan vauhdissa. Näyttää siltä, ​​että sama talouskriisitilanne nähtiin globaalin finanssikriisin aikana vuosina 2007–2008.

Ja ilmeisesti tämä rahan kiire johtaisi inflaation lisääntymiseen, kuten monet sijoittajat pelkäävät. Joten tässä tilanteessa nousevasta inflaatiosta huolestuneet sijoittajat luottavat kultaan suojauksena sitä vastaan. Vaikka näemme, että keskuspankit voivat astua eteenpäin lisätäksesi rahamäärää, mikä johtaa rajoitettuun määrään kultaa maailmassa. Kokeile Bitcoin Prime Lisätietoja.

Voiko Bitcoin taistella inflaatiota vastaan?

Bitcoinia ei voitu paisuttaa, koska sinun on kaivettava se saadaksesi lisää kolikoita. Se on digitaalinen tunnus, joka on erityisesti suunniteltu vaihtoehtona kansalliselle inflaatiovaluutalle. Lisäksi sen enimmäismäärä on 21 miljoonaa kolikkoa. On myös joitain uusia kolikoita, mutta ne on luotu vain palkkiona “kaivostyöläisille”. Nämä kaivostyöläiset käyttävät laskentatehoa salaustapahtumien kirjaamiseen ja vahvistamiseen. 88 prosenttia Bitcoinin kokonaismäärästä on tähän mennessä kaivettu.

Mutta kullan tapauksessa siitä on todellista hyötyä todellisessa maailmassa. Sitä voitaisiin käyttää korumallien tekemiseen, koristeisiin tai keräilykohteena. Vaikka voimme käyttää Bitcoinia maksamaan useista tavaroista ja palveluista salauksen käyttäjän myyjälle. Molemmat näistä kahdesta omaisuudesta ovat maksutapojen arvoisia, jos saat heille halukkaita ostajia.

Sijoituksena on monia ihmisiä, jotka ostavat Bitcoinia, kuten kultaa, eivät välitä osakemarkkinoiden suorituskyvystä. Kulta on korotettu omaisuus, ja sen katsotaan yleisesti olevan turvallinen hyödyke, mutta silti siihen vaikuttaa markkinoiden turbulenssiaikoina. Sekä kulta että bitcoinit ovat epävakaita varoja, ja niitä käytetään myös suojauksena inflaatiota vastaan.

Optimaalinen salkku sisällytettäväksi vähintään 6% BTC

Yalen taloustieteilijän Aleh Tsyvinskin tutkimus ja Bitcoinistin raportti paljastavat, että sinun pitäisi pitää salkussa vain noin 6% BTC: tä saadaksesi optimaalisen rakentamisen. Ja vaikka olisit kokenut salauskauppias, sinun tulisi säilyttää vähintään 4% BTC-allokaatio. Tutkimus osoittaa myös, että kokeneimmat salauskauppiaat uskaltavat sijoittaa vain yhden prosentin omaisuudestaan ​​tähän tilaan.

Suurempi potentiaalinen paluu?

kryptovaluuttaLähde: IG

Tsyvinski a crityic totesi tässä raportissa, että on totta, että kryptovaluutat ovat luonteeltaan epävakaita, mutta niitä pidetään edelleen voimavarana, jolla on korkeampi potentiaalinen tuotto. Tämä tutkimus kattoi vain Bitcoinin, Ethereumin ja Ripplen.

Myös Dragan Boscovic Arizonan osavaltion yliopistosta välitti saman mielipiteen. Hän on sitä mieltä, että institutionaaliset sijoittajat ovat erityisen kiinnostuneita sijoittamaan uuteen omaisuuteen, koska he pitävät sitä arvostettuna sijoitusmahdollisuutena; tämä kannustaa yksittäisiä sijoittajia. Tämä auttaisi myös kehittämään kiinnostusta pienkaupan omistajiin ja kuluttajiin aloittaa kaupankäynti kryptovaluutalla. Toisaalta, Tsyvinskin tutkimus vastustaa Nobelin palkinnonsaaja Robert Shilleriä, joka nimesi Bitcoinin epäonnistuneeksi kokeeksi “toisena esimerkkinä ihmisen faddish-käyttäytymisestä”.

Riskin ymmärtäminen

Joten voit tehdä pienen sijoituksen Bitcoiniin alussa .. Asiantuntijat sanovat, että sinun tulee tehdä perusteellinen tutkimus ja kotitehtävät ennen kuin syöksyt isompiin investointeihin. Ymmärrä perusteellisesti taustalla oleva blockchain-tekniikka ja digitaalisen omaisuuden luonne. Jos investoit mielettömästi, kuluttaisit sijoittamatta.

Vakavat sijoittajat suunnittelevat sijoita kryptovaluuttaan tulisi suhtautua siihen pitkällä aikavälillä ja olla myös valmis kohtaamaan vaikeita ja epävakaita aikoja, jotka saattavat antaa sinulle mahdollisuuden sataprosenttiseen menetykseen digitaalisesta valuutasta.

Esillä oleva kuva: DanielsTrading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me