Blockchainin tila 5 vuoden päästä (feat.) Josip Heit

estoketju

Blockchain ei saanut paljon huomiota ennen kuin Bitcoinin hinta saavutti pariteetin kullan hinnan kanssa. Tämä oli alku ensimmäiselle institutionaaliselle pelolle puuttua (FOMO) blockchain-tekniikasta vuonna 2017. Monet yritykset sisälsivät blockchainin ja sen jälkeen seuranneet kiehtovat ja kiehtovat käyttötapaukset kiinnittivät institutionaalisten jättiläisten, kuten IBM, Microsoft, JPMorgan, Accenture, kiinnostuksen..

Sittemmin blockchain on löytänyt lisääntyviä käyttötapauksia lähes kaikilla ihmiselämän osa-alueilla. Tämä tekniikka on valmis poistamaan välittäjät, parantamaan tähtitieteellisesti liiketoimintaprosessien läpinäkyvyyttä, parantamaan turvallisuutta, alentamaan toimintakustannuksia ja parantamaan liiketoimien tehokkuutta maailmanlaajuisesti.

Josip Heit

“Mitä enemmän ihmiset väittävät, että blockchain on suhteellisen uusi tekniikka, sitä enemmän se tunkeutuu liiketoimintaprosesseihin yritysteknologiana”, sanoi GSB Gold Standard Banking Corporation AG: n hallituksen puheenjohtaja Josip Heit.

Josip Heit on tunnettu blockchain-kannattaja, joka on muuttanut modernin maksuteollisuuden kasvoja. Oportunisti löytää mahdollisuuksia, vaikka tilanne ei tällä hetkellä näytä tarjoavan mainittua mahdollisuutta. Minkä tahansa teollisuuden ensimmäisillä muuttajilla on aina suuremmat edut, eikä blockchain-teollisuus ole ollut poikkeus.

Heitin mukaan jokainen teollisuus, joka arvostaa asiakkaiden yksityisyyttä ja turvallisuutta, siirtyy väistämättä lohkoketjuun tai joutuu vaaraan joutua irtisanomiseksi seuraavien viiden vuoden aikana.

Blockchain-teollisuuden mahdollisuudet ovat rajattomat. Tämä tila on tunnistettu yhdeksi nopeimmin kasvavista aloista viime ja nykyisin. MarketWatchin mukaan blockchainin maailmanmarkkinat olivat 708 miljoonaa dollaria vuonna 2017 ja ovat arvioidaan olevan 60,7 miljardia dollaria vuonna 2024.

Tämän tekniikan rajattomien sovellusten joukossa seuraavat ovat kolme kiehtovaa tapaa, joilla lohkoketju muuttaa liike-elämän kasvot.

  • Ei-vaihdettavat rahakkeet (NFT)

Ei-vaihdettava tunnus on tietyn tyyppinen salaustunnus, joka edustaa jotain ainutlaatuista. Näin ollen ei-vaihdettavat merkit eivät ole keskenään vaihdettavissa. Säännölliset digitaaliset valuutat ovat puolestaan ​​vaihdettavissa ja helposti siirrettävissä. NFT: itä käytetään yleisesti paljon monimutkaisemman ja tarkemman tiedon tallentamiseen.

Uusien ohjelmistojen soveltaminen voidaan nähdä reaalimaailman omaisuuden oikeuksien luomisessa, hallinnoinnissa ja siirtämisessä turvallisesti ja avoimesti. 

Valtion myöntämät asiakirjat, kuten syntymätodistukset, omaisuusrekisterit, avioliittotodistukset, ravintoluokkien tulokset ja ajokortit, ja kaikki muut voidaan tunnistaa NFT: n kautta.

Vähittäiskaupan kuluttajat voivat testata luksustuotteiden aitoutta blockchainilla. Digitaaliset tuotteet, tavarat tai liput voidaan helposti tallentaa NFT-tiedostoina lohkoketjuihin.

Karatbarsin hallituksen puheenjohtajan Josip Heitin mukaan kun NFT hyväksytään lähivuosina, yksityishenkilöiden ja hallitusten on helppo todistaa kiinteistöjen laillinen omistusoikeus. Puuttuvien maadokumenttien aiheuttamat vaikeudet ovat kadonneet.

  • Henkilöllisyyden hallinta ja tietosuoja

Internetin tulo lisäsi tähtitieteellistä lisääntymistä identiteettivarkauksissa ja kyberhyökkäyksissä, jotka ovat syöneet syvälle kyberavaruutemme kankaisiin. Blockchain tuo uuden identiteetin vahvistamisen muodon etusijalle käyttäjien tietojen suojaamiseksi.

henkilöllisyyden hallinta

Lähde: Saviynt

Itsenäinen identiteetti antaisi käyttäjille mahdollisuuden ylläpitää yhtä digitaalista identiteettiä useiden alustojen kautta ja valita samalla yksityiskohdat, jotka he haluavat jakaa julkisesti.

Tämä on yksityisyyden tulevaisuus. Käyttäjät eivät enää ole tiedonvälittäjien ja tiedonkeruukeskusten armoilla. Tämä henkilöllisyyden hallinnan lähestymistapa muuttaa radikaalisti nykyistä digitaalitaloutta, joka on aiemmin tehnyt henkilötiedoista hyödykkeen.

Yhdistyneen kuningaskunnan ilmoitettiin käyttäneen noin 3,3 miljardia euroa identiteetinhallintaprosesseihin vuonna 2014. Sen lisäksi, että blockchain tuo tavalliselle käyttäjälle etuja, se voi myös vähentää valtion menoja.

Lohkoketjun henkilöllisyydenhallintajärjestelmän avulla Know-Your-Customer (KYC) ja rahanpesun torjuntaan (AML) liittyvät tiedot voidaan siirtää pankista toiseen kustannustehokkaalla tavalla vaarantamatta tietoturvaa.

  • Älykäs sopimussovellus liiketoimintaprosesseissa

Älykäs sopimus on koodi, joka on suunniteltu sopimusten tai sopimusten etäkäyttämiseen, vahvistamiseen tai toteuttamiseen. Älykkäät sopimukset mahdollistavat luotettujen liiketapahtumien toteuttamisen ilman kolmansien osapuolten tarvetta, mikä voisi vaikuttaa negatiivisesti prosessiin.

älykäs sopimus

Lähde: TheCryptonomist

Tämä järjestelmä ei vain pääse eroon kolmansien osapuolten perimistä mittavista maksuista, vaan se myös eliminoi ennakkoluulot sekä inhimilliset tekijät ja tuo viime kädessä suuremman avoimuuden. Heit väittää, että älykkäistä sopimuksista on tulossa nopeasti 2000-luvun digitaalisia lakimiehiä.

Viimeiset ajatukset blockchainin tilasta 5 vuoden kuluttua

Vaikka lohkoketjua ja kryptovaluuttoja on paljon, tämä tila löytää edelleen käyttötapauksia eri toimialoilla. On mielenkiintoista, kuinka Kiinan, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Singaporen kaltaiset maat kilpailevat tällä hetkellä siitä, kuka johtaa digitaalitalouden ja lohkoketjun ikää.

Tämä merkitsee blockchain-tekniikan laajaa käyttöönottoa. Ennemmin kuin myöhemmin, blockchain nousee ja saa ansaitsemansa kauan odotettua huomiota ja kiinnostusta. 

Esitelty kuva: naaim.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me