Kuinka ostaa Ripple (XRP) Binancesta

Osta Ripple Binancesta

Ripple on ollut viime vuonna ilmiömäinen, ja siinä on ollut paljon uutta kehitystä, uusia ja jännittäviä kumppanuuksia ja useita muita saavutuksia hirvittävistä karhumarkkinoista huolimatta. Kaikilla näillä oli niin suuri vaikutus markkinoihin, että XRP, Ripplen natiivi kryptovaluutta, on nyt toisella sijalla KolikkoMarketCap, “Varastaa” pitkäaikaisen kruunun Ethereumin päästä.

Salausasiantuntijoiden ja huippusijoittajien keskuudessa näyttää olevan yleinen sopimus siitä, että XRP: stä tulee vielä toivottavampi vuonna 2019, vain vahvistaakseen edelleen asemaansa erittäin kuumana kolikkona. Jos olet tällä hetkellä kiinnostunut sijoittamaan Rippleä, XRP: n ostaminen on ensimmäinen askel.

Osta XRP Binancesta

Onneksi on olemassa lukuisia salausvaihtoa, josta kuka tahansa voi helposti ostaa Ripplen melkein vaivattomasti. Binance on kuitenkin tähän päivään asti yksi parhaista vaihtoehdoista siellä. Huolimatta siitä, että Binance on yksi markkinoiden uusimmista salausvaihdoista, se on noussut suosituimpien listojen kärkeen salauksen ja salauksen välityspalvelujen, vaikuttavan määrän ICO: iden, ammattimaisen asenteen, korkealaatuisten palvelujen ja ominaisuuksien ansiosta ( kuten kaksi kaupankäyntimuotoa – perus ja edistynyt) sekä alhaiset kaupankäyntimaksut.

Alta löydät suoraviivan, mutta täydellisen oppaan Ripple on Binancesta.

Vaihe 1 – Rekisteröi Binance-tili

Vaihdon käyttämiseksi sinun on ensin luotava tili. Prosessi on melko mutkaton. Siirry viralliselle verkkosivustolle ja napsautaRekisteröidy”Vaihtoehto näytön oikeasta yläkulmasta.

Vaihe 2 – Vahvista tilisi (valinnainen)

Vahvistaaksesi tilisi, sinun on täytettävä rekisteröintilomake. Huomaa, että sinun ei tarvitse vahvistaa tiliäsi, jos et aio nostaa enemmän kuin 2 BTC: tä päivittäin (taso 1). Taso 2 sallii jopa 100 BTC: n päivässä, mutta se vaatii lataamaan kuvallisen henkilötodistuksen ja odottamaan, kunnes tiimi hyväksyy vahvistuksen.

Vaihe 3 – Rahoita tiliäsi

Voit rahoittaa tiliäsi käymällä Varat-osiossa. Valitse Talletukset / Nostot-vaihtoehto, valitse avattavasta valikosta talletettava salausvaluutta. Napsauta sen vieressä olevaa Talletus-painiketta ja suorita prosessi lähettämällä lompakon osoitetta lähettämällä varat määritettyyn osoitteeseen. Tämän prosessin vahvistusaika vaihtelee valitsemasi kolikon mukaan. Yleensä vahvistusajat useimmille kryptovaluutoille ovat nopeammat kuin Bitcoin, mikä voi viedä jonkin aikaa.

Vaihe 4 – Aloita kaupankäynti

Yksi ominaisuuksista, jotka tekevät Binancesta niin hyvämaineisen vaihdon, on sen ainutlaatuinen käyttöliittymä, jolla on kaksi tilaa: perus- ja edistynyt. Koska sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet olla aloitteleva kauppias, keskitymme enemmän ensimmäiseen tilaan. Kun Perustila on täyteen ladattu, mene käyttöliittymän oikean yläkulman yli ja etsi salauspari, jonka haluat vaihtaa.

Kun olet valinnut haluamasi valuutan, voit tarkastella hintoja, joita ihmiset ovat valmiita myymään yläosassa punaisena, ja hintoja, joita ihmiset ovat valmiita ostamaan vihreänä alaosassa. Numero keskellä näyttää viimeisen myyntihinnan.

www.binance.com

Tee ostotilaus kaavion alla olevan keskiruudun avulla, ja sinun pitäisi nähdä ostoruutu korostettuna vihreällä oikealla puolella. Voit syöttää manuaalisesti hinnan, josta haluat ostaa, tai napsauttaa numeroa vasemmanpuoleisessa sarakkeessa.

Yksi asia on huomata, että on varmistettava, että Limit-välilehti on aktiivinen. Löydät tämän välilehden parihintakaaviosta. Jos haluat ostaa XRP: n sen nykyiseen hintaan, napsauta “Market” -välilehteä ja kirjoita ostettavan XRP: n määrä. Toimeksianto tulisi suorittaa melkein välittömästi.

Kun tilaus on tehty, sen pitäisi olla näkyvissä ”Avotilaukset” -osiossa, kunnes se on täytetty. Voit nostaa uudet kolikot Talletus / Nostot-valikosta.

Binanssimaksut

Jotta voisit ostaa Ripple Binancesta, riippumatta kokemuksestasi salaustoiminnasta, on tärkeää tuntea alustan maksujärjestelmä. Binance veloittaa keskimääräisen 0,1%: n maksun jokaisesta tekemästäsi kaupasta. Jos kuitenkin päätät maksaa Binance Coinilla (pörssin virallinen tunnus), saat 50% alennuksen kaikista kaupankäyntimaksuista. Nostomaksut vaihtelevat yleensä jokaisen kryptovaluutan mukaan. XRP: n tapauksessa nostomaksu on 0,25 XRP. Lisätietoja palkkiot löytyy virallisesta osiosta.

Johtopäätös

Ottaen huomioon kaikki sanotut, XRP: n ostaminen Binancesta on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista tällä hetkellä markkinoilla. Vaikka Binance on suhteellisen uusi salausvaihto. Se on yksi turvallisimmista pörsseistä tällä hetkellä (huolimatta hakkerointiyrityksestä maaliskuussa 2018), sillä on erittäin kilpailukykyiset palkkiot ja se pystyy käsittelemään noin 1,4 miljoonaa tilausta sekunnissa. Voit myös lukea tämän artikkelin XRPNow-sivustosta aiheesta Kuinka ostaa Rippleä eri pörsseistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me