PrimeXBT: n johtava analyytikko Kim Chua: BTC: n toimituskriisin syy ja miksi se pahenee

PrimeXBT

Vuonna 2020 BTC-ostajien kokoonpanossa tapahtui merkittävä muutos, ja laitoksilla ja suuryrityksillä oli runsaasti rahaa sijoittaa pääostajat BTC. Tämä ilmiö levisi entisestään sen jälkeen, kun harmaasävyinen Bitcoin Trust alkoi hankkia Bitcoinia aggressiivisemmin viime vuoden alussa, samoin kuin MicroStrategyin tekemät hyvin telegrafoidut ostot.

Viime vuoden 11. elokuuta MicroStrategy suoritti 21454 BTC: n alkuperäisen ostonsa yhteensä 250 miljoonan dollarin kokonaishinnalla, mikä tarkoittaa keskimääräistä hintaa 11 653 dollaria. Tätä ostoa seurasi 16 796 BTC: n osto 175 miljoonalla dollarilla (keskihinta 10 419 dollaria) syyskuussa 2020. Seuraavaksi 5. joulukuuta yhtiö ilmoitti ostaneensa kolmannen Bitcoin-ostonsa 2574 BTC: stä 50 miljoonan dollarin käteisenä ( keskihinta 19 427 dollaria). Nämä ostot olivat paljon julkisuutta ja saivat muut yritykset seuraamaan MicroStrategyin jalanjälkiä. MicroStrategy toteutti myös joulukuun alussa menestyksekkäästi joukkovelkakirjojen myynnin, joka oli erittäin suosittu ja keräsi 650 miljoonaa dollaria alkuperäisen 550 miljoonan dollarin sijaan ja käytti varoja 29 646 BTC: n ostamiseen. Tämä nosti yhtiön omistukset 70 470 BTC: hen, eli pelkästään MicroStrategy keräsi 70 470 BTC elokuusta joulukuuhun..

Muu kuin MicroStrategy, toinen tärkein Bitcoinin ostaja on Harmaasävyinen Bitcoin Trust. Vaikka MicroStrategy voi lopettaa BTC: n ostamisen sen jälkeen, kun se ajattelee ostaneensa tarpeeksi, Harmaasävyinen Bitcoin Trust on johdonmukainen ostaja, joka on ostanut säännöllisesti, toistaiseksi loputtomalla kysynnällä siihen pisteeseen asti, että sen on pysäytettävä uusien asiakkaiden pääsy tilapäisesti.

BTC

Viime vuoden kesäkuusta Grayscale on kasvattanut Bitcoin-omistustaan ​​70% ostamalla noin 250 000 BTC: tä selkeällä nousulla joulukuussa, jossa ostotahti kiihtyi merkittävästi. Yritys lisäsi hallinnoitaviin varoihinsa (AUM) pelkästään joulukuussa yhteensä 72950 BTC: tä (2,132 miljardia dollaria) korostaen akkreditoitujen sijoittajiensa ja perhetoimistoasiakkaidensa kysyntää Bitcoinille..

Kun tällaisia ​​valtavia ostoksia tehdään laitoksilta, joilla ei ole aikomusta myydä BTC-varastojaan pitkään, uusien louhittujen BTC-tuotteiden tarjonta ei ole kaukana kysynnän tyydyttämisestä. Kaivostyöläiset pystyvät tuottamaan vain noin 28112 BTC kuukaudessa riippumatta siitä, kuinka paljon kysyntää on.

MicroStrategy, joka on ostanut 70 470 yksikköä, yhdessä Grayscalen 250 000 yksikön kanssa, on ostanut kokonaisen vuoden vasta louhitun Bitcoinin. Harmaasävyt ostavat 3 kertaa Bitcoinin louhitun tarjonnan pelkästään joulukuussa ostamalla 72 950 yksikköä. Tämä osoittaa Bitcoinin kysynnän ja tarjonnan epätasapainon, joka saa hinnan nousemaan, kun ostajien on tarjottava hintaa houkutellakseen muita BTC: n haltijoita myymään.

BTC

Tänä vuonna perustetaan lisää BTC-keskittyviä rahastoja. SkyBridge Capital on käynnistänyt Bitcoin-rahaston ja on avannut merkinnän 4. tammikuuta. Jo ennen rahaston avaamista merkitsemiseen SkyBridge on jo sijoittanut 182 miljoonaa dollaria BTC: hen. Toinen laitos, Van-Eck, on myös hakenut uudelleen Bitcoin ETF: ää ja on ehdottanut, että he pitävät varsinaisen Bitcoinin säilössä kuten Harmaasävy. Tämänkaltaisten merkittävien instituutioiden tullessa peliin BTC: n kysynnän odotetaan nousevan tänä vuonna, mikä pahentaa toimituskriisiä.

Tietojen mukaan vain 4,2 miljoonaa Bitcoin-yksikköä kiertää jatkuvasti osto- ja myyntijärjestelmässä, loput 14,5 miljoonaa yksikköä pidetään pitkällä aikavälillä eivätkä ole vaihtaneet omistajaa pitkään aikaan, mikä tarkoittaa, että nämä BTC: t ovat epälikvidejä. Vuoden 2020 aikana yhteensä miljoona ylimääräistä Bitcoinia on tullut epälikvidiksi, mikä tarkoittaa, että ostajat pitävät kiinni Bitcoinistaan, pidättäytyvät myymästä. Jos tällaiset pitkäaikaiset haltijat jatkavat BTC: n hallussapitämistä eivätkä myy niitä, hallitseva kryptovaluutta muuttuisi niukemmaksi ja sitä olisi vaikeampaa kerätä, ja ostajien on tehtävä tarjouksia korkeammilla hinnoilla voidakseen ostaa kaivattua BTC: tä. Koska vähemmän Bitcoinia on myytävänä, mutta kysyntä kasvaa nopeasti, toimituskriisin odotetaan pahenevan tänä vuonna ja ajaa BTC: n hinnan nousemaan paljon, mahdollisesti jopa paraboliseksi. 

Tietoja Kim Chuasta, PrimeXBT Markkina-analyytikko:

PrimeXBT

Kim Chua on institutionaalisen kaupan asiantuntija, jolla on kokemusta menestyksestä, joka ulottuu johtaviin pankkeihin, kuten Deutsche Bank, China Merchants Bank ja muihin. Chua perusti myöhemmin hedge-rahaston, joka tuotti jatkuvasti kolminumeroisia tuottoja seitsemän vuoden ajan. Chua on myös sydämeltään kouluttaja, joka kehitti oman kaupankäynnin opetussuunnitelmansa välittää tietonsa uudelle analyytikkosukupolvelle. Kim Chua seuraa aktiivisesti sekä perinteisiä että kryptovaluuttamarkkinoita tiiviisti ja on innokas löytämään tulevaisuuden sijoitus- ja kaupankäyntimahdollisuudet, kun kaksi hyvin erilaista omaisuusluokkaa alkavat lähentyä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me