FreeBitcoin.io – Voita ilmainen Bitcoin joka tunti Jopa 300 dollaria

ilmainen Bitcoin

FreeBitcoin.io maksaa sinulle ilmaisen Bitcoinin joka tunti. Osallistuminen ei maksa mitään, ja itse asiassa voit ansaita tämän ilmaisen Bitcoinin useita kertoja alle tunnissa, ja tämä artikkeli selittää sinulle, miten kaikki toimii.

Aloittamiseksi sinun on kirjauduttava sisään sähköpostilla ja salasanalla, muita tietoja ei tarvita. Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään ja aloita numeroiden pyöriminen. Rullien näytön tulee olla seuraava:

FreeBitcoin.io

Napsauttamalla rullaa saat tuloksen välillä 0-10 000. Tämä tulos määrittäisi, kuinka paljon ilmaista bitcoinia saat. Todennäköinen tulos on ensimmäinen, joka tuottaa sinulle pienimmän määrän Bitcoinia.

Huomaa, että Bitcoinin arvo on kiinteä dollarin arvoihin taulukon keskellä. Joten jos esimerkiksi hypoteettisesti Bitcoin on 30 000 dollarin arvoinen, 10000 lyömisestä syntyy 0,01 BTC: tä ja jos Bitcoinin arvo on 15 000 dollaria, 100 000: n lyömisestä syntyy 0,02 BTC.

Ilmaiset rullat

Sen sijaan, että odottaisit tunnin, kunnes seuraava rullasi on käytettävissä, voit käyttää Ilmaiset rullat -osiosta. Pohjimmiltaan tässä osiossa voit käydä lyhyissä linkeissä, jotka näyttävät sinulle joitain mainoksia. Tavoitteenasi on löytää Seuraava- tai Jatka-painike ja käyttää sitä siirtyäksesi loppuun asti. Kun teet niin, kello vanhenee välittömästi ja voit rullata uudelleen ja saada lisää ilmaista bitcoinia.

Huomaa, että sinun on osallistuttava ilmaiskierroksiin rullatessasi – mitä ilmaiskela tekee, on pohjimmiltaan kellon tappaminen – sen vanheneminen.

Kun olet käynyt ilmaisella roll-linkillä, rullaa sitten uudelleen, hanki ilmainen bitcoin, sitten voit siirtyä seuraavaan free roll -linkkiin ja saada lisää ilmaista bitcoinia samalla tavalla.

Saatavilla on kymmeniä linkkejä, joten jos käytät niitä kaikkia, saat helposti paljon Satoshia alle 5-10 minuutissa päivässä!

Huomaa myös, että freeroll-linkit ovat käytettävissä kerran päivässä – joten kun olet käyttänyt niitä, voit odottaa huomenna rullata uudelleen useita kertoja peräkkäin – tai siirtyä muille sivustoillemme, meillä on yli 10 sivustoa – kuten FreeEthereum.com ja Free-Tron.com ja enemmän. Kaikki nämä sivustot löytyvät sivun alaosasta FreeBitcoin.io

50% lähetyskomissio

Ansaitset 50% siitä, mitä viitteesi ansaitsevat sivuston avulla. Esimerkiksi, jos 100 ystävää ansaitsee yhteensä 0,02 BTC, saat siitä 0,01 BTC. Lähetyspalkkiot maksetaan välittömästi, eikä niiden maksamista tarvitse odottaa.

Lisäksi käytämme Twitteriä uudelleentwiittamaan joitain ainutlaatuisia viestejä niistä, jotka kutsuvat muita kirjautumaan heidän alle. Varmista vain, että sisällytät @helsinki twiiteissäsi, jotta voimme nähdä sen.

Paras tapa levittää oma viittauslinkkisi on sosiaalisen verkoston kanavilla, sähkeryhmissä ja muissa vastaavissa ihmisryhmissä, jotka haluavat ansaita ilmaista rahaa. 50% on varsin tuottoisa, koska monet muut sivustot tarjoavat paljon vähemmän vastineeksi kovasta työstäsi, kun saat viitteitä, joten hyödynnä sitä ja hanki niin paljon ilmaista bitcoinia kuin voit.

Tarjouskoodit

Tarjoamme jatkuvasti päivittäin tarjouskoodeja Twitter-kanava. Nämä tarjouskoodit tekevät sen, mitä freerollit periaatteessa tekevät – niiden avulla voit rullata uudestaan ​​odottamatta kellon päättymistä. Näitä tarjouskoodeja voidaan käyttää kaikilla hallinnoimillamme sivustoilla, ja kuten edellä mainitsimme – meillä on yli 10 sivustoa, joilla voit ansaita paitsi ilmaisen Bitcoinin, myös Free Ripple, Free Ethereum, Free Dash, Free Tron ja lisää.

Varmista, että seuraat Twitter-kanavamme paitsi tarjouskoodeista, myös monista muista tarjouksista, jotka eivät ole vain meidän itsemme vaan myös vastaavien sivustojen tarjoamia. Tavoitteenamme on auttaa sinua ansaitsemaan enemmän, joten kanavamme on täynnä vinkkejä ja neuvoja.

Muut sivustot

FreeBitcoin.io ei ole ainoa verkkosivusto. Jos vierität sivun alaosaan, näet kaikki muut hallinnoimamme sivustot. Vuodesta 2021 alkaen nämä sivustot ovat käytettävissä:

Bitcoin

Kuten näette, meillä on sivustoja, kuten FreeCardano.com, FreeNEM.com, FreeEthereum.com, FreeUSDCoin.com, ja enemmän. He kaikki työskentelevät saman käsitteen mukaisesti, joka selitettiin tässä artikkelissa.

Muista käydä blogi sivustollamme samoin kuin meidän Ilmaispelaamisen uhkapelit blogi, joka tarjoaa sinulle työkaluja ja muita ideoita siitä, kuinka ansaita enemmän ilmaista kryptovaluutta myös muilla sivustoilla.

Toivotamme koko tiimimme puolesta onnea rullissasi ja onnea voittamiseen niin paljon kuin voit!

Esillä oleva kuva: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me