Bitcoinin hintakokemukset Suurin pudotus – kaivostyöläisten epäillään olevan syy

Bitcoin-hinta

Uusi laskeva aalto alkoi 2. heinäkuuta, ja Bitcoin menetti 300 dollaria kahden ja puolen tunnin aikana.

Bitcoinin tuntiosoitteet saavuttivat kahden vuoden korkeimman tuona päivänä, ja aktiiviset tuntiosoitteet saavuttivat myös uuden vuositason korkeimman arvon Glassnoden tietojen mukaan.

Tämä osoitteen nousu onnistui kuitenkin samaan aikaan Bitcoinin 300 dollarin pudotuksen kanssa, jolloin johtavan kolikon markkina-arvo menetti 4 miljardia dollaria viimeisten tuntien aikana.

Indikaattorit osoittavat uuden karhukauden alkamisen

Kahden viime kuukauden aikana Bitcoinilla on ollut kaupankäynti sivuttain, vaikka viimeaikainen paine on myyjien hyväksi. Kolikko nousi 9780 dollariin 22. kesäkuuta, mutta sitten seuraavina päivinä se putosi jälleen, ja kaupankäynnin arvo oli tällä hetkellä 9.134,94 dollaria Coinmarketcapin tietojen mukaan.

Tästä BTC / USD-kaaviosta voidaan huomata, että hintatoiminta on tullut laskupuolelle nousevasta kiilakuviosta.

btc_jul2_4h-min-min

Myyntipaineen äkillinen kasvu nosti Bitcoinin viikoittaisen avoimen tuen (valkoinen viiva) yli $ 9113 alle 500-EMA: n (merkitty punaisella) tuen alle, mikä on noin 8944 dollaria.

Ennen laskevaa laskeutumista sonnit näyttivät melko aktiivisilta, testaten 50-EMA: ta (sininen viiva) uudelleen kaksi kertaa, mutta markkinoiden ilmapiiri muuttui äkillisesti, kun he eivät onnistuneet läpäisemään vahvaa 9260 dollarin vastarintaa viidennen kerran (kuten 30 minuutin kaavio alla).

Tällä hetkellä hintataso, jolla Bitcoinilla on eniten vastarintaa lyhytaikaisen nousutrendin suhteen, on hinta, jolla kolikko avattiin tällä viikolla 9113 dollaria, ja jossain lähellä 9200 dollaria, jos Bitcoinin hinta palaa takaisin edelliselle tukitasolle nousevan kiilakuvion (keltainen viiva).

Voidaan huomata, että psykologisella 9000 dollarin tasolla ja 500-EMA-tasolla on jonkin verran tukea alempien tasojen perusteella. Asiantuntijat spekuloivat, että voisi olla toinen myyntiliike, joka tapahtuu, kun karhut uudistavat voimansa viimeaikaisesta pudotuksesta. Jos näin käy, Bitcoin-myyjät voisivat kohdistaa 8800 dollarin tason lyhytaikaiselle tavoitteelle, aiemmin tukena toimineelle hinnalle ja 0,5 Fibonacci -laajennustasolle.

btc_jul2_30m-min

“Bitcoin todennäköisesti menee päivittäisen MA 200: n uudelleentestaukseen sen jälkeen, kun se on rikkonut, testannut uudelleen ja hylätyt nousevalla trendiviivalla 20. maaliskuuta huipusta, 10. toukokuuta matalasta ja pidemmältä”, totesi sala-analyytikko ja Twitter-persoonallisuus BigCheds CNBC Afrikasta 2. heinäkuuta.

BigChedsin huomauttama 200 päivän liukuva keskiarvo on tällä hetkellä 8360 dollaria. Trendilinja toimi Bitcoinin hintaresistenssinä 20. maaliskuuta, kun sen kaupankäynti oli noin 6980 dollaria. Sama trendiviiva toimi tukena flipsidella 10. toukokuuta, lähellä $ 8,100.

Bitcoin kulki äskettäin tämän trendiviivan läpi haittapuolelle ja alkoi testata tätä tasoa uudeksi vastustukseksi.

Bitcoin onnistui palaamaan jälleen alle 9 000 dollarista jälleen 2. heinäkuuta ja palautti asemansa tällä tasolla lehdistöajan avulla.

Ovatko kaivostyöläiset syy Bitcoinin hinnanlaskuun?

Digital Analytic Outfit Digital Assets Data -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mike Alfred on äskettäin ehdottanut, että Bitcoin-kaivostyöläisillä olisi voinut olla jonkin verran vaikutusta Bitcoinin (BTC) viimeaikaisiin hintavaihteluihin..

“On vaikea sanoa lopullisesti, mutta näyttää siltä, ​​että kaivostyöläisten toiminnalla on välitön, välitön vaikutus hintoihin”, Alfred totesi 1. heinäkuuta.

”Tämä näkyy erityisen selvästi syrjäisimpien tapahtumien aikana, kuten 23. päivä, jolloin saimme kaivostyöläisiä purettua >300% enemmän BTC: tä kuin he louhivat sinä päivänä ”, hän totesi viitaten bitcoinin hintaliikkeeseen 23. kesäkuuta.

Kuva digitaalisten omaisuuserien tiedoista

“Rolling MRI (Miner’s Rolling Inventory) on laskenut merkittävästi puolittamisen jälkeen, mikä tarkoittaa, että kaivostyöläiset pitävät kiinni enemmän BTC: tä kuin he kaivavat”, Alfred sanoi 18. kesäkuuta ja huomautti Bitcoin-ketjun kaivosvaikeuksien merkittävästä noususta. Hän huomasi kuitenkin, että muutama päivä myöhemmin, 23. kesäkuuta, MRI nousi.

Teoriassa tämä viittaa siihen, että kaivostyöläisten myyntiin painotetaan enemmän, mikä saattaa selittää, miksi Bitcoinin hinta laski niin äkillisesti.

11. toukokuuta Bitcoin kävi läpi kolmannen puolikkaansa, mikä pienensi Bitcoin-lohkon kaivospalkintoa. Tämä tarkoittaa, että kaivostyöläiset saavat nyt 6,25 BTC: n sen 12,5 BTC: n sijaan, jonka he tekivät aiemmin uuden lohkon löytämisen yhteydessä. Monet analyytikot ja kauppiaat odottivat, että kaivostyöläiset saattavat alkaa myydä BTC: tä, koska kaivostoiminta ei olisi enää kannattavaa heille palkkion alenemisen vuoksi.

Aiemmilta historiallisilta kaavioilta Bitcoin on noussut ennen puolittumistaan, ja tapahtuman jälkeen tapahtui laskusuunta. Sitten Bitcoin nousee merkittävästi hinnassa noin vuoden puolittamisen jälkeen, mitä useimmat salauskauppiaat toivovat tapahtuvan myös tällä kertaa.

Esitelty kuva: TechCrunch

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me