Eterna ja Borderless Capital Launch Venture Studio nopeuttavat Dapp-kehitystä Algorand-verkossa

Lontoo, Iso-Britannia (16. huhtikuuta 2020) – Eterna Borderless Venture Studio aloitti tänään tukemaan hankkeita, jotka haluavat rakentaa sovelluksia Algorand-alustalle. Tämä ohjelma on yhdistetty aloite, jota johtaa Eterna Capital, Reunaton pääkaupunki, ja Algorand ja se on saanut yli puoli tusinaa blockchain-projektia.

Ensimmäinen Algorandiin rakennettu riskikeskus kehittäjille ja yrittäjille tarjoaa joukon työkaluja ja resursseja hajautettujen sovellusten luomiseen. Eterna Borderless Venture Studio tukee myös nykyisiä hankkeita auttaakseen heitä siirtymään Algorand-alustalle ja hyötymään sen ekosysteemistä. Venture Studio etsii nyt sovelluksia soveltuvilta startup-yrityksiltä. Valitut saavat jopa 100 000 dollaria pääomaa riskipääomayrityksiltä Borderless Capital ja Eterna Capital. Tämän lisäksi Borderless Capitalin lippulaiva-sijoitusrahasto voi tehdä enintään 2 miljoonan dollarin lisäsijoituksen yrityksille, jotka nousevat luokan johtavaksi yritykseksi.

Venture-studio on muodostanut kumppaneiden ekosysteemin, johon kuuluu eliittiopiskelijaryhmiä joistakin maailman arvostetuimmista yliopistoista, kuten Oxfordin yliopistosta, Cambridgen yliopistosta ja Imperial College of Londonista. Johtava blockchain- ja PR-markkinointiyritys ToriAcross sekä F6S, yksi Euroopan suurimmista startup-ekosysteemeistä, ovat myös tehneet yhteistyötä Eterna Borderless Venture Studion kanssa. Lisäksi seitsemän blockchain-projektia on luvannut liittyä Venture Studioon alusta alkaen:

  • MAX-markkinat: Kansainvälinen kaupparyhmä käynnistää oman digitaalisen omaisuuden vaihdon.
  • Monerium: Alusta, jonka avulla yritykset voivat rakentaa digitaalisia rahoituspalveluja ja säänneltyä sähköistä rahaa hajautetulle infrastruktuurille valitsemallaan valuutalla.
  • Orion-protokolla: DeFi-alusta, jolla luodaan todella hajautettu likviditeetin koostaja ja hajautettu vaihto-laajennus yrityksille ja kuluttajille.
  • PlanetWatch: Maailmanlaajuinen verkko ilmanlaatuantureista ja ympäristötietoisista ihmisistä, jotka käyttävät hajautettua alustaa kannustamaan ja pelaamaan ympäristön seurantaa.
  • SingularityNET: Maailman hajautettu tekoälyverkko, jossa kuka tahansa voi luoda, jakaa ja kaupallistaa tekoälypalveluita mittakaavassa.
  • Stasis: Tokenisaatioalusta, jossa on eurotakuu, jonka avulla sijoittajat voivat merkitä reaalimaailman omaisuutta.
  • Stonize: Arvopaperistamisalusta, joka haluaa houkutella sijoittajia digitalisoimalla yksityisiä arvopapereita ilman sääntelyvaivoja.

Eterna Borderless Venture Studion perustaminen ajaa Algorand-ekosysteemin pitkäaikaista käyttöönottoa ja kasvua nopeuttaen samalla startup-yritysten radan kehitystä luomalla arvokkaita ratkaisuja, jotka kattavat rahoituksen, vaihdon, huoltajuuden ja paljon muuta. Eterna Borderless Venture Studio hoitaa erinomaisia ​​projekteja, jotka luovat hajautettuja sovelluksia, jotka ajavat seuraavan hyväksymisalueen. Eterna Borderless Venture -studio keskittyy lähinnä Euroopan alueeseen. Tämä aloite on ensimmäinen askel kohti maailmanlaajuisen venture-studioiden verkoston luomista, jonka tavoitteena on tukea Algorandin rajatonta taloutta.

Lainaukset ja kattilat:

Andrea Bonaceto, Eterna Capitalin yhteistyökumppani: “Odotamme innolla lahjakkaiden joukkueiden tukemista innovatiivisilla ideoilla. Luomme teollisuuskumppaneiden ekosysteemin auttaaksemme kohdeyrityksiä menestymään ja samalla nopeuttamaan blockchain-tekniikan käyttöönottoa. “

“Tärkeä osa Algorand-yhteisöä on nykyään laaja tuki DeFi-organisaatioiden, yritysten ja hallitusten vauhdittavalle vauhdille, joka käyttää tätä uuden sukupolven tekniikkaa”, sanoi Algorandin perustaja Silvio Micali. “Olen iloinen nähdessäni, kuinka kaksi ajatusta johtavaa organisaatiota kokoontuu ja luovat tiukan ohjelman, joka tukee innovaatioita ja kitkattomaa vaihtoa Algorandissa.”

Ben Goertzel, SingularityNETin toimitusjohtaja: ”SingularityNETissä tutkimme Algorandin käyttöä tekoälyvälittäjiemme välisen kaupankäynnin nopeuttamiseksi erilaisissa sovelluksissa fintechissä, terveysteknologiassa ja esineiden internetissä, mukaan lukien luottopisteytys, riskienhallinta, auto- ja jalankulkuliikenne. terveelliseen pitkäikäisyyteen ja COVID-19-riskin minimointiin suuntautunut analyysi ja henkilökohtainen lääketieteellinen analyysi. “

Tietoja Algorand Inc: stä: Algorand Inc. rakensi maailman ensimmäisen avoimen lähdekoodin, luvattoman, puhtaan vedonlyöntiprotokollan seuraavan sukupolven rahoitustuotteille. Tämä lohkoketju, Algorand-protokolla, on Turingin palkitun kryptografin Silvio Micalin ideo. Algorand Inc. on teknologiayritys, joka on omistautunut kitkan poistamiseksi rahanvaihdosta. Se tukee taloudellista kehitystä mahdollistamalla arvon luomisen ja vaihdon, rakentamalla uusia rahoitusvälineitä ja -palveluja ja tarjoamalla samalla vastuullisia tietosuojaominaisuuksia. Lisätietoja on osoitteessa www.algorand.com

Tietoja rajattomasta pääomasta: Borderless Capital on nykyaikainen rahoituslaitos, joka sijoittaa pääomaa ja rakentaa rahoitustuotteita, jotka nopeuttavat pääsyä, käynnistyshihnan käyttöönottoa ja luovat arvoa maailmanlaajuisesti Algorand Borderless Economy -ratkaisun kautta. Lisätietoja on osoitteessa www.borderlesscapital.io

Tietoja Eterna Capitalista: Eterna Capital on lontoolainen sijoitusyhtiö, joka keskittyy blockchain-tekniikkaan. Yritys perustettiin vuonna 2018 ja se on vakiinnuttanut asemansa johtavana toimijana blockchain-sektorilla Euroopassa. Lisätietoja on osoitteessa www.eternacapital.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me