Top-Tier partnerskaber, der hjælper Tuk Tuk med at passere løb foran konkurrencen

Masser af sider hjælper dig med at lave rejseplaner – at booke dit hotel og din flyrejse sammen er praktisk og kan give store rabatter. Men hvad med alle andre aspekter af din rejse? Hvordan booker du det, du rent faktisk vil gøre, når du ankommer til din destination? Hvordan ved du, hvilke restauranter der er pengene værd, eller hvilke seværdigheder du skal besøge først? Nogle online rejsebureauer (OTA’er) giver anmeldelser, men det kan være svært at sortere de faktiske anmeldelser fra resten. Tuk Tuk Pass har løsningen; de er et blockchain-aktiveret alt-i-et rejsebureau og en social netværksløsning, der giver brugerne mulighed for at gøre alt fra at booke deres hotel til at finde de bedste restauranter. Tuk Tuk Pass er i stand til at gøre mere end traditionelle online rejsebureauer og gennemgå sider gennem både sin revolutionerende teknologi og kraften i deres unikke partnerskaber.

En specialiseret og erfaren partner til ethvert behov

Tuk Tuk Pass er i stand til at give en konsolideret, omfattende rejseoplevelse gennem strategiske partnerskaber i topklasse. Ved at arbejde med ekspertudbydere og lokale myndigheder er Tuk Tuk Pass i stand til at levere den mest værdifulde information, tjenester og produkter til sin kundebase, samtidig med at den raffinerer den samlede kundeoplevelse.

Men Tuk Tuk Pass er det ikke lige en konsolideringstjeneste. Tuk Tuk Pass bruger to revolutionerende teknologier til radikalt at ændre den måde, som folk laver deres rejseplaner på: blockchain og machine learning.

Gennem blockchain-teknologi er Tuk Tuk Pass i stand til at oprette en peer-to-peer-tjeneste, hvor brugerne kan optjene kredit ved at sende anmeldelser til andre brugere om varer, tjenester og indkvartering, de har købt under deres rejser. Med dette rejsekreditsystem er Tuk Tuk Pass i stand til at skabe et miljø, hvor brugerne nemt kan oprette forbindelse til transport, logi, aktiviteter og andre tjenester overalt i verden. Så når de har planlagt deres ideelle rejse, kan de booke alt, alt fra Tuk Tuk Pass UI.

Maskinindlæring på den anden side bruges til at give en uovertruffen brugeroplevelse. I stedet for at præsentere brugerne for en ukurueret liste over muligheder er Tuk Tuk Pass i stand til at bruge big data kombineret med maskinlæringsalgoritmer til at bestemme den bedste pasform for hver bruger. Dermed er de i stand til at fungere som et komplet, kunstigt intelligent rejsebureau og lære af brugerne baseret på deres valg og deres sociale interaktioner.

Mens maskinindlæring hjælper Tuk Tuk Pass med at give de bedste anbefalinger til deres brugere, har den stadig brug for en database med varer og tjenester at trække på. Og det er her, de strategiske partnerskaber, de har dannet, kommer ind. Med top-tier-partnerskaber kan Tuk Tuk Pass give deres brugere en bred vifte af muligheder for at bestille deres ideelle ferie.

Mød partnerne i Tuk Tuk Pass

  • Booking.com–Tuk Tuk Pass-brugere kan booke med over 1,7 millioner hoteller gennem Booking.com’s gennemprøvede tjenester. Booking.com tilbyder en komplet API, hvorigennem en række faciliteter, aktiviteter, spillesteder og tjenester kan bookes, inklusive fly og biludlejning.
  • Rentalcars.com–Med udlejning i 160 lande giver Rentalcars.com kunderne adgang til transport, uanset hvor de vil hen. Tuk Tuk Pass forfølger yderligere yderligere muligheder, lige fra lokale flyvninger til kugletog.
  • Professionelle rejseguiderforeninger–Gennem professionelle rejseguiderforeninger – såsom Thai Professional Tour Guide Association – giver Tuk Tuk Pass adgang til et næsten ubegrænset antal lokale aktiviteter. Lokale rejseguiderforeninger kender ind og ud i deres region og er i stand til at give en langt bedre oplevelse end mange nationale eller internationale kæder.
  • Trådkort–Wirecard er specialist i betalingsbehandling og leverer globale finansielle tjenester, hvilket gør det lettere for kunder at foretage betalinger i mange forskellige valutaer via en sikker og praktisk portal.
  • Lokale restauranter–Brugere vil være i stand til at booke med lokale restauranter, se anmeldelser og interagere med dem, alt sammen inden for det sociale netværk og blockchain-økosystemet. Kuponer, rabatter og andre kampagner vil også være tilgængelige.
  • Wellness- og spa-tjenester–Sundheds- og skønhedspakker vil være lette at finde på Tuk Tuk Pass-platformen, som vil samarbejde med tjenester såsom det thailandske folkesundhedsministeriums program for at gøre det lettere at få adgang til lokale massagesaloner, kurbade og saloner..

Tuk Tuk Pass er en community-driven altomfattende service, der gør det lettere end nogensinde for rejsende at oprette deres perfekte rejseplaner. Med peer-to-peer-tjenester, sociale medianetværk og en række utrolige partnerskaber tilbyder Tuk Tuk Pass et robust, fleksibelt, blockchain-drevet økosystem til alles rejsebehov. For mere information tjek Tuk Tuk Pass Whitepaper.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me