Binance’s Fiat-to-Crypto Exchange i Uganda starter parring af ugandisk shilling med BTC og ETH

reklame Phemex

15. oktober ville være en dag husket i historien om kryptokurver i Uganda og Afrika, da Binance annoncerede lanceringen af ​​sin fiat-til-kryptokurrency-udveksling i Uganda. Børsen vil være den første til at give BTC- og ETH-par den lokale valuta, den ugandiske shilling.

Flere kryptokuropar med ugandisk shilling tilføjes i de kommende måneder

Binance Uganda er den første fiat-kryptobørs, der blev lanceret af Binance, den største kryptovalutabørs efter handelsvolumen. Bygget på toppen af ​​teknologi udviklet af Binance, er Binance Uganda i stand til at behandle 1,4 millioner transaktioner pr. Sekund og har 24/7 live kundesupport.

Børsen understøtter oprindeligt handel med ugandiske shillings (UGX) med Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), hvor flere handelspar skal tilføjes. Brugere er fritaget for handelsgebyrer i den første måned.

”Vi er meget stolte over at officielt lancere vores første fiat-kryptobørs i Uganda,” sagde Wei Zhou, CFO i Binance. ”Vi har flittigt forberedt os på denne udveksling med vores lokale partnere, siden vores team først besøgte Uganda i april 2018. Dette er kun det første skridt i vores bestræbelser på at bruge blockchain-teknologi til at understøtte en bæredygtig økonomisk udvikling i Afrika, og vi ser frem til at bringe flere innovationer i regionen. ”

Binance er verdens største digitale valutaudveksling med et døgnvolumen på ca. 1,97 mia. Dollars i BTC alene ifølge data fra Coinmarketcap. Virksomheden har afsløret planer om at åbne fiat-kompatible børser i Liechtenstein, Malta og Singapore. Indtil nu var børsen kun optimeret til krypto-til-kryptotransaktioner.

I Uganda ser kryptokurrency og blockchain-vedtagelse og udvikling fortsat vækst. Landet med 44 millioner mennesker er hjemsted for forskellige blockchain-konferencer, foreninger og samfund med støtte på kabinetsniveau.

Binance-teamet har også tappet Telegrams populære messaging-platform for at give en chatgruppe, hvor nye brugere kan stille spørgsmål vedrørende registreringer og andre kunderelaterede problemer.

Investorer i Afrika har jublet Binances overflytning til Uganda. Michael Kimani, en førende kenyansk kryptoproponent, sagde “Dette er en god nyhed!” som han tweetede,

Dette er gode nyheder!

Vil udløse et løb på tværs af afrikanske lande om at skabe et gunstigt miljø for kryptovalutahandel mod afrikanske valutaer

muhimu for grænseoverskridende handel, intraafrikansk handel, onlinebetalinger, pengeoverførsler, handel, investeringsspekulation https://t.co/mjV48DwoH8

– Michael Kimani (@pesa_africa) 15. oktober 2018

Blockchain Africa fremhævede også, at dette træk af Binance faktisk skaber beskæftigelsesmuligheder i Uganda. Dette er tweeten,

Fantastisk at se verdens største #cryptocurrency udveksling, @Binance skabe tiltrængt beskæftigelsesmuligheder for #UgandaUngdom i #blockchain! #BlockchainInAfrica #Afrika https://t.co/FcQqCaVo7k pic.twitter.com/mtWWB1Ai7b

– Blockchain Africa (@BlockchainZA) 21. august 2018

Uganda har som nation haft en blandet opfattelse af kryptokurver. Ugandas præsident Yoweri Museveni har talt positivt om blockchain-teknologi – men ikke kryptokurver. Han fortalte Africa Blockchain-konferencen arrangeret af Blockchain Association of Uganda i Kampala i maj om behovet for “at lede efter en ny teknologi, der gør det muligt for ting at bevæge sig hurtigere og nye systemer, der følger med det.”

Hans centralbankchef Emmanuel Tumusiime-Mutebile havde tilsyneladende talt det modsatte i en tidligere tale til den samme konference. Mutebile beskyldte blockchain-teknologi for manglende den nødvendige støtte til at opretholde en valuta. Men ugandere, for det meste professionelle, har især ønsket om virtuelle penge, især bitcoin.

Nu forventes Binances tilstedeværelse i den østafrikanske nation at øge den økonomiske inklusion i et land, hvor kun 33 procent af borgerne bruger registrerede finansielle konti. Men dette er et sted, hvor bitcoin ser ud til at blomstre uhindret. Nogle butikker og restauranter i Kampala – Ugandas hovedstad – accepterer nu bitcoin som betalingsmiddel.  

Vil dette skridt fra Binance åbne døre for kryptohandel i Afrika? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me