Sådan køber du Ripple (XRP) i Indien

Det er undertiden ikke let at købe INR til XRP og andre kryptovalutaer i mange lande. I denne artikel vil vi forklare dig, hvordan du køber Ripple i Indien. Ripple er i øjeblikket den tredjestørste kryptokurrency på markedet, og den har tiltrukket flere investorers opmærksomhed. 

Indien er også et af de mest magtfulde lande på jorden. På trods af det har den indiske regering gjort det vanskeligt for kryptomarkedet at ekspandere. Derfor vil vi fokusere på at fortælle dig, hvordan du køber Ripple i Indien.

Hvad er krusning??

krusningsmønt

Før du fortæller dig, hvordan du køber Ripple i Indien, er det vigtigt at vide, hvad Ripple (XRP) er. Ripple er ikke kun en virtuel valuta, men også et betalingsnetværk. Med det er banker og finansielle institutioner i stand til at sende midler på tværs af grænser for kun et par cent.

Ved at bruge det digitale XRP-aktiv er det muligt for enkeltpersoner at reducere transaktionstiderne yderligere. I stedet for at bruge fiat-valutaer er det faktisk muligt at bruge XRP som en likviditetskilde. Mange fiat-korridorer har ikke nok likviditet. Det er her, Ripple kan tilføje værdi og løse et stort problem.

Sådan køber du krusninger i Indien

Da kryptokurrency XRP / INR-markedet igen bevæger sig fremad, er køb af denne krypto blevet et vigtigt spørgsmål. Over tid kunne Ripple blive et af de vigtigste aktiver, der blev brugt til at foretage grænseoverskridende overførsler.

Nu deler vi med dig, hvilket er nogle af de bedste måder at købe Ripple i Indien på. Generelt er den nemmeste måde at erhverve Ripple på ved hjælp af en lokal kryptobørs. Imidlertid har kryptovalutaudvekslinger i landet været hårdt ramt af lokale regler. 

Faktisk måtte mange børser, såsom BTCXIndia eller Coindelta, lukke deres operationer. Selvom du var i stand til at købe Ripple ved hjælp af disse børser, fungerer de nu ikke længere.

Det er vigtigt at tage højde for, at der er andre måder, hvordan man køber Ripple i Indien. Ikke desto mindre er de måske ikke så lette og ligetil som gennem en udveksling.

BuyUCoin

En af de platforme, der giver dig mulighed for at erhverve Ripple er BuyUCoin. Dette system er baseret i Delhi og ville være meget nyttigt at komme ind på kryptomarkedet. Brugere kan erhverve Ripple ved hjælp af Indian Rupee (INR), den lokale valuta.

På samme tid vil dette hjælpe dig med at sælge Ripple i Indien, hvis du vil gøre det. Den gode ting ved BuyUCoin er, at det også vil hjælpe brugerne med at købe og sælge andre kryptovalutaer. Hvis du er en kryptoinvestor i Indien, kan dette være en meget god og funktionel platform.

Hvis du vil handle gennem denne platform, skal du tage højde for spændinger, der på en eller anden måde kan være høje. På samme tid har det højere gebyrer end traditionelle krypto-udvekslinger. Producentens og takergebyret er lig med 0,42% og 0,84% – det er ikke billigt at operere i Indien.

På trods af de ovennævnte ting kan BuyUCoin være en god løsning på, hvordan man køber Ripple i Indien.

Bitbns

Hvis du vil vide, hvordan du køber Ripple i Indien, Bitbns kunne være en god løsning. Dette er et P2P-netværk, der giver brugerne mulighed for at handle kryptokurver, inklusive Ripple. For at starte handel på Bitbns skal du oprette en konto.

Platformen kræver dig PAN-kortet – hvilket er obligatorisk for indiske brugere og mange andre dokumenter. Faktisk ville brugerne skulle præsentere et vælger-id eller et andet dokument for at bekræfte identiteten. Selvom dette ikke er ideelt til at give alle disse oplysninger, kræver den indiske regering det.

P2P-markedet begyndte at fungere tilbage i slutningen af ​​2017. På det tidspunkt nåede kryptomarkedet sit højeste punkt i historien. Brugere kan nemt købe, sælge og holde kryptokurver. Som med den tidligere platform vil Bitbns give dig mulighed for at købe og sælge andre digitale aktiver på markedet. Nogle af disse virtuelle valutaer inkluderer blandt andet Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) eller Ethereum (ETH).

Endelig kan brugere begynde at håndtere digitale aktiver gennem denne platform ved at bruge deres INR. Mange platforme understøtter kun krypto-til-kryptoløsninger. Dette er grunden til, at Bitbns kan være en god måde at erhverve Ripple i Indien på.

Binance

Binance er en af ​​de største cryptocurrency-børser i verden. Platformen er kommet ind på det indiske marked for at kunne tilbyde handlende løsninger. Faktisk var dette et meget velkomment initiativ, da Indiens regulatorer har truffet hårde foranstaltninger på kryptoer.

For et par måneder siden meddelte Binance, at de erhvervede WazirX udveksling. Denne platform fungerede i landet, men den måtte lukke dens aktiviteter. Dette påvirkede et større antal brugere i landet, der ønskede at købe Ripple som en investering.

Med Binance kan brugerne nemt købe Ripple ved hjælp af INR. Enkeltpersoner får USDT, som derefter kan bruges til at købe Ripple eller andre kryptovalutaer. Det er værd at nævne, at forhandlere vil bruge WazirX-platformen til at udføre handlerne. Binance leverer den nødvendige infrastruktur for brugerne til at købe USDT i lokal valuta.

I P2P-ordrebogen skal du placere en købsordre. Derefter matches det med en køber og / eller en sælger. Dette ville let gennemføre INR og Ripple-transaktionen.

Nu kan handlende øjeblikkeligt overføre penge mellem Binance- og WazirX-konti. Desuden vil de logge ind på WazirX ved hjælp af deres Binance-konti. Desuden kan Binance-brugere også købe og sælge USDT ved hjælp af WazirXs P2P-handelsplatform på Binance.

En af de største fordele ved Binance er relateret til det faktum, at den har stor likviditet. Desuden giver det brugerne mulighed for at købe og sælge andre digitale aktiver. Som det er muligt at se, tilbyder Binance løsninger på et meget vanskeligt marked.

Gem din krusning med Ledger Wallet

Ledger er en af ​​de mest anerkendte hardware-tegnebogudbydere i verden. Takket være det er brugerne nu i stand til at gemme deres virtuelle valutaer sikkert. Selvom dette ikke er relateret til, hvordan man køber Ripple i Indien, vil det hjælpe brugerne med at gemme deres digitale aktiver sikkert.

Cryptocurrency exchange er ikke den bedste måde at holde virtuelle valutaer på. Faktisk er det meget usikkert at holde penge på børser. Dette sker, fordi de til enhver tid er målrettet af angribere og hackere. Hvis en ondsindet enhed er i stand til at få adgang til udvekslingens midler, vil brugere helt sikkert miste deres kapital.

Ledger giver brugerne mulighed for sikkert at gemme deres midler. Dette ville give dem mulighed for at holde store mængder Ripple uden at blive bekymrede for at blive angrebet. De mest populære løsninger leveret af Ledger er Ledger Nano S og Ledger Nano X. Disse to hardware-tegnebøger er de mest populære på markedet.

Derudover tilbyder Ledger også mere avancerede løsninger til større investorer og virksomheder. Både Ledger Nano X og Ledger Nano S er nyttige for små og store forhandlere.

Konklusion

Det er værd at bemærke, at Ripple fortsætter med at vokse, og det kan give store investeringsmuligheder på forskellige markeder. Vi håber, at denne guide var nyttig for dig at forstå, hvordan du bedre håndterer digitale aktiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me