Hashrate-tunnukset: Mikä on Bitcoin Hashrate Standard Token Aka BTCST Token?

Äskettäin Binance Smart Chain (BSC) -sovelluksessa 13. joulukuuta 2020 lanseerattu Bitcoin Standard Hashrate Token eli BTCST -tunniste loi salakirjoittajien keskuudessa paljon buzzia. Viime viikolla “hashrate tokenit”, jotka vakuuttavat työn todistamisen (PoW) hashpower, ovat heränneet eloon kahtena suurimpana kaivospoolina –Binance ja Poolin – näyttää tietä. Tässä artikkelissa keskitymme Binance Poolin hashpower-tunnukseen,  

Bitcoinin suurenmoinen nousu 41 000 dollariin aiheutti kaivoshulluuden, kun lohkoketjun hashraatti osui kaikkien aikojen korkeimpiin arvoihin 18. tammikuuta 2021. Kaivosmarkkinoiden kysynnän myötä salaustilassa on syntynyt uusia innovaatioita, kun kaivostyöläiset yrittävät lisätä voittojaan ja pitää raivostuvien sonnien markkinoilla. 

Mikä on BTCST Token?

Bitcoin Standard Hashrate -tunnus, Lyhennetty BTCST on Bitcoinin hashraten vakuudellinen tunnus, jokainen merkki edustaa 0,1 TH / s todellista Bitcoin-kaivosvoimaa teholla 60 W / TH. Kaivostyöläiset antavat kaivosvoimaa alustalle vastineeksi lyötyistä BTCST-rahakkeista. 

BTCST-tunnuksen tarkoituksena on tuoda likviditeettiä Bitcoinin kaivosmarkkinoille, mikä antaa kenellekään mahdollisuuden altistua kaiken kokoisille kaivostoiminnoille ja hashpowerille pienillä kustannuksilla. Sovellus tuo likviditeettiä ja tehokkuutta kaivosvoimamarkkinoille samalla tavalla kuin Grayscalen GBTC-osuus tuo likviditeettiä institutionaalisille sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa Bitcoiniin. 

Btcst-tunnusKaavio, joka näyttää koko Bitcoin-hashraatin (Kuva: Blockchain.com)

Lisäksi “ne, joilla ei ole BTCST: n merkitsemää kaivosvoimaa suojautumaan kaivoskoneiden omakustannushintojen vaihteluilta,” lähettää Binancesta lukee. 

BTCST-rahakkeen haltijat voivat myös päättää panostaa kolikkonsa saadakseen päivittäin Bitcoin-kaivospalkkioita jaettuna suhteessa sidottuun määrään. 

BTCST-tunnuksen jakamisen ymmärtäminen & Hinta

Tuoda markkinoille & Tunnuksen jakaminen 

BTCST Token lanseerattiin joulukuussa 2020, ja sen alussa toimitettiin 1 000 000 BTCST-tunnusta. Binance-blogikirjoituksen mukaan 4% alkuperäisestä kiertotarjonnasta osoitetaan Binance Launchpoolille ja loput varataan ensimmäiselle tokenointikaivurille. 

HUOM: BTCST-tunnusta voidaan antaa vain, kun kelvolliset kaivostyöläiset päättävät standardoida ja tunnistaa Bitcoin-hashraten. Siksi hanke ei ole eikä tule isännöimään julkisia tai yksityisiä myyntitapahtumia.

BTCST: n kokonaistarjonta määräytyy sovellukseen sidottujen BTCST-merkkien kokonaismäärän perusteella. Kun hallinnoitavat varat kasvavat, 1.000.000 alkutarjonta kasvaa vastaavasti, mutta kaikkiin uusiin rahakkeisiin sovelletaan 25 viikon viikoittaista lineaarista ansaintajaksoa.

BTCST-tunnuksen hintahistoria

BTCST-tunnusta vaihdettiin ensimmäisen kerran jälkimarkkinoilla Binance-pörssissä – kaupankäynti USDT: tä vastaan ​​- käynnistyshintaan 74,86 dollaria. Kolikko on sittemmin pudonnut 65,03 dollariin kirjoittaessaan, mikä tarkoittaa 13%: n laskua julkaisuhinnasta. Korkein tallennettu BTCST-hinta on 103,33 dollaria, kuten Coingecko ilmoitti. 

Tammikuun 20. päivään mennessä alustalle on kiinnitetty yhteensä 64 011 BTCST-tunnusta, hashrate-ekvivalentti 6401 TH / s. 

Crypto Mining -taistelu Binancen ja Poolinin välillä 

Binance ei kuitenkaan ole ainoa kaivosallas, joka käynnistää oman hashrate-tunnuksen. Poolin, toiseksi suurin Bitcoin-kaivosallas, ilmoitti myös oman hashcoininsa, pBTC35A: n, ERC20-tunnuksen, joka ankkuroi 1TH / s Poolinin hajautusvoiman 35 joulea / TH. 

Pooling julkaisi yhteensä 50000 pBTC35A-tunnusta, mikä edustaa 50000 TH / s laskentatehoa uusimmilta ASIC-kaivostyöläisiltä Poolinin tiloissa. 

Kahden kolikon tavoitteena on taistella sitä vastaan ​​tässä uudessa trendissä – lisäämällä likviditeettiä ja tehokkuutta, jonka ne tuovat Bitcoinin kaivostoimintaan. Toistaiseksi Poolinin hashcoinilla näyttää olevan etu Binancen BTCST Tokeniin nähden, koska se tukee hajautettua rahoitusta (DeFi) äskettäin käynnistetyn Mars-protokollan kautta. 

BTCST-hintaennuste – Kuinka pitkälle BTCST-tunnuksen hinta voi nousta?

Kuten kryptoarvomarkkinoilla on yleistä, tunnuksen käynnistyshinta on usein erilainen kuin tunnuksen tehokas markkinahinta. Tällainen on BTCST-hinta, joka on voimakkaasti yliarvostettu nykyisillä 65 dollarin hinnoilla joidenkin Bitcoin-analyytikoiden mukaan. 

Asiantuntijan näkemys BTCST-hinnasta

Tammikuun 13. päivänä lähetetyssä twiitissä, pian BTCST: n Binance-listalle ottamisen jälkeen, kiinalainen Bitcoin-kaivosanalyytikko Wu Blockchain väittää, että BTCST-tunnuksen hinta on korkea 73 dollaria (hinta tuolloin). Tällä hetkellä kaupankäynti on 65 dollaria ja kukin BTCST-merkki, joka ankkuroi 0.1TH / s, vastaava hinta 650 dollaria / TH / s saadaan 60W / TH. 

13. päivänä käynnistettiin Binance Hashcoin BTCST, jonka arvo oli 73 USD klo 19.00 Pekingin aikaa. Jokainen BTCST on ankkuroitu arvoon 0,1 T 60 W / TH, mikä vastaa hämmästyttävää 730 dollaria / T. Poolinin lanseeraama hashrate-kolikko on noin USD100 / T, 35W / TH, mikä tarkoittaa, että sähkön hinta on pienempi. pic.twitter.com/7x3Vlf9JcA

– Wu Blockchain (@WuBlockchain) 13. tammikuuta 2021

Kallein Bitcoin-kaivoslaite, Bitmainin Antminer S19 PRO, veloittaa tällä hetkellä 80 dollaria / TH / s, mikä osoittaa valtavia eroja BTCST-kaivostoiminnassa. Tämä voi johtaa BTCST: n hinnan laskuun “normaalille” tasolle ympäri vuoden, kun kaivostyöläiset ja käyttäjät löytävät merkille optimaalisen hinnan, Wu sanoi. 

“BTCST: n odotetaan palaavan suhteellisen normaaliin hintaan tulevaisuudessa. Nykyinen hinta on vakavasti paisunut. “

Yksi käyttäjä väittää kuitenkin, että kaivoslautan kustannukset vaikuttavat vain pieneen osaan kaivostoiminnan yleiskustannuksista, joten BTCST-hinta on paisunut. Käyttäjän mukaan BTCST-rahakkeet toimivat enemmän kuin joukkovelkakirjat, jotka antavat haltijoille mahdollisuuden ansaita siitä tulevia kassavirtoja. 

Laivan hinta on pieni osa ja todella vähän tekemistä sen kanssa. Sekä pBTC35A että BTCST toimivat enemmän joukkovelkakirjoina, tarjouksen tekijät katsovat tulevia kassavirtoja. BTCST on noin 1/10 pBTC35A-: n hash-nopeudesta. Vain FYI.

– Sir Dotler Ethington (@DotGoDdotEth) 13. tammikuuta 2021

Ristiriita kaivostyöläisten ja BTCST: n omistajien välillä

Hinta on ehdottomasti tärkeä asia, johon on keskityttävä analysoitaessa näitä hashrate-tunnuksia, enemmän, koska se vaikuttaa merkkien yleiseen jakeluun. 

Hashpower-rahakkeiden / sopimusten luontainen haaste on saada kaivostyöläiset myymään härkämarkkinoille ja saada keinottelijat ostamaan karhumarkkinoilta.

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13. tammikuuta 2021

BTCST-hintojen nousu härkämarkkinoilla saattoi nähdä kaivostyöläiset kieltäytyvän myymästä rahakkeitaan, mikä vähensi tarjontaa entisestään, kun laskusuuntaisten markkinoiden aikoina haltijoille olisi este myydä. 

Lue myös: Bull Run lisää Hashrate Token -hullua, Binance Hashcoin [BTCST] Ja Poolin-rahakkeja, jotka myyvät täyttyneillä hinnoilla

Panoksen saaminen työn todisteeksi

Kuten mainittiin, BTCST-tunnus yhdistää panostamisen ominaisuudet ja työtodistuksen yksimielisyysmekanismin alustansa kautta. Alla keskustellaan siitä, miten voit ansaita, ostaa ja panostaa BTCST-tunnusta. 

Kuinka ostaa BTCST?

BTCST-tunnus on tällä hetkellä saatavilla vain Binance-pörssissä. Pörssi aloitti kolme kauppaparia nimittäin BTCST / BTC, BTCST / BUSD ja BTCST / USDT 13. tammikuuta. 

Kuinka panostaa BTCST: tä?

Aikana Launchpool ajanjaksolla käyttäjät, jotka sijoittivat Binance Coin (BNB) -, Bitcoin (BTC) – tai Binance USD (BUSD) -tunnisteensa altaaseen, ansaitsivat BTCST-tunnuksia. Tässä on opas panostuksen aloittamiseen.

Mitä tulevaisuus tuo BTCST-hintaan?

Tällä hetkellä BTCST-hinta on edelleen voimakkaasti yliarvostettu, ja voimme viedä “varastosalaman” Anicca Researchin perustajan Leo Zhangin mukaan. Kaivosjaksot ovat yleensä neljässä arkeettisessa vaiheessa, joihin BTC: n hinnanmuutosnopeus ja hashrate-muutosvaikutus vaikuttavat suuresti.. 

Ja tietenkin kaivostoiminnassa on enemmän kuin sonni- ja karhutrendit, hinnanmuutosnopeuden ja hashrate-muutosnopeuden mukaan voimme tunnistaa neljä arkkityyppistä vaihetta: pic.twitter.com/tdIlHQE5ZL

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13. tammikuuta 2021

Koska kalleimman kaivosmiehen hinta maksaa 80 dollaria / tonni, Colin Wu odottaa hashower-rahakkeiden, erityisesti BTCST: n, hinnan laskevan tulevaisuudessa “normaalille” alueelle. 

“On odotettavissa, että BTCST palaa suhteellisen normaaliin hintaan tulevaisuudessa”, Wu sanoi. “Nykyinen hinta on vakavasti paisunut.”

Johtopäätös

Kun otetaan huomioon kryptovaluuttojen kaivostoiminnan ja hinnan kasvu, kahta hashpower-tunnusta seuraa tulevaisuudessa lukuisia muita projekteja. On kuitenkin todennäköistä, että hinnat nousevat, kun markkinat kiirehtivät saamaan osan sekoitusvoimakkeista.

UKK 

  1. Mikä on Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST)?

BTCST-tunnus on rakennettu Binance Smart Chain -ketjulle, jonka vakuutena on 0,1 TH / s reaalimaailman Bitcoin-kaivosvoimaa.

  1. Kuinka monta BTCST: tä on liikkeessä?

Alkuperäinen 1 000 000 BTCST-tunnuksen toimitustoiminto käynnistettiin. Kiertävä kokonaishuolto sisältää kaivostoiminnan palkkiot ylimmän alkuperäisen merkintätarvikkeen. 

  1. Onko BTCST-älykäs sopimus tarkastettu?

Joo. BTCST on läpäissyt SertiK, yksi maailman johtavista blockchain-turvallisuusyrityksistä, joka sai 98/100 turvatarkastuksessa.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me