Upland.Me: virtuaalikiinteistökauppapeli, joka on kartoitettu todellisiin osoitteisiin

EOS-pohjainen hajautettu kiinteistö- ja maa-keräilypeli verrattuna voimakkaasti Monopoliin, joka tarjoaa pelaajille koulutus- ja rahallista arvoa.

EOS-pohjainen hajautettu kiinteistö- ja maa-keräilypeli verrattuna voimakkaasti Monopoliin, joka tarjoaa pelaajille koulutus- ja rahallista arvoa. Peli on tällä hetkellä saatavana eri alustoilla, ts. Verkossa ja Applella iOS App Store ja Android Pelikauppa.

Sitä on kuvattu samanlaisina sävyinä sekoituksena monopoli (kiinteistökauppa) ja Pokémon Go (reaalimaailman osoitteiden perusteella), laajalti suosittu lauta- / keräilypeli, mutta eroaa sen ytimen rakenteesta ja tuotteista. Upland.me, hajautettu pelialusta, joka on rakennettu EOS-lohkoketjuun, antaa pelaajille mahdollisuuden kerätä ainutlaatuisia paloja maata ja omaisuutta katujen sijasta Monopolissa ja kuuluisissa Pokémon-olentoissa.

Lohkoketjujen muuttumattomuusominaisuuden ansiosta ostetut kiinteistöt voivat pysyä käyttäjien hallinnassa ikuisesti. Voisi Upland.me olla keräilijän pelialustojen seuraava vallankumous, kun se lanseerataan myöhemmin vuonna 2020 massamarkkinoille?

Upland.me -yhtiön viime aikoina tapahtuneen kasvun valossa tarkastelemme tarkemmin hajautettua pelihanketta. Tarkempi artikkeli ohjeista:

  • Määritellään perinteiset pelitaloudet uudelleen.
  • Virtuaaliset ominaisuudet EOS-lohkoketjussa.
  • Avaa beta-käynnistys
  • Hajautettu virtuaalisen omaisuuden “todellinen omistus”.
  • Upland kerää yli 2 miljoonaa dollaria riskipääomarahoitusta.

”Perinteisen pelitalouden määritteleminen uudelleen”

Perinteisten pelimarkkinoiden avulla käyttäjät voivat pelata ja ostaa pelinsisäisiä rahakkeita, joita valitettavasti voi käyttää vain pelin sisällä. Tämä tarkoittaa, että useimmissa näistä peleistä tarjotuista rahakkeista puuttuu “todellinen omistajuus”, koska et voi myydä tai siirtää niitä toiselle pelaajalle. Upland.me pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman virtuaalisella hajautetulla kiinteistöjen keräilyesineellä, joka on rakennettu EOS-lohkoketjuun.

“Yksi nykyisen sovelluksen sisäisen ostomallin ongelmista on, että pelaajat eivät todellakaan omista tai hallitse digitaalisia tuotteitaan. He eivät voi myydä tai vaihtaa niitä, ja näillä tavaroilla ei yleensä ole arvoa pelien ulkopuolella, sanoo Dirk Lueth, Upland.me: n perustaja..

Upland.me -alusta luo ei-vaihdettavat merkit (NFT), jotka ovat ainutlaatuisia pelin tietyille alueille ja ominaisuuksille, ja tarjoavat lisäksi markkinat käyttäjille näiden NFT: iden ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. Tämä mahdollistaa pelin kaupallistamisen markkinoiden kasvaessa. Hinnat asetetaan alun perin käyttäen todellisia hintoja.

 ”Upland kehittää virtuaalista keräilyesineitä, jotka edustavat kiinteistöjä; aluksi San Franciscossa ja myöhemmin muissa kaupungeissa ja alueilla ympäri maailmaa. […] Ylämaan kiinteistöomistus on riippumaton tosiasiallisesta omistuksesta.

Idan Zuckerman, Uplandme, Inc: n perustaja.

Upland.me-virtuaaliset ominaisuudet EOS-lohkoketjussa.

Pokémon- ja Monopoly-tyylisen pelin hybridi antaa samanlaisen tunnelman kuin se, koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden kerätä valtavaa vaurautta ostamalla omaisuutta, ansaitsemalla siitä ja myymällä sitten voitolla (kaikki maksut lasketaan pelin kotimaan valuutassa). Tai he voivat mennä aarteenetsintään voittaakseen UPX: n palkkiona. UPX: llä on kiinteä kurssi Yhdysvaltain dollareihin, ja sen voi ostaa suoraan verkosta luotto- ja maksukorteilla, paypalilla tai kryptovaluutoilla. Koska Upland on saatavana sovelluskaupoista, myös sovelluksen sisäiset ostot ovat mahdollisia. Yhtiö on ilmoittanut työskentelevänsä myös fiat-out-mahdollisuudesta myöhemmin tänä vuonna, jonka avulla pelaajat voivat myydä NFT: itä muille Upland -markkinapelaajille oikealla rahalla. 

Ostettuaan UPX: n käyttäjä etsii kiinteistöjä kaupungeista kullakin kiinteistöllä, jolla on ainutlaatuinen otsikko. Ominaisuudet ovat niukat resurssit: jokainen ominaisuus on ainutlaatuinen, ja vain yksi pelaaja voi pitää niitä hallussaan milloin tahansa.

Upland.me avoin beetaversio

Yhtiö sai onnistuneesti päätökseen suljetun beetaversionsa EOS-mainnetissa vuoden 2019 puolivälissä. Vuoden 2020 alusta lähtien peli on ollut saatavana myös avoimena beetana Ylämaa. Tämän viestin kirjoittamisesta lähtien käyttäjät voivat metsästää yksinomaisia ​​digitaalisia ominaisuuksia San Franciscossa. 

Lähikuukausina joukkue aikoo käynnistää New Yorkissa. Ryhmän tavoitteena on ottaa käyttöön ja aktivoida matkajärjestelmä, jotta käyttäjät voivat lähettää “block explorer” -nimisen pelinsä San Franciscosta New Yorkiin ja päinvastoin. Pelaajat, jotka omistavat paketteja SFO: lla (San Franciscon lentokenttä) tai JFK: lla (John F.Kennedyn lentokenttä New Yorkissa), hyötyvät maksuista, jotka pelaajien on maksettava, kun he haluavat matkustaa kaupunkien välillä. SFO: n kotimaan terminaalipaketit ovat enimmäkseen myyty muutamassa minuutissa sen jälkeen, kun ne oli asetettu myyntiin. Pian JFK-paketit tulevat markkinoille. Voidaan odottaa, että jotkut heistä myyvät myös nopeasti. 

Raportti kuuluu,

“Odotamme New Yorkin avaamisen tapahtuvan vuoden 2020 toisella puoliskolla.”

Hajautettu virtuaalisen omaisuuden “todellinen omistus”.

Kun rekisteröidyt Uplandiin, saat UPX-kirjautumisbonuksen. Sinusta tulee vierailija, jolla on viisumi, joka on uusittava 7 päivän välein, jotta vältetään kaiken omaisuuden kierrätys. Löydä lohko-tutkimusmatkailijalta ostettavia ominaisuuksia. Kun olet kerännyt 10000 UPX: ää, vierailijatilisi vaihtuu Uplanderiksi, alustan kansalaiseksi. Sitten voit myös ostaa ja myydä Upland-torilla.

Uplander-oleminen tarjoaa pelaajalle hajautetun “todellisen omistuksen” virtuaalisesta omaisuudesta. Pelaajat omistavat omistusoikeudet ikuisesti, ja heillä on valta ostaa, myydä, ansaita tai myydä kiinteistöä ikuisesti.

Jos et pidä siitä, mihin Block Explorer on vienyt sinut kaupunkiin, “Lähetä Explorer -ominaisuus” -toiminnon avulla voit lähettää pienen pelikappaleen muihin paikkoihin seuraavien ominaisuuksien kautta;

·     Lähetä Omaan omaisuuteen

Lähetä Explorer mihin tahansa omistamaasi omaisuuteen milloin tahansa! Explorerin lähettäminen omiin kohteisiin on ilmaista ja rajoittamatonta.

·     Lähetä muihin kohteisiin

Voit myös lähettää Explorerin muiden pelaajien omistamiin kohteisiin. Explorerin lähettäminen muille omistamille kiinteistöille maksaa UPX-maksun, joka maksetaan kiinteistön omistajalle, ja ominaisuus on rajoitettu kolmeen lähetykseen päivässä.

Aarteenetsintä 2.0

Upland julkaisee toukokuussa 2020 uusimman päivittää kuuluisasta Treasure Hunt -sarjasta, jossa pelaajat ovat kokeneet uusia ominaisuuksia, kuten; kilpailu kellon voittamiseksi ja uudet kilpailukykyiset aarteen löytötyypit. Myös Ylämaalla tapahtuu meneillään olevia tapahtumia. Viimeinen oli pääsiäismunajahti, josta Upland-yhteisö on nauttinut paljon.

Kehitä ominaisuuksia

Näkymässä, jonka perustajat antoivat AMA: n aikana, he ovat myös ilmoittaneet, että Uplanderit voivat kehittää omistamaansa maata. Uplanders pystyy hoitamaan kaikenlaisia ​​yrityksiä, jotka voivat olla pelihalli tai lastentarha, jolloin muut pelaajat voivat ostaa virtuaalisia kasveja parantaakseen niiden ominaisuuksien ulkonäköä.

Mikä on vaakalaudalla?

100 miljardin UPX-pooli. Tämä määrä on jaettu kahteen pääpooliin;

1. Ylämaan allas

Puolet altaasta on varattu UPX: n myymiseksi fiatille ja salaukselle pelaajille. Nämä varat käytetään Uplandin takana olevan yrityksen, Upland.me, Inc.: n toiminnan rahoittamiseen. Alustan jatkuvan kehityksen ja kasvun rahoituksen varmistamiseksi Upland-pooli saa vaihtelevan määrän UPX: ää aktiivista pelaajaa kohden (Upland-lyöntijärjestelmän äskettäin luoma), kun Upland lopettaa beetan.

2. Yhteisöpooli

Toinen puoli, 50 miljardia UPX, on lyöty talouden ylläpitämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tälle poolille on ominaista useita UPX: n saapuvia ja lähteviä virtauksia. Jotkut sisäänvirtauksista sisältävät viikoittain lyötyn UPX: n Upland-rahapajajärjestelmässä, pelaajien väliset pelinsisäiset maksut ja tulot kiinteistön alkuperäisestä myynnistä. Joitakin ulosvirtauksia ovat toistuvat ja korotetut tulot kiinteistöjen omistamisesta, kertaluonteiset palkkiot kokoelmien ja tehtävien suorittamisesta sekä markkinointikampanjat.

Hajautettujen pelialustojen kasvu

Alustan avulla käyttäjät voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa omalla pelinsisäisellä tunnuksellaan, UPX: llä, joka on rakennettu EOSIO-ohjelmiston päälle ja toimii EOS-mainnetissä, kuten edellä mainittiin. Hajautetut pelialustat vievät merkittävän osuuden älykkään sopimusblokketilan alueella. Laajentava volyymikasvu ei kuitenkaan vielä tarkoita päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä.

Pelimaailma johtaa hajautettujen sovellusten markkinoita kasvussa, ja Upland.me pyrkii olemaan merkittävä rooli kasvussa. Upland.me on tulossa pelimarkkinoille oikeaan aikaan, kun pelaamisen dApp-teollisuus EOS: lla kamppailee tällä hetkellä ja on avain mahdolliseen nousuun päivittäisten aktiivisten käyttäjien määrässä tasolle, joka viimeksi nähtiin tammikuussa 2020. Koska Upland on luotu massamarkkinoiden käyttöönotto mielessä, sillä on mahdollista viedä EOS: n lisäksi myös koko lohkoketjuekosysteemi seuraavalle tasolle.

Uusia tapahtumia: Upland.me kerää 2 miljoonaa dollaria A-sarjan kierroksella

Tarjolla pelin jatkokehittämiselle Upland keräsi 2 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituskierroksella, jonka johti Finlab EOS VC Fund kesäkuussa 2019. Upland.me: n perustaja Idan Zuckerman sanoi.,

“Blockchain tarjoaa niin monia jännittäviä mahdollisuuksia peleille, mikä mahdollistaa kokonaiset ekosysteemit ainutlaatuisten digitaalisten tuotteiden ympärillä. Olemme yksinkertaistaneet kokemusta, joka on muotoiltu tuttuun kontekstiin, osoittaakseen blockchainin edut hauskalla ja lähestyttävällä tavalla. “

Toistaiseksi blockchain-pelikehittäjä on tehnyt yhteistyötä Second Life Creatorin, Linden Labin, kanssa, jotta pelaajat voivat myydä pelinsisäisiä esineitään fiat-valuutalla tosielämässä. Alusta käyttää Tilia Pay ansaita rahaa Upland-virtuaalikiinteistökauppapelissä.

“On hienoa työskennellä Uplandin kaltaisen kumppanin kanssa, joka jakaa näkemyksemme todellisista pelien sisäisistä talouksista ja todellisesta omistajuudesta”, kertoi Tilian toimitusjohtaja ja Linden Labin talousjohtaja Aston Waldman. “Arvostamme Uplandin visiota tuoda blockchainin edut valtavirtaan ja ravistaa tapaa, jolla digitaalisten tuotteiden omistusta käsitellään peleissä.”

Upland.me vastaan ​​COVID-19

Viimeinkin myös Upland tekee hyvää. Kun maailma jatkaa taisteluaan COVID-19-viruspandemiaa vastaan, kryptovaluuttayhteisö tukee taistelua viruksen leviämisen ja vaikutusten lievittämisen torjumiseksi. Upland.me, yksimielisesti, pelaa osuutensa lahjoitti 100% tuotosta pääsiäismunajahdin myynnistä NYC COVID-19 Response and Impact Fund -rahastoon.

Tietoa henkilöstä Upland.me

Uplandme, Inc. on Piilaaksossa toimiva yritys, jonka perustivat vuonna 2018 Ph.D-tutkija Dirk Leuth European Business Schoolista, Idan Zuckerman ja Mani Honigstein. Tällä sarjayrittäjien tiimillä on vahva tausta ja kokemus blockchainista, fintechistä ja pelitiloista. Yrityksen tehtävänä on vahvistaa markkinataloutta, jossa todellisuus ja digitaalinen sekoitetaan yhteen maailmaan, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​uusia ansaintamahdollisuuksia.

Yhteystiedot

Jos sinulla on lisää kysymyksiä Upland.me -sivustolta pelistä, rekisteröintiprosessista tai siitä, miten voit ansaita rekisteröitymisbonuksen, voit tavoittaa joukkueen Erimielisyydet, Keskitaso, Sähke, Facebook tai Viserrys.

Lisätietoja on osoitteessa https://upland.me/.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me