Kolme parasta Bitcoin-kauppabottia

Jos et ole vielä perehtynyt käsitteeseen salauskauppabotit, haluan kertoa tarkemmin heidän yleisestä tarkoituksestaan ​​ja työnkulustaan. Bitcoin kaupankäyntirobotit käytetään ottamaan (suurin osa) kauppiaiden työmäärästä kryptovaluuttamarkkinoilla. Koska kaupankäyntirobotteja on paljon, on olemassa monia erilaisia ​​tekniikoita automatisoidun rahakoneen tavoitteen saavuttamiseksi. 

Jotkut ohjelmat ottavat kaupankäynnin kokonaan haltuunsa ja käyttäjä valitsee vain parin, jota sitten käytetään ohjelman vakaan algoritmin avulla kaupankäyntiin. Toiset sallivat muutaman muutoksen kokeneemmille kauppiaille, joilla on omat ideat ja strategiat, jotka he haluaisivat sitten automatisoida. 

  Ennen tämän artikkelin kirjoittamista menin eteenpäin ja testasin joitain markkinoiden tärkeimmistä bitcoin-kaupankäyntiroboteista (Haasbot, Gunbot, & ProfitTrailer). Uskon, että kaikilla on yhteinen hopeavuori. Jos luulet, että yhden näistä boteista ostaminen tarkoittaa, että pystyt tekemään mitään ja vain rahoittamaan voittoja, olet väärässä.  

Nämä ohjelmat tarvitsevat hyvät asetukset ja säännöllisen säätämisen varmistaakseen, että ne toimivat haluamallasi tavalla nykyisessä markkinatilanteessa. Tarkoittaako tämä sitä, että botin käyttö ei ole sen arvoista? Ehdottomasti ei. Kuten sanoin aiemmin, se auttaa kauppiaita automatisoimaan kauppojaan, lisäämään kaupankäyntiin joitain ominaisuuksia, jotka ovat lähes mahdotonta manuaalisesti, ja antamaan hänelle mahdollisuuden hallita kaupankäyntiä passiivisesti ilman, että hänen on katsottava kaavioita koko päivän. 

 Täydellinen sekoitus? 

 Jos olet säännöllinen kauppias, jolla on tietoa markkinoiden käyttäytymisestä tai aikomuksesta oppia ne, nämä ohjelmat voivat olla sinulle jotain. Nämä bitcoin-kaupankäyntirobotit tulisi nähdä väliaikaisena jatkeena itsellesi. Kuten ehkä tiedätte, markkinat eivät koskaan nuku. Toisaalta sinun on ihmisenä nukkua, syödä, osallistua sosiaalisiin tapahtumiin jne. On käytännössä mahdotonta olla käytettävissä ympäri vuorokauden hyödyntämään odottamasi tilaisuutta. Nämä ohjelmat auttavat varmistamalla, että et menetä näitä mahdollisuuksia.

Se menee kuitenkin pidemmälle kuin pelkkä ostaminen tai myyminen, nämä salausrobotit auttavat myös lukemaan markkinoita jne. Kutsun sinut lukemaan artikkelin loppuosan oppimaan hieman enemmän eri boteista ja katsomaan, mitkä yksi sopii sinulle parhaiten, koska ne ovat melko erilaisia. 

Erilaiset Bitcoin-kaupankäyntirobotit:

  Haasbot 

 Aloitetaan se ensimmäisellä kaupankäynnin botillamme: Haasbotilla. Tämä foorumi on ollut olemassa jo pitkään, ja sillä on suuri joukko tyytyväisiä asiakkaita (foorumi & sähke chat). Botilla on useita strategioita, kaupankäynnin signaaleja ja indikaattoreita kaupankäynnin mukauttamiseksi (Bollingerin nauhat, Fibonacci, Ichimoku-pilvet & paljon enemmän). Ne tarjoavat paitsi strategioita ja kaupankäyntisignaaleja myös “vakuutuksia”! Nämä vaihtoehdot, joita ei olisi koskaan mahdollista toteuttaa manuaalisesti, voivat auttaa kauppiaita paljon. Se voi estää sinua menettämästä liikaa kauppaa tai ostamasta esimerkiksi liian korkeita kauppoja. En aio mennä enempää yksityiskohtiin, kutsun sinut tarkistamaan eri ominaisuudet artikkelin alla olevassa linkissä.  

Bitcoin-kaupan botti Haasonline

Kuten sanoin aiemmin, Haasbot tarjoaa erilaisia ​​strategioita ja indikaattoreita, jotka voisivat houkutella kokeneempia kauppiaita.  

Tarkoittaako tämä sitä, ettet voi käyttää Haasbotia aloittelijana? Ehdottomasti ei. Monista asetuksista huolimatta Haasbot tarjoaa valikoiman “strategioita”, joita vähemmän kokeneet kauppiaat voivat käyttää. 

On normaalia, että käyttäjillä on kysyttävää kaupankäyntistrategioistaan ​​tai mahdollisista virheistä, joten on tärkeää, että sinulla on hyvä asiakaspalvelu, kun valitset kauppabottisi. Haasbot antaa käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää tukilipun ja sillä on aktiivinen yhteisö sosiaalisessa mediassa ongelmatilanteissa. Yleisempiin ongelmiin löytyy wiki ja usein kysytyt kysymykset, jotka löytyvät heidän verkkosivuiltaan. 

Valitettavasti, toisin kuin muut bitcoin-kaupankäyntirobotit, Haasbot-käyttäjien on maksettava tilaus jatkaakseen ohjelman käyttöä. Tietäen, että merkintä on melko kallista, tämä on kaupankäyntiohjelman suurin haittapuoli. (Hinnat vaihtelevat 0,04 BTC – 0,11 BTC 3 kuukauden ajan tai 0,12 BTC – 0,3 BTC yhden vuoden ajan) 

 Gunbot 

 Seulottuani eri bitcoin-kaupankäyntirobottien useita toimintoja esitän henkilökohtaisen suosikkini: Gunbot.  

Intohimoisempana kauppiaana tarvitsin ohjelman, joka antoi minulle mahdollisimman paljon vapautta asetuksissa. Gunbot antaa käyttäjille mahdollisuuden mukauttaa kaupankäyntinsä tasolle, jota mikään muu kaupankäynnin botti ei voi tarjota. Lähes kaikki strategiat ja signaalit, joita manuaaliset kauppiaat käyttävät päivittäin, löytyvät Gunbotista ja niitä käytetään automaattiseen kauppaan. Toinen Gunbotin positiivinen piirre on se, että se on kertamaksu, jota ei tarvitse uusia kuukausittain (maksa kerran ja saat kaikki tulevat päivitykset ilmaiseksi)!  

Bitcoin Trading bot Gunbot

Halusin botin antavan minulle mahdollisimman paljon vapautta kaupankäyntistrategiassani, mikä tarkoittaa myös sitä, että en halua rajoittaa kolikoiden valintaa. Ohjelma tukee suuria pörssejä, jotta voit käydä kauppaa melkein kaikkien haluamiesi kolikoiden kanssa (myös Bitmex marginaalikaupalla on saatavilla!) Ja antaa mahdollisuuden käydä kauppaa useilla pörsseillä samanaikaisesti.  

Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, jotta jokainen voi helposti tarttua siihen. Haasbotin tapaan Gunbot sopii sekä kokeneemmille kauppiaille että aloittelijoille; jotkut strategiat ovat erittäin konfiguroitavissa, kun taas toisia on helpompi käyttää. Ohjelma sisältää useita strategioita, jotka ovat erittäin konfiguroitavissa ja sisältää erityyppisiä vakuutuksia kaupankäynnin optimoimiseksi, jotka on selitetty verkkosivustolla. 

Gunbotin merkittävä etu on Gunthy-kolikko, ominaisuus, jota mikään muu kaupankäyntialusta ei tarjoa. Tämä lisää niin paljon enemmän arvoa lisenssillesi, haluan kertoa tarkemmin: Gunthy-kolikko on merkki, jota tarjotaan käyttäjille ostaessaan Gunbotia. Ostajalle lähetettyjen merkkien määrä johtuu hankitusta lisenssityypistä. Miksi tämä on tärkeää? Kuvittele, että kaupankäynti ei ole sinulle ja haluat myydä Gunbot-lisenssisi, mikä on mahdollista Gunthy-rahakkeilla! Tämä antoi minulle paljon itseluottamusta ennen botin ostamista, tiesin, että voisin myydä sen, jos se ei olisi mitään odotettua. 

Yksi syy siihen, miksi valitsin Gunbotin kaupankäyntiohjelmaani, on heidän tarjoama erinomainen tuki. Jos sinulla on minkäänlaisia ​​ongelmia botin asentamisessa, kaupankäyntistrategian tai minkä tahansa kysymyksen valitsemisessa, ne auttavat sinua heti. Siellä on myös valtava kauppiaiden ja Gunbot-käyttäjien yhteisö, joka jakaa asetuksensa ja auttaa toisiaan sosiaalisen median alustoilla, mikä on iso plus. 

Entä hinta? Kuten aiemmin mainittiin, Gunbot vaatii kertamaksun. Saatavilla on 4 erilaista lisenssiä, jotka vaihtelevat välillä 0,04 BTC – 0,3 BTC.  

Viimeinen ominaisuus, jonka haluan käydä lyhyesti, on BitRage. BitRage on botti, jonka voi ostaa vain Gunbot-omistaja, sitä EI sisällytetä ostettaessa Gunbotia. Se skannaa erilaisia ​​altcoineja samassa pörssissä ja etsii kannattavia tilanteita erilaisten hintasuhteiden seurauksena. En aio mennä pidemmälle BitRage-yksityiskohdista, mutta haluan huomauttaa, että tällaisen ohjelmiston käyttö on merkittävä etu.  

 Cryptohopper 

 Kolmas ja viimeinen kaupankäynnin botti, josta keskustelen tässä artikkelissa, on ‘Cryptohopper’. Kaupankäyntialusta tuli markkinoille vuonna 2017 ja on ollut siitä lähtien valtava menestys. Se toimii verkkopohjaisena ratkaisuna, jota on helppo käyttää ja jota käyttäjät arvostavat suuresti. Muiden robottien tavoin Cryptohopper sisältää lukuisia kaupankäynnin indikaattoreita ja kaupankäyntisignaaleja, jotka helpottavat kaupankäyntiprosessia. Valitettavasti Cryptohoppersin käyttämistä strategioista ei ole paljon tietoa. Luin kuitenkin paljon artikkeleita siitä ja huomasin, että se sisältää mielenkiintoisia ominaisuuksia aloittelijoille, minkä vuoksi päätin lähettää tämän botin. Löytyy Cryptohopper Marketplace, josta botin omistajat voivat ostaa kaupankäyntisignaaleja ja jopa löytää niitä ilmaiseksi. Markkinapaikan lisäksi aloittelijat voivat käyttää peilikauppaa käyttämään samoja asetuksia kuin muut kauppiaat.  

Bitcoin Trading bot Cryptohopper

Tärkeimmät syyt siihen, että tämä kaupankäyntialusta ei ole minun botti, on tietojen puute verkkosivustolla ja hinnoittelu. Tarjolla on 3 erilaista tilausta, jotka vaihtelevat 19 dollarista 99 dollariin kuukaudessa. Tietäen, että kaksi ensimmäistä tilausta rajoittavat sinua paljon kolikoiden valinnoissa ja laukaisimissa, minun pitäisi saada suurin niistä 99 dollaria kuukaudessa, mikä on iso sijoitus. 

Johtopäätös 

Etsin parhaan kaupankäyntibotin hakemisen aikana näiden ohjelmien etuja. Havainnollistamiseksi tein vertailutaulukon alla olevan taulukon 3 botin välillä.    

erilaisia ​​Bitcoin-kaupankäyntirobotteja

Kun olen vertaillut 3 erilaista bitcoin-kaupankäyntirobottia, voin nyt esitellä sinulle henkilökohtaisen suosikkini: Gunbot. Mielestäni se on täydellisin kaupankäynnin botti parhaaseen hintaan. Jokaisella on tietysti oma tapa käydä kauppaa ja omat mieltymyksensä, ja hän voi aina kokeilla vasta ilmestyviä kaupankäynnin bottien vaihtoehtoja, kuten Trality.

Löydät alla olevien 3 bitcoin-kaupankäyntirobotin linkit: 

https://www.haasonline.com 

https://www.cryptodailytrading.com/ 

https://www.cryptohopper.com 

Tämä on maksettu posti. Suorita omat tutkimuksesi, joka liittyy ylennettyyn yritykseen tai johonkin sen tytäryhtiöön tai lehdistötiedotteessa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

 

 

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me