Arbismart Review: Turvallinen, automatisoitu salauksen välitysmenettely -alusta

EU: n säännelty salaussijoitusalusta, joka on erikoistunut automaattiseen arbitraasikauppaan.

Yksinkertaisimmassa muodossaan, välimiesmenettely kaupankäynnillä tarkoitetaan omaisuuden ostamista ja myyntiä voittojen saamiseksi hintaeroista kaupankäyntialustoilla. Arbitraasi tunnetaan myös nimellä kuivakauppa, ja se on yksi turvallisimmista tavoista käydä kauppaa valuutoilla, varoilla ja salauksella.

Tätä taustaa vasten tämä katsaus syvenee marginaalikaupan maailmaan, pikemminkin automaattiseen arbitraasiin. Keskitymme Arbismart.com: nopeasti kasvava EU-lisensoitu automaattinen kaupankäyntialusta, joka vie salakirjoituksen pallonpuoliskon myrskyn kautta.

Mutta ensin tässä on arbitraasin vertailu muun tyyppiseen kaupankäyntiin

Välimiesmenettely Hyödyntäminen omaisuuserän (salauksen) hintaeroista eri pörsseissä.
Päiväkauppa Omaisuuden ostaminen ja myynti samana päivänä
Swing-kauppa Salakirjoitettujen varojen kauppa tiettynä ajanjaksona (yleensä alle viikossa) 
Hyödynnä kaupankäyntiä Järjestelmä, jonka avulla voit käydä kauppaa paljon enemmän pääomalla kuin omistat.
Futuurit Sopimus, joka velvoittaa elinkeinonharjoittajan ja välittäjän toimimaan omaisuuserän tietyllä hinnalla tiettynä päivänä tulevaisuudessa.
Algoritmikauppa Bottien käyttäminen kaupankäyntiin

Yksi arbitraasikaupan eduista on sen matalan riskin potentiaali. Hinnat kuitenkin muuttuvat nopeasti. Joten jos viivästyt tapahtumien suorittamisessa, on mahdollista tehdä tappiota.

Toisaalta arbitraasi on parasta tehdä, kun sinulla on kohtuullinen määrä pääomaa. Havainnollistamiseksi: kuvitellaan, että XRP on 0,24 dollaria pörssissä A ja 0,26 dollaria pörssissä B.

Voit ansaita kaksi senttiä ostamalla yhden XRP: n pörssissä A ja myymällä sen pörssissä B. Kuitenkin, kun ostat A: n arvosta XRP: tä A: lla ja myymällä ne B: llä, ansaitset 2000 senttiä, mikä vastaa 20 dollaria. Vastaavasti 10000 dollarin sijoitus voi ansaita sinulle 200 dollaria.

Kaiken kaikkiaan ArbiSmartiin sijoittaminen tuo nämä edut;

 • Aikaisempaa kokemusta ei tarvita
 • Nopea, tehokas ja erittäin automatisoitu kaupankäyntialusta
 • Turvallinen ja säännelty sijoituskokemus
 • Korkea tuotto ja pienet riskit
 • Passiivinen tulo
 • Korkein asiakaspalvelukokemus

Vielä parempi volatiliteetilla

Monet sijoittajat paheksuvat ajatusta suuresta volatiliteetista. Mutta kun olet älykäs sijoittaja, joka voi ostaa ja myydä salausta välittömästi, volatiliteetti voi ansaita rahaa nopeasti. Tämä johtuu siitä, että se pakottaa salauspörssit jatkamaan hintojen päivittämistä, joskus huomattavasti erilaisilla hinnoilla.

Älykkään kaupankäynnin botin avulla voit havaita vaihdon, jonka omaisuuserä on halvin ja toisen korkein. Vastaavasti voit suorittaa tarvittavat liiketoimet oikeaan aikaan, mikä tuo voittoja kuin ihmiskaupan harjoittaja voi tehdä.

Tästä huolimatta katsotaanpa ArbiSmartia, joka on yksi parhaiten arvostetuista salauksen sijoitusalustoista TrustPilot.com.

ArbiSmart-yleiskatsaus

ArbiSmart on salattu sijoitusalusta, joka on erikoistunut automaattiseen arbitraasikauppaan. Sen kotipaikka on Viro ja EU: n sääntely sillä on kaksi lisenssiä: lupa salauksenvaihtoon ja toinen salauslompakkoihin.

EU antaa yrityksille, jotka haluavat työskennellä sen valvonnassa, todistaa olevansa turvallisia toimittamalla joitain seuraavista asiakirjoista ja politiikoista:

 • Todiste toimivasta tuotteesta
 • Pitkän aikavälin liiketoimintamalli
 • Riittävä pääoma operaatioita ja käyttäjien maksuja varten
 • Edistynyt riskienhallintakehys
 • Kaikkien sidosryhmien ja työntekijöiden rikosrekisterit
 • Pakolliset sisäiset ja ulkoiset tarkastajat
 • Vakaa tietosuoja- ja tietoturvakäytäntö
 • Asianmukainen rahanpesun vastainen politiikka

Sen kanssa kaksi lisenssiä, ArbiSmart osoittaa, ettei sillä ole mitään salattavaa. Se on laillista, turvallista ja puhdasta. Luvat tarkoittavat myös kasvavan startupin tarjoavan kaupankäyntipalvelujaan tehokkaasti sijoittajille monista maista.

Kun puhutaan palvelujen tehokkaasta tarjoamisesta, ArbiSmartilla on järjestelmä, joka on rakennettu käsittelemään erittäin suuria määriä salausta. Se toimii yli 20 pörssin kanssa tarjotakseen massiivisen likviditeetin, jota tarvitaan liiketoiminnan kasvattamiseksi tulevina vuosina.

 Kuinka ArbiSmart toimii

Kuten mainittiin, ArbiSmart käyttää älykästä kauppabottia ansaitsemaan voittoja arbitraasikaupalla. Yritys käy kauppaa sijoittajien varoilla. Tämä tarkoittaa, että olet tervetullut kokeilemaan palvelua niin kauan kuin olet yli 18-vuotias ja et ole Yhdysvaltain kansalainen tai asukas.

Vaikka sinun on rekisteröitävä tili ja talletettava varoja, ArbiSmart tekee kaiken kovan työn puolestasi. Se käy kauppaa automaattisesti ja antaa sinun nostaa voittosi päivän päätteeksi.

ArbiSmartin asiakasosasto toimii ympäri vuorokauden. Joten, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä heihin puhelimitse tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]. Voit myös käyttää live-chatbotia tai postilaatikkoa yrityksen Facebook-, Twitter-, Telegram- ja muiden sosiaalisen median yhteisön johtajien kanssa.

ArbiSmart pyrkii tarjoamaan räätälöityjä palveluja yksinkertaisesta syystä: kaikkien tarpeet vaihtelevat. Ne toimivat myös ympäri vuorokauden ja varmistavat, että saat ratkaisuja ongelmiin mihin aikaan päivästä tahansa, seitsemänä päivänä viikossa.

ArbiSmart-verkkosivuston käyttöliittymä

ArbiSmartissa on ammattimaisesti suunniteltu, hyvin järjestetty verkkosivusto, joka on rakennettu sijoittajien kouluttamisen ympärille. Juuri sivusto keskittyy vähemmän rahasi pyytämiseen ja enemmän siihen, mitä arbitraasikauppa sisältää.

Sivusto on jaettu viiteen pääluokkaan: arbitraasi, tilit, kumppanuudet, meistä ja tuki. Pääset sivustolle englanniksi, turkiksi tai saksaksi, joten aseta se mieltymystesi mukaan.

 tilit -osiossa on paikka, johon haluat keskittyä. Siinä on ArbiSmartin neljä sijoittajaa: aloittelija, edistynyt, asiantuntija ja eliitti. Saat erilaisia ​​etuja jäsenyystasosi perusteella.

Tässä on joitain etuja:

Jäsenyys Arvioitu Kuukauden voitot (%) Maksut BTC, ETH, RBIS ja EUR 24/7
Aloittelija 0,9-1,2 Tuettu Tuettu
Pitkälle kehittynyt 1.2-2.1 Tuettu Tuettu
Asiantuntija 2.1-3.3 Tuettu Tuettu
Eliitti 3,3-3,75 Tuettu Tuettu

Rekisteröintiprosessi

Tilin rekisteröinti ArbiSmart-palveluun vie alle viisi minuuttia. Juuri siihen liittyy:

 1. Anna etu- ja sukunimesi
 2. Vahvista, ettet ole Yhdysvaltain kansalainen
 3. Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
 4. Aseta salasana
 5. Hyväksy ehdot
 6. Vahvista, että olet yli 18-vuotias

Seuraava vaihe on rahoittaa tiliäsi. Voit tehdä talletuksia euroilla tai salauksella. ArbiSmart muuntaa rahasi kuitenkin RBIS-tunnuksiksi: alustan sisäiseksi tunnukseksi.

Jälleen sinun on päätettävä, miten haluat saada voittosi:

 1. Nosta varoja tavallisen tilin kautta EU: n pankkitilillesi tai BTC / ETH: lle
 2. Tallenna varat pitkäaikaiselle tilille: erääntymispäivä on vuoden 2021 lopussa

Tavallisen tilin osalta voitot maksetaan 24 tunnin välein kello 00:01 UTC. Käytä yrityksen laskinta, https://arbismart.com/calculator/, arvioida tulosi, kun sijoitat mihin tahansa ArbiSmart-tasoon.

Minimi, jonka voit sijoittaa ArbiSmartiin, on 300 € tai vastaava summa BTC: ssä tai ETH: ssa. Tietysti ansaitset enemmän voittoja, kun talletat 1000 dollarista alkaen.

Kaiken kaikkiaan molemmilla ArbiSmart-tileillä on omat etunsa. Tavallisen tilin avulla voit kotiuttaa voittosi joka päivä. Pitkäaikainen tili antaa sinulle mahdollisuuden nostaa kertakorvaus kahden vuoden kuluttua.

Onneksi voit aina sijoittaa voitot takaisin ArbiSmart-järjestelmään sinulle sopivalla tavalla. Sen lisäksi, että ansaitset enemmän voittoja kuukausittain, kasvatat myös tilisi pisteitä ja pystyt saamaan lisää etuja.

Bonukset, ilmaisohjelmat ja suositusohjelma

ArbiSmart tunnistaa ihmiset rakastavat ilmaisohjelmia. Vastauksena se antaa ajoittain ilmaisia ​​5–15 prosentin rahakkeita uusille sijoittajille.

Joskus yritys järjestää takaisinostokampanjoita auttaakseen sijoittajia kasvattamaan voittojaan. Jos esimerkiksi ostit RBIS-rahakkeita hintaan 1 €, ArbiSmart voi tarjota sinulle 2 € jokaisesta tunnuksesta, kun se suorittaa takaisinostotarjouksiaan. Voit nostaa rahat tai sijoittaa ne uudelleen toiveidesi mukaan.

 • Viiteohjelma: voit ansaita anteliaita palkkioita ohjaamalla sijoittajat ArbiSmartiin, joka koskee vain suoria viitteitä.
 • Bounty-ohjelma: lisää tietoisuutta ArbiSmartista sosiaalisessa mediassa, ja voit ansaita ilmaisia ​​RBIS-tunnuksia

Selvyyden vuoksi ArbiSmart ei käytä monitasoista markkinointiohjelmaa (MLM). Sellaisena se ei keskitä liiketoimintamalliaan viittauksiin sulkien pois sijoituspyramidiin, MLM: ään tai ponzi-järjestelmään liittyvät riskit

ArbiSmart-liiketoimintamalli: RBIS-tunnus

ArbiSmart ansaitsee rahaa pääasiassa arbitraasikauppajärjestelmänsä kautta. Yrityksellä on tiimi, joka työskentelee järjestelmän kanssa ympäri vuorokauden varmistaakseen sen tehokkuuden, turvallisuuden ja luotettavuuden. Sitten ovat markkinointi-, rahoitus- ja asiakaspalveluosastot.

Yhdessä ArbiSmartin tiimit varmistavat sen sujuvan toiminnan ja samalla myös laajentavat markkinaosuuttaan maailmanlaajuisesti.

RBIS-tunnuksen osalta se on rajoitettu hyödyke. Tämä tarkoittaa sitä, että tulee aika, jolloin sen tarjonta on pienempi kuin sen kysyntä, mikä lisää kysyntää valtavasti. Se päivä tulee, kun ArbiSmart sallii salausvaihdon luetteloida tunnuksensa.

Tästä johtuen se on merkki, johon kannattaa sijoittaa, varsinkin jos haluat myös hyötyä ArbiSmart-kauppajärjestelmästä.

Johtopäätös

ArbiSmart on automatisoitu salauksen sijoitusalusta. Se on erikoistunut arbitraasikauppaan: matalan riskin ja korkean tuoton tyyppinen kaupankäynti. Yritys on rekisteröity ja lisensoitu EU: ssa, mikä tarkoittaa, että se on laillista ja turvallista.  

ArbiSmart tarjoaa neljä jäsentasoa, joista jokaisella on vaihtelevia etuja. Voit sijoittaa vain 300 eurosta tai vastaavasta salauksesta. Mutta kuten ArbiSmart-verkkosivusto korostaa, paras tapa hyötyä arbitraasikaupasta on sijoittaa huomattava määrä rahaa hyödyntääkseen arbitraasilevitteitä ja mahdollisuuksia korkeammalle voitolle.  

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me