NapBots-arvostelu: Paras salauskauppabotti

Automatisoidut kaupankäyntirobotit ovat suosittu trendi tänä päivänä ja ovat saamassa vauhtia! NapBots on pilvipohjainen, algoritminen kaupankäyntialusta, jolla on paljon ominaisuuksia ja joka tukee tärkeimpiä salauspörssejä.

NapBots tarjoaa erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita, joita kaupankäynnin ammattilaiset tai jopa joku, joka ei osaa käydä kauppaa, voivat käyttää sitä. Koko alusta on kehitetty helppokäyttöiseksi. NapBots tarjoaa erinomaista tukea sähköpostitse, chatbotilla, ja sillä on erittäin tukeva yhteisö sähkeessä, jossa jopa hänen toimitusjohtaja vie aikaa vastata ja olla vuorovaikutuksessa ryhmän jäsenten kanssa.

NapBots-arvostelu 4,5 tähteä ★★★★ ✫

NapBots-strategiat

NapBots on kaiken tekeminen kaupankäynnistä vähemmän monimutkaiseksi ja pyrkii demokratisoimaan algoritmikaupan keskittyen likvideimpiin kryptovaluuttoihin (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB ja LTC).. 

Se tarjoaa tällä hetkellä suoraa altistusta 20 algoritmiselle kaupankäyntistrategialle suoraviivaisessa ja riskittömässä ilmapiirissä, eri aikaväleillä. Vanhin kaupankäyntistrategia on yli 3 vuotta vanha ja palautunut yli 100% viimeisten 12 kuukauden aikana. Markkinoiden nykyisestä turbulenssista huolimatta suurin osa NapBots-salausstrategioista on viime aikoina saavuttanut uusia kaikkien aikojen korkeimpia.

Strategioita on kolmenlaisia:

 • Viikoittain: matalataajuinen kauppa, avaa positio joka viikko keskittyen markkinoiden suurten liikkeiden kiinniottamiseen.
 • Päivittäin: Avaa asema joka päivä, joillakin näistä strategioista on uskomaton suorituskyky.
 • Tunneittain: Korkean taajuuden kauppa, avaa positio joka tunti.

Mitä salauksenvaihto tukee?

Alusta tukee Binance-, Bitstamp-, Bitpanda Pro-, Bitfinex-, OKEx-, BitMex-, Phemex-, Kraken-palveluja ja aikoo lisätä pian lisää vaihtoa. Jotkut valittiin todistetun vakuuden perusteella, toiset likviditeetin perusteella, joka on välttämätön kaupankäyntitoiminto. Napbotsin linkittäminen vaihtoon saavutetaan yhdellä yksinkertaisella toiminnolla. Valitussa pörssissä sinun tarvitsee vain kehittää API + Secret tililtäsi ja täyttää se Napbotsin alustalla.

NapBotsin hinnoittelu ja valinnat

napbotit

NapBotsilla on kolme suunnitelmaa valita:

 • Hopeasuunnitelma / 7 € kuukaudessa

NapBotsin hopeasuunnitelma sisältää viikoittaisten kaupankäyntirobottien käytön, joiden budjettiraja on 1k euroa. Tämä suunnitelma ei kuitenkaan sisällä mukautettua allokointia, ei päivittäisiä ja viikoittaisia ​​botteja.

 • Kultasuunnitelma / 39 € kuukaudessa

Tämä suunnitelma sisältää viikoittaiset ja päivittäiset strategiat, joissa on tärkeitä ominaisuuksia, kuten vipuvaikutus, mukautettu allokointi. Lisäksi se koostuu enintään 3 000 euron budjettirajasta.

 • Platinum Plan / 99 € kuukaudessa

Tämä suunnitelma antaa pääsyn kaikkiin käytettävissä oleviin kaupankäyntirobotteihin ja kaikkiin alustan ominaisuuksiin.

NapBots freemium -suunnitelma mahdollistaa kaupankäyntirobottien simuloinnin fiktiivisellä rahalla 0 kustannuksella.

Jokaisessa suunnitelmassa on budjettiraja, ja jos haluat käydä kauppaa yli rajan, sinun on maksettava ylimääräinen maksu.

Napbotit

Kuinka: Luo tili NapBotsilla

Tilin asettaminen NapBotsilla on helppoa. Aloita luomalla tili aloitussivulla, kirjoita nimesi, anna NapBotsille sähköpostiosoite, jota haluat käyttää palvelussa, ja valitse salasana.

Kun kaikki tiedot on syötetty, sinun on tarkistettava sähköpostilaatikkosi tilin vahvistamiseksi. 

Tilin rekisteröinti

Jos sinulla on ongelmia tai et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostikansiosi. Lisäksi voit ottaa yhteyttä NapBotsin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tarvittaessa tai liittymällä Sähke ryhmä.

Aloita kaupankäynti NapBotsin kanssa

Kun olet avannut tilin NapBotsilla, sinun on liitettävä se salausvaihtoon API: n kautta. Muista, että tällä sovellusliittymällä on oikeus suorittaa vain tilauksia, ei nostaa varoja, joten varat ovat täysin hallinnassasi.

Valitse voittavat botit

Kun olet liittänyt salausvaihtosi, sinun on valittava strategiat, joita botti haluaa kopioida, esimerkiksi BTC / ETH / USD AR voi olla erinomainen vaihtoehto. Voit valita minkä tahansa strategian, jota salausvaihto ja suunnitelma tukee.

Vahvista ja maksa

Suunnitelman valinta riippuu valitsemiesi kaupankäyntirobottien tyypistä. 

Voit maksaa luotto- tai maksukortilla tai kryptovaluutoilla.

Kun olet suorittanut maksun, sen tulisi aktivoida ja hyvittää tilisi välittömästi, jos maksat salauksella hitaammin, koska Ethereum-lohkoketjun tapahtumien vahvistaminen vie kauemmin.

Automatisoidulla kaupankäynnillä on loistavia etuja

Kauppiaiden on käsiteltävä suurta stressiä, ja automatisoidut kaupankäyntijärjestelmät voivat olla suureksi avuksi. Sen lisäksi, että automaattiset kaupankäyntirobotit ovat jatkuvasti aktiivisia, ne vievät tunteet pois kaupasta, mikä on yleisin virhe ihmisissä. Mikään kaupankäyntijärjestelmä ei ole ihanteellinen, ja mikä tahansa kaupankäyntimenetelmä voi tuottaa tappioita lyhyellä aikavälillä, ajatuksena on, että pitkällä aikavälillä se ylittää kohde-etuuden.

Botit eivät nuku; he työskentelevät 24/7

Ei ole terveellistä olla kaupankäynnin terminaalissa koko päivän. Sijoittaja ei lopulta väsynyt, mutta myös mahdollisuus tehdä suuria kauppoja vähenee, kun stressi ja ahdistus alkavat. Suurilla rahoituslaitoksilla on kauppiaita, jotka toimivat kaikilla markkinoilla, mutta salausmaailma ei nuku, se toimii 24/7.

Kaupankäyntirobotit voivat seurata markkinoiden tapahtumia automaattisesti eikä niiden tarvitse koskaan keskeyttää. NapBotit pysyvät pilvessä, mikä tarkoittaa, että he ovat yhteydessä jokaiseen tukemaansa reaaliajassa.

Alle kupin kahvia maksaminen kokopäiväisen kauppiasavustajan saamiseksi näyttää hyvältä kaupalta, vaikka se vain tekisi kauppaa muutaman päivän välein. Tilin ulottuvuuteen vedoten yksi voittanut kauppa voi perustella botin hinnan joka kuukausi, ja sijoittajan säästämä aika on valtava.

Onko NapBots oikea sinulle?

Salauskauppiaille ja sijoittajille, jotka haluavat automatisoida kaupankäynnin, on paljon vaihtoehtoja. NapBots nostaa ehdottomasti rimaa ja täyttää kapealla; se ei ole myöskään erittäin kallista.

Ensimmäinen ajateltava asia on, kuinka paljon kauppaa käydään, ja jos olisit mukava jättää kaikki algoritmin käsille. NapBots tarjoaa moninkertaisia ​​strategioita, joten on järkevää kokeilla allokoinnin yhdistelmää riskien vähentämiseksi.

On myös erittäin myönteistä nähdä, että NapBots antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää alustaansa simulaatiossa ennen sen maksamista. Voit laittaa oikealla rahalla tilillesi milloin tahansa ja päivittää palkkatilauksen joukkoon.

Tee kaupankäyntiratkaisu?

Automatisoitujen kaupankäyntijärjestelmien tarkkuus voi olla paljon. On pidettävä mielessä, että käytettävissä on useita erilaisia ​​automatisoituja kaupankäyntijärjestelmiä, ja jokaisella on varmasti etuja.

NapBotsin kehittämä järjestelmä on yksinkertainen ja melko helppokäyttöinen, ja se kopioi heidän vaihdonsa suoraan salausvaihtoosi. Merkittävin etu on, että jos olet ammattikauppias, se voi olla loistava lisä kaupankäyntiin tai jos olet noob, voi auttaa sinua tasoittamaan sijoitusstrategiasi. On myös syytä mainita, että mikään kaupankäyntijärjestelmä ei toimi koko ajan, joten on tärkeää varmistaa, että sitä käytetään säännöllisesti.

NapBotsin takana oleva joukkue on melko vankka, jonka vahvistaa ammattitaitoisten kvantitatiivisten kauppiaiden ryhmä, jolla on yli 20 vuoden R&D Suunnittele menestyviä kaupankäyntistrategioita ja perusti usean miljardin varainhoitajan Tier 1 -pankeihin.

NapBots tarjoaa järjestelmän kaikentyyppisille sijoittajille.

NapBots näyttää olevan luonut uskomattoman automaattisen kaupankäyntijärjestelmän salaussijoittajille. Kaupankäyntirajapinnat ovat yleensä monimutkaisia, mutta NapBots loi helpon ja suoraviivan. Uusilla käyttäjillä ei pitäisi olla vaikeuksia päästä vauhtiin NapBots-alustan kanssa ja liittää se myös salauksenvaihtotileihinsä. On myös syytä mainita, että NapBots voi ansaita rahaa molemmissa vaihtelevissa markkinaolosuhteissa, joko nousussa tai laskussa.

Lopulliset ajatukset

Jos etsit tapaa automatisoida salauskauppasi, NapBots on todennäköisesti paras vaihtoehto. Se on helppokäyttöinen, täysin automatisoitu, yrityksen oma salauskauppastrategia, ja se voidaan lopettaa milloin tahansa.

Kaupankäynnin algoritmit, joita NapBots käyttää järjestelmässään, ovat luultavasti hyödyllisimpiä, ja niiden kaupankäyntirobotit ovat melko yksinkertaisia ​​kytkeä ne päälle ja pois päältä. 

Salauskaupan maailma liikkuu ja laajenee nopeasti. NapBotsin käyttäjilleen rakentamat robotit voivat vaikuttaa salaussijoittajiin sekä auttaa heitä tuottamaan voittoja markkinoiden trendistä huolimatta.

NapBots-ammattilaiset

 • Helppo asennus ja yksinkertainen käyttöliittymä.
 • Kotisignaalien markkinapaikka.
 • Yhteensopiva merkittävän kryptovaluutan vaihdon kanssa.
 • Voit sekoittaa kaikki strategiat ja luoda oman allokaation.
 • Varojen täydellinen hallinta.
 • 24/7 tuki
 • Tukeva yhteisö.
 • Luonut kokenut kauppiaiden tiimi.
 • Pilvipohjainen alusta

NapBots Cons

 • Uusi alusta.
 • Vain simulaattoritila.
 • vipuvaikutus jopa 1,5x.

Tärkeitä NapBots-linkkejä

Verkkosivusto: https://www.NapBots.com

Salauskauppabotti: https://napbots.com/strategies

Sähke: Sähke ryhmä.

Viserrys: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me