BitBet247 tarjoaa vallankumouksellisen urheiluvedonlyönnin Bitcoinin uhkapeliteollisuudelle

BitBet247

“Tavoitteenamme on rakentaa vahva uhkapelimerkki, johon Bitcoin-yhteisö luottaa ja tukee.”

Operaatiopäällikkö Simon Bishop jakoi Bitcoin Gambling Guide -tiimin kanssa tiiminsä suunnitelman BitBetille, joka on innovatiivinen Bitcoin-vedonlyönti alusta käynnistettiin viime vuoden joulukuussa.

Hei Simon. Voitko kertoa meille BitBetin takana olevan tarinan ja inspiraation?

BITBET on innoittanut kahta keskeistä kehitystä: älykkäiden kannettavien laitteiden käyttöönotto ja digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoin, syntyminen.

Bitcoinin edut uhkapeliteollisuudelle ovat ilmeiset, Bitcoin antaa panostavalle kuluttajalle täydellisen joustavuuden pelata mistä tahansa lainkäyttöalueesta ilman tavanomaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat henkilöllisyyden antamista tai luottokorttien käyttöä, uhkapelaamista nimettömänä sekä rahojen tallettamista ja nostamista välittömästi.

BitBet247Kun Bitcoin-ekosysteemin edut sovitetaan yhteen kuluttajien kanssa, joilla on pääsy tuotteeseemme missä ja milloin tahansa reagoivan verkkosivustokehityksen ja älypuhelintekniikan avulla, sinulla on houkutteleva tarjous panostustilassa.

Tuotteemme tarjoaminen yksinomaan verkossa sääntelemättömässä ympäristössä antaa meille mahdollisuuden toimia erittäin alhaisilla kustannuksilla, jotka voimme hyödyntää houkuttelevana tarjouksena, jossa kertoimet ja tarjouksemme ovat arvokkaita asiakkaille.

Inspiroivin asia aloittavan Bitcoin-vedonlyönnissä on vapaus innovoida ja tehdä asioita toisin. Olen vakuuttunut siitä, että uhkapelialan parhaat innovaatiot ja ideot seuraavan vuosikymmenen aikana johtuvat uudesta panostusyrittäjistä, jotka pelaavat salausvaluutassa. Olemme innostuneita ja motivoituneita tarjoamaan kuluttajalle parhaan mahdollisen Bitcoin-tuotteen ja odotamme innokkaasti osallistumistamme uhkapelaamisen ja Bitcoinin yhdistelmän luomaan innovatiiviseen ja kilpailuympäristöön.

Mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen ja miellyttävän johtaa?

On jännittävää toimia 100-prosenttisesti verkossa. Voimme päästä suurille ja kasvaville Bitcoin-uhkapelimarkkinoille, jotka voivat tulla mistä tahansa päin maailmaa ja joilla on laaja ja monipuolinen kiinnostus erilaisiin tapahtumiin ja urheilulajeihin. Tämä herättää haasteen tarjota laaja tuotevalikoima ympäri vuorokauden, 7 päivää viikossa maailmanlaajuisen urheilukalenterin ohjaamana..

Asiakkaamme kokemus on täysin hallinnassamme. Tämän hallinnan saaminen on parasta BITBET247: n käyttämisessä, kun hallitsemme omaa kohtaloamme. Mahdollisuutemme on valtava, jos voimme toteuttaa suunnitelmamme tehokkaasti; haasteet ja vaikeudet ovat kuitenkin yhtä suuria.

Haluan lähentää haasteita. Haluaisitko jakaa joitain tekemisissäsi olevia?

Minulle tärkeimmät haasteet liittyvät parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseen. Tämän saavuttamiseksi ohjelmistokehitystiimi on investoitava täysin tähän tavoitteeseen. Hieno esimerkki on valikkorakenne ja vedonlyöntioperaatiot. Panostimme näihin kahteen alueeseen niin paljon aikaa ja vaivaa yrittäen tehdä markkinoiden navigoinnista ja vedonlyönnistä mahdollisimman helppoa. Oli yllättävää, kuinka vaikeaa oli saada monimutkainen prosessi toimimaan yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla ja kuinka monta kertaa ajattelimme, että meillä oli se naulattu vain lisäämään parannuksia myöhemmin. Uskon, että olemme saavuttaneet tuloksia näillä aloilla, jotka ovat parempia kuin suurin osa vedonvälittäjistä, ja olen siitä erittäin ylpeä.

BitBet247 on ollut markkinoilla pari kuukautta. Mitkä ovat sen ominaisuudet, jotka ovat vallankumouksellisia?

Asiakaskokemus on meille erittäin tärkeä. Tämän seurauksena olemme panostaneet voimakkaasti reagoivaan verkkosivustojen suunnitteluun, jotta kuluttajat voivat käyttää tuotteitamme mistä tahansa ja milloin tahansa. Tarjoamme eksoottisia monen vedon vaihtoehtoja sekä perinteisen monen vedon toiminnallisuuden. Olemme myös luoneet käyttäjäystävällisiä valikoita ja vetolippuja markkinoilla liikkumiseen ja vetojen asettamiseen sekä käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä kaikkiin muihin asiakastoimintoihin. Meillä on ennalta asetetut vastuut kullekin asiakkaalle, ja tämä antaa heille mahdollisuuden lyödä vetoa näissä rajoissa varmasti ja avoimesti.

Alustaa ohjaava ohjelmisto on erittäin tehokas, jonka avulla voimme luoda, hallita ja saada aikaan suuren poikkileikkauksen markkinoista minimaalisilla resursseilla. Pystymme hyödyntämään tämän tehokkuuden tuotetarjonnassa, joka on erittäin kilpailukykyinen kertoimien ja markkinoiden kattavuuden suhteen.

Meillä on ainutlaatuinen asiakaspalkintojärjestelmä, jossa jokainen veto ansaitsee kanta-asiakaspisteitä. Kaikkia asiakkaita kohdellaan yhdenvertaisesti riippumatta siitä, ovatko he BITBET247: n uudet käyttäjät tai olemassa olevat asiakkaat. Kanta-asiakaspisteet voidaan lunastaa ILMAISIIN VETOIHIN asiakkaan harkinnan mukaan, mikä antaa heille mahdollisuuden hallita omia palkintojaan. Uskollisuuspisteiden käyttö on antanut meille mahdollisuuden sisällyttää asioita, kuten Twitter-kampanjat ja urheiluvisailut, jotta saat lisää kanta-asiakaspisteitä.

LainataOlemme sisällyttäneet sulautetun muodon tennis, golf, AFL, NRL, Super15, NFL, NBA, Englannin Premier League ja Australian A-League. Lisäämme lisää urheilua lähitulevaisuudessa. Upotettua lomaketta on helppo käyttää, ja se toimii dian alas- ja ylöspäin napsauttamalla lomakekuvakkeita. Toivomme asiakkaidemme ottavan lomakkeen vastaan.

Verkkosivustolla on monia muita ominaisuuksia, jotka mielestämme ovat askel eteenpäin asiakkaille. En aio mennä yksityiskohtiin nyt. Kehotan lukijoitasi tutustumaan sivustoon.

Kuinka turvallinen on käyttöympäristösi?

Turvallisuus on meille ensisijainen tavoite. Käytämme useita korkean teknologian turvatoimia suojaamaan käyttäjätietoja luvattomien henkilöiden pääsyltä ja estämään laittoman käsittelyn, vahingossa tapahtuvan häviämisen, tuhoutumisen ja vahingoittumisen, mukaan lukien salaus, palomuurit ja oma tietoturvaryhmä.

Suoritamme useita tärkeitä turvatoimia, jotta Bitcoin-lompakot olisivat erittäin turvallisia hakkereilta, varkailta ja epäonnistumisilta. Kaikki bitcoin-pelaajien talletukset siirretään kylmäsäilytyslompakkoon, joka pidetään turvallisesti offline-tilassa ja kaukana mahdollisista online-uhista. Ylläpidämme myös online-lompakkoa, jolla on tarpeeksi varoja pelaajien nostojen käsittelyyn välittömästi. Jos päivittäinen kuumalompakkoraja ylittyy, käsittelemme kaikki seuraavat nostot manuaalisesti.

Teemme jatkuvasti varmuuskopioita Bitcoin-lompakkoihimme, järjestelmän häiriöiden tai haitallisen hyökkäyksen sattuessa voimme palauttaa kaikki tiedot nopeasti. Käytämme kaikkien lompakkotiedostojen salausta varmistaaksemme, että ei ole mahdollisuutta luvattomaan pääsyyn Bitcoin-lompakkoihimme. Meillä on myös Googlen kaksivaiheinen valtuutus lisäsuojausta varten.

Palkitsemisjärjestelmän lisäksi on saatavilla tytärohjelma?

Kyllä, meillä on kaksi kumppaniohjelmaa, asiakaslähtöinen ja yrityskeskeinen ohjelma. Yrityksemme tytäryhtiöt ansaitsevat kiinteän 40 prosenttia bruttotuloista, jotka ne tuottavat joka kalenterikuukausi. Jokaiselle asiakkaalle, joka avaa tilin, toimitetaan automaattisesti kumppanikoodi. Asiakkaat voivat ansaita 10–40 prosenttia bruttotulosta, jonka he tuottavat joka kalenterikuukausi riippuen niiden aktiivisten asiakkaiden määrästä, jotka tekevät vedon.

Voitko kertoa meille vähän BitBet247: tä koskevista pitkän aikavälin suunnitelmistasi?

Näemme vahvan kasvun Bitcoin-uhkapelialalla seuraavien 5 vuoden aikana ja haluamme perustaa BITBET247-tuotemerkin tähän tilaan tämän ajanjakson aikana. Lyhyellä aikavälillä keskitymme suunnitelmien toteuttamiseen varmistaaksemme, että tarjoamme johdonmukaisen ja houkuttelevan tuotteen markkinoille.

Meillä on myös lyhyellä aikavälillä suunnitelmia lisätä a Bitcoin-kasino tarjonta ja kattava live-vedonlyöntituote. Pidemmällä aikavälillä haluamme jatkaa innovaatioita ja tarjota huipputuotetta. Tarkastelemme innovaatioita, kuten kykyä kotiuttaa valitut tulevaisuuden vedot milloin tahansa ja tarjota lay-hinta (Ei voittaa) jokaiselle vaihtoehdolle, jossa on enemmän kuin kaksi valintaa. Asiakkaiden sosiaalisen vuorovaikutuksen sisällyttäminen chat-järjestelmän kautta on myös jotain, jonka haluamme julkaista pian.

LainataAiotko tulevaisuudessa tukea altcoineja, kuten Dogecoin tai Litecoin?

Olemme keskittyneet Bitcoiniin käynnistysvaiheen alkuvaiheessa yksinkertaisesti siksi, että se on suurin ja tunnetuin digitaalinen valuutta. Tuemme ehdottomasti muita salausvaluuttoja lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Haluaisin tietää enemmän mielipiteistäsi uhkapelilakien ja kryptovaluutan sääntelyn suhteen.

Tätä aihetta olemme käyttäneet paljon aikaa tutkimiseen ja keskusteluun. Ei ole mikään yllätys suurelle kysynnälle Bitcoin-uhkapeli tulee lainkäyttöalueilta, joilla on hyvin rajoittavia uhkapelisäännöksiä.

Lainmukaisuuden suhteen, koska Bitcoinia pidetään hyödykkeenä eikä valuuttana, on vaikea nähdä, miten lainkäyttöalueet voisivat panna täytäntöön perinteiseen uhkapelitoimintaan sovellettavat määräykset ilman, että niihin olisi lisätty erityisiä lakeja Bitcoiniin liittyen. Jätämme laillisuutta koskevan päätöksen kuluttajan vastuulle. Jos jokin maa on säätänyt Bitcoinin uhkapelaamisen kielletyksi, on selvää, että kuluttaja ei saa käyttää palveluitamme, ja hänen tulisi pidättäytyä tekemästä niin. Jos kuluttaja kuitenkin päättää käyttää palveluitamme, emme rajoita hänen pääsyä palveluihimme.

Luulen, että Bitcoin-ekosysteemin avoin luonne tekee sääntelyn täytäntöönpanosta erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta siinä määrin kuin se on historiallisesti pakotettu teollisuudelle. Näemme vaarat syntyvän Bitcoin-rahapelialan sääntelemättömyydessä, sillä huomattava määrä operaattoreita on jo sulkenut toimintansa. Mielestäni on reilua olettaa, että suurin osa avaruuteen tulevista kuluttajista on täysin tietoinen vaaroista.

Ehdotatte, mikä on kuluttajien rooli?

Kuluttajien tulee soittaa arvio potentiaalisille operaattoreille, joita he aikovat käyttää. Kriteerit, kuten ohjelmiston laatu, tarjottujen markkinoiden laatu ja määrä, avoimien ja läpinäkyvien vedonlyöntiehtojen ja -sääntöjen tarjoaminen, markkinoiden ratkaisun nopeus ja asiakaspalvelun reagoivuus ovat tärkeitä tekijöitä. Jos operaattori ei mittaa korkeinta valvontatasoa, kuluttajien ei pitäisi käyttää palveluitaan. Bitcoin-ekosysteemin avoin luonne antaa kuluttajille mahdollisuuden testata potentiaalisia rahapelioperaattoreita omilla kriteereillään mahdollisimman vähäisillä varoilla, jotka mahdollistavat luottamustason saavuttamisen ennen pelaamista merkittävämmällä tasolla.

BITBET247: n maine on ehdottoman tärkeä menestyksemme kannalta, ja maineen rakentaminen on tärkein painopistealueemme lyhyellä aikavälillä, jotta kuluttajat voivat luottaa palveluihimme ja tuotemerkkiin.

Lopuksi, onko sinulla ehdotuksia niille, jotka eivät saa Bitcoinia? Ja mitä muuta haluat lisätä BitBet247: stä?

Olemme päättäneet jatkaa BITBET247: n kehitystä ja tehdä tarjouksestamme Bitcoin-tilassa mahdollisimman vakuuttavan. Lukijoille, jotka harkitsevat palveluidemme käyttöä, olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle erinomaisen palvelun, jossa tyytyväisyytesi on tärkein prioriteettimme. Toivomme tapaavamme sinut pian BITBET247-palvelussa.

Hienoja oivalluksia, Simon. Kiitos tästä mahdollisuudesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me